mehdi shamloo ارسال شده در آبان 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 21، 2014 http://www.uplooder.net/img/image/18/f317024a88e784ae8bf929b74066121c/tanzpic-33.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در آبان 21، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 21، 2014 albate man ba 5riali in karo nakardam ba 50riali bude va che ehsasi dashte لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در آبان 21، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 21، 2014 من یکبار هم رو اسکناس 1000 امتحان کردم هیچی نشد ضایع شدم فقط [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ANGELO ارسال شده در آبان 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 21، 2014 هر گردی گردو نیست بنیامین[زبان] من دوران دبستان زیاد اینکارو کردم... یادش بخیر ;) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در آبان 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 21، 2014 من انجام ندادم :cheshmak: چه جالب[تایید] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در آبان 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 21، 2014 من همیشه این کارو انجام میدادم فرقی هم نداشت سکه چندتومنی بود فقط برام جالب بود که کامل نقش سکه روی کاغذ مشخص میشدhttp://cdn.combecom.com/images/smilies/4%20(2).gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در آبان 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 21، 2014 من انجام ندادم :cheshmak: چه جالب[تایید] تو اون موقع داشتی واسه عروسکات لالای میخوندی چه میدونی خلاقیت یعنی چی ما کاغذ رو روغنی میکردم از رو نقاشی یکی دیگه کپی میگرفتیم در حد پرینتر Hp لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در آبان 22، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 2014 تو اون موقع داشتی واسه عروسکات لالای میخوندی چه میدونی خلاقیت یعنی چی ما کاغذ رو روغنی میکردم از رو نقاشی یکی دیگه کپی میگرفتیم در حد پرینتر Hp اتفاقا این کارم پیش داداشم دیدم اما خودم انجامش ندادم تا حالا . اصن خلاقیت نزد پسران است و بسhttp://cdn.combecom.com/images/smilies/banel_smiley_4.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در آبان 22، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 2014 تو اون موقع داشتی واسه عروسکات لالای میخوندی چه میدونی خلاقیت یعنی چی ما کاغذ رو روغنی میکردم از رو نقاشی یکی دیگه کپی میگرفتیم در حد پرینتر Hp باشه تو خوبی اصلا به اپلم تو گاز زدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در آبان 22، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 2014 من هم انجام می دادم چقدر لذت میبردم از این کار هرسکه ای دم دست بود ازش استفاده میکردم[خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ANGELO ارسال شده در آبان 22، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 2014 من هم انجام می دادم چقدر لذت میبردم از این کار هرسکه ای دم دست بود ازش استفاده میکردم[خنده 1] سکه ها من گم میشد پس تو برمیداشتی؟:| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در آبان 22، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 2014 سکه ها من گم میشد پس تو برمیداشتی؟:| من از پول تو جیبی های خودم استفاده می کردم[زبان درازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.