رفتن به مطلب

آموزش ژله تزریقی


yasi

ارسال های توصیه شده

آموزش ژله تزریقی

 

مواد لازم:

۱ بسته ژله آلوورا یا ۱ بسته پودر ژله

یک و نیم لیوان آب سرد

۱ قاشق غذا خوری شیر

رنگ خوراکی

خامه صبحانه

سرنگ

 

 

نکته :

به جای چاقو و قاشق و … ابزار مخصوص برای ژله تزریقی توی لوازم قنادی ها موجود هست که انواع برگ ها و گل ها و … میتونین درست کنین

 

دستور تهیه:

۱_ ژله آلوئه ورا را با آب حل میکنیم و میزاریم روی بخار کتری و هم میزنیم تا کاملا حل شه

سپس میریزیم توی یک کاسه شیشه ای یا ظرف بیرنگ گود مانند کاسه (ظرفتون طرح و برجستگی نداشته باشه و کاملا شفاف باشه ) ظرف را میذاریم داخل یخچال ۴ الی ۵ ساعت تا کامل ژله فرم بگیره.

۲_توی این مرحله واسه ایجاد کردن برگ و گل و اشکال دیگه داخل ژله از مواد مختلفی میتونیم استفاده کنیم مانند :

۱ قاشق غذاخوری خامه + ۱ قاشق غذاخوری شیر + کمی رنگ

خامه + رنگ خوراکی

ژله حل شده + شیر + رنگ خوراکی

(ژله حل شده + شیرخشک + شکر + آب + رنگ خوراکی + اسانس :

۲ قاشق غذاخوری ژلاتین

یک فنجان آب سرد

نیم لیتر آب

۱۵۰ گرم شکر

۸ قاشق غذاخوری شیر خشک

۵ میلی لیتر اسانس

رنگ غذای خوراکی )

۳_ رنگ های مختلف موردنظر را در ظرف های جداگانه آماده میکنیم

۴_ ۱ قاشق غذاخوری خامه + ۱ قاشق غذاخوری شیر + کمی رنگ خوراکی را مخلوط میکنیم و داخل سرنگ ۱۰ یا ۲۰ سی سی ( بدون سر سوزن بکشید ) میکشیم

۵_ سر سوزن را از مرکز ظرف که دایره شکل است داخل ژله فرو میکنیم و خامه رنگی را داخل ژله فشار داده و همزمان سرنگ را از ژله بیرون میکشیم و یک خط رنگی داخل ژله ایجاد میکنیم و دوباره همین کار را تکرار میکنیم

همه فرو رفتن ها باید از یک نقطه یعنی همون مرکز یله باشه فقط شیب دار میشه و وسیع ( به استثنا بعضی اشکال ) که اولین و مرکز ژله واسه پرچم گل خیلی خوب میشه با رنگ زرد کار کنید

۶_ با فشار دادن سرنگ و خارج کردن خامه از سر سوزن و همزمان بیرون کشیدن نیدل از ژله یک خط رنگی داخل ژله ایجاد کنید به همین ترتیب کار را ادامه بدهید تا کل دایره در اندازه ای که میخواهید تیره رنگ بشه و محیط داخلی گل تشکیل بشه

۷_ روی ژله ( که پشت ژله حساب میشه ) را که سرنگ فرو میره و رنگی میشه با یک دستمال تمیز کنید

۸_ واسه گلبرگ ها :

باز هم تاکید میکنم همه فرو رفتن ها باید از یک نقطه یعنی همون مرکز یله باشه فقط شیب دار میشه و وسیع ( به استثنا بعضی اشکال ) خامه را به روش فوق با مقدار بیشتری با رنگ دلخواه میکشیم

سپس با یک چاقو گلبرگها رو از کنارپرچم شروع میکنیم باید توی ذهنتون شکل گلبرگ را تصور و مجسم کنید

 

نکته :

میتونین گل برگ ها را هم با سر سوزن شکل بدین ( گل سوزنی )

۹_ تیغه چاقو رو با زاویه کم فرو میکنیم تو ژله و یه کم به سمت مرکز ظرف یعنی فشار میدیم تا کمی جا باز شه

۱۰_ سرنگی را که با خامه پر کردیم میذاریم روی تیغه چاقو و فرو میکنیم تو اون قسمتی که باز شده و خامه را تزریق مکنیم و تیغه را در میاریم

۱۱_ کنار گلبرگمون باید یه گلبرگ دیگه مانند همون قبلی با همون مقدار شیب و زاویه چاقو را از مرکز فرو میکنیم و خامه را تزریق میکنیم. به این صورت ادامه داده تا ردیف اول گلبرگ ها تکمیل بشه

۱۲_ خامه های اضافی روشو با یه دستمال تمیز پاک میکنیم

۱۳_ ردیف بعدی گلبرگ ها با شیب و زاویه بیشتر شروع میکنیم که هم فاصله با گلبرگهای ردیف اول داشته باشه هم حجم گل رعایت بشه و گلبرگها ردیف دوم را مابین گلبرگهای ردیف اول میزنیم تاکید میکنم با زاویه بیشتر از قبل .

 

توجــــــه :

تو هر ردیف زاویه بیشتر میشه و تیغه چاقو خوابیده تر

۱۴_ ردیفهای سوم و چهارم و … را به هین صورت که آموزش دادم درست میکنیم.تعداد گلبرگ ها بستگی به سایز ظرف و شکل مورد نظر شما داره

۱۵_ ژله را میزاریم توی یخچال به مدت ۳ ساعت تا ببنده

۱۶_ از خامه سبز برای برگها استفاده میکنیم

از خامه زرد برای پرچم ها استفاده میکنیم

۱۷_اگه خواستین گلتون شبیه رز باشه از قاشق استفاده کنین ردیف های مرکز گل رو با قاشق کوچیک بزنین و ردیف های بیرونی تر رو با قاشق بزرگ مانند :

خامه را میکشیم داخل سرنگ بعد قاشق چایخوری رو به صوررتی که گودی قاشق به طرف داخل باشه فرو میکنیم تو مرکز ژله و از کنار قاشق سرنگ رو فرو میکنیم و خامله رو فشار میدیم داخل قسمت برش داده تا کاملا پر شه. وبه همین ترتیب گلبرگای میانی گل رو درست میکنیم برای گلبرگای دیگه از قاشق مرباخوری استفاده میکنیم به طوری که گودی قاشق به طرف بیرون باشه. گلبرگها که تموم شد دوباره ژله رو میذاریم داخل یخچال

۱۸_ برای پوشاندن پشت ژله که سوراخ شده یا حتی کمی کنده شده دوباره ژله حل میکنیم و روی ژله خنک شده میریزیم یا اگه خواستین زیر ژله تیره باشه :

یک بسته پودینگ رو طبق دستورش درست میکنیم و مداوم هم میزنیم تا کمی خنک شه بعد میریزیم روی ژله و میذاریم تو یخچال تا سفت شه

۱۹_ برای سرو کردنم ژله داخل ظرف مورد نظر ظرف ژله رو چد ثانیه داخل داخل آب داغ فرو میبریم بعد بر میگردونیم تو ظرف مورد نظر…

اینم یه آموزش دیگه ژله تزریقی به صورت تصویری:

آموزش تصویری درست کردن ژله تزریقی به شکل گل

 

http://2funiha.ir/Content/UserFiles/Images/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%98%D9%84%D9%87-%D8%AA%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%82%DB%8C-2.jpg

 

http://2funiha.ir/Content/UserFiles/Images/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%98%D9%84%D9%87-%D8%AA%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%82%DB%8C-3.jpg

 

http://2funiha.ir/Content/UserFiles/Images/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%98%D9%84%D9%87-%D8%AA%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%82%DB%8C-4.jpg

http://2funiha.ir/Content/UserFiles/Images/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%98%D9%84%D9%87-%D8%AA%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%82%DB%8C-5.jpg

 

 

 

http://2funiha.ir/Content/UserFiles/Images/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%98%D9%84%D9%87-%D8%AA%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%82%DB%8C-6.jpg

 

http://2funiha.ir/Content/UserFiles/Images/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%98%D9%84%D9%87-%D8%AA%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%82%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-11.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آموزش تصویری تهیه ژله تزریقی یا گلدار

 

مواد لازم :ژله آلوئه ورا ۱ بسته (البته بستگی به سایز ظرفتون داره)خامه به میزان لازمرنگ غذاسرنگکارد و چاقو یا قاشق کوچک و بزرگ (اینم بستگی به شکل و نوع گلتون داره)

 

http://fa.univision.com/attachments/univision/imagenes/1128230/1/#1.JPG

 

 

http://fa.univision.com/attachments/univision/imagenes/1128236/1/#2.JPG

 

 

 

http://fa.univision.com/attachments/univision/imagenes/1128246/1/#4.JPG

 

 

http://fa.univision.com/attachments/univision/imagenes/1128251/1/#5.JPG

 

 

 

 

 

http://fa.univision.com/attachments/univision/imagenes/1128261/1/#7.JPG

 

 

 

http://fa.univision.com/attachments/univision/imagenes/1128266/1/#8.JPG

 

 

http://fa.univision.com/attachments/univision/imagenes/1128272/1/#9.JPG

 

 

http://fa.univision.com/attachments/univision/imagenes/1128276/1/#10.JPG

 

 

http://fa.univision.com/attachments/univision/imagenes/1128280/1/#11.JPG

 

 

http://fa.univision.com/attachments/univision/imagenes/1128284/1/#12.JPG

 

 

 

 

http://fa.univision.com/attachments/univision/imagenes/1128287/1/#13.JPG

 

http://fa.univision.com/attachments/univision/imagenes/1128290/1/resultado.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

طرزز تهیه ژله آکواریومی[خنده 1]

 

 

این تزئین ژله را می توانيد درجشن تولد بچه ها استفاده کنید.[تایید]

 

http://www.beytoote.com/images/stories/cookery/hhc60.jpg

 

مواد لازم برای تهیه ژله آکواریومی:[خنده 1]-ژله آبی-پاستیل به شکل ماهی و ...-شکلات های سنگیبرای تهیه این ژله از ژله آبی رنگ استفاده می کنیم ومی توانید توی تنگ ماهی درست کنید تا واقعی تر به نظر بیاد .یا توی ظرف پیرکس مستطیل که تداعی آکواریوم بشه.از پاستیل به شکل ماهی، کوسه، ستاره دریایی و... وهمچنین پاستیل هایی که الان به اسم پاستیل ترش فروخته می شه به عنوان گیاهان دریایی و جلبک میتوان برای تهیه این ژله استفاده کرد.

 

 

طرز تهیه ژله آکواریومی:ژله رو طبق دستور روی قوطی درست می کنیم.و اون رو توی یخچال می ذاریم.تا زمانی که به غلظت سفیده تخم مرغ برسه.مواظب باشید کاملا بسته نشود.شکلات های سنگی رو ته ظرف میریزیم و ژله رو با قاشق آروم روی اونها می ریزیم.بعد با انبر شیرینی ماهی ها و گیاهان دریایی رو توی ژله می گذاریم.درباره درست کردن ژله حتما” خیلی شنیده ايد. شما با خرید یك بسته پودر ژله و خواندن دستور پشت بسته ژله به راحتی می توانید ژله خوشمزه و خوشرنگي را درست کنید.برای درست کردن ژله نیاز به آب سرد و آب جوش به يك ميزان است.اما ژله ای که به این سادگی درست میشود خودش را در ظرفي مناسب یا با تزئیني زيبا بهتر نشان میدهد. یك غذای خوب سه جنبه داره: مزه غذا که 50 ، دوم قیاقه غذا ودر نهايت عطر و بوی غذا که 10 درصد جذابیت غذا را شامل مي شود.

 

 

برگرداندن ژله:در داخل ظرفی که براي تهيه و فرم دادن ژله انتخاب كرده ايد آب سرد بریزید و خالي كنيد تا ظرفتان خیس شود و بعد برای چند دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید و بعد ژله یا دسر مايع را در آن بریزید.بعد از بستن ژله اول لبه های ژله را با کارد از قالب جدا کنید و برای چند ثانیه قالب را در ظرف آب جوش قرار دهيد و بعد يك ظرف مسطح رو خیس کنید و روی دهانه قالب ژله قرار دهيد و بعد دستتون را بر گردانید .با این کار(خیس کردن ظرف) می توانید در صورتي كه ژله وسط ظرف نبود با یه تکان آن را وسط ظرف بیاورید.

 

 

نكاتي در رابطه با ژله:هيچ گاه از آناناس تازه براي تهيه ژله استفاده نكنيد. آناناس شامل آنزيمي است كه مانع از بسته شدن ژله خواهد شد.براي تزيين ژله از كمپوت آنانس استفاده كنيد. مي توانيد آنانس تازه را براي مدت كوتاهي مثلا 5 دقيقه بجوشانيد تا آنزيم آن از بین برود.درباره آناناس كال، راهكار لذيذي توصيه مي كنيم.قسمت سر و پوست آن را جدا كنيد. ورقه ورقه ببريد و در ظرفي بريزيد. روي آن را با آب و شكر بپوشانيد و چند دقيقه بجوشانيد. سپس درون يخچال قرار دهيد تا ترد و خوشمزه شود.

 

 

 

«نمونه هایی زیبا از تزئین ژله»

http://www.beytoote.com/images/stories/cookery/hhc32.jpg

 

http://www.beytoote.com/images/stories/cookery/hhc40.jpg

 

http://www.beytoote.com/images/stories/cookery/hhc34.jpg

 

http://www.beytoote.com/images/stories/cookery/hhc35.jpg

 

http://www.beytoote.com/images/stories/cookery/hhc36.jpg

 

http://www.beytoote.com/images/stories/cookery/hhc37.jpg

 

http://www.beytoote.com/images/stories/cookery/hhc38.jpg

 

http://www.beytoote.com/images/stories/cookery/hhc39.jpg

 

http://www.beytoote.com/images/stories/cookery/hhc33.jpg

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[h=2]طرز تهیه دسر ژله تزریقی[/h] http://www.momtaznews.com/wp-content/uploads/2013/09/33586bd8d5b5922ceb2bd3bb9fb7ef76.jpgمواد لازمژله آلوئهورا دو بسته آبجوش دو پیمانه خامه صبحانه یک پیمانهرنگهای خوراکی به میزان لازمسرنگ چهار عدد شیر ۲/۳ پیمانهژله آناناس نصف بسته طرز تهیهژله آلوئهورا را با آبجوش مخلوط کرده، روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت پنج دقیقه هم زده تا یکدست شود، سپس از روی حرارت برداشته پس از کمی خنک شدن داخل ظرف نشکن گودی ریخته، به مدت سه ساعت در یخچال میگذاریم تا ژله فرم بگیرید. خامه را در چهار ظرف ریخته و با رنگهای خوراکی به دلخواه رنگ میکنیم. پس از مخلوط کردن رنگها با خامه اگر سفت بود مقدار کمی شیر افزوده تا کمی رقیق شود، (به صورتی که بتواند به آرامی از سرنگ خارج شود) سرنگها را از خامه رنگی پر کرده، سر سوزن سرنگها را وصل میکنیم. ژله را از یخچال بیرون آورده، به چهار قسمت مثلث فرضی تقسیم کرده و از لبه مثلث شروع میکنیم. سر سرنگ را به طور مستقیم تا نیمه ژله به آرامی فرو برده و با فشار دادن بیستوله سرنگ و بیرون آمدن خامه همزمان سرنگ را بیرون آورده، به این ترتیب یک خط رنگی مانند پرچم گل داخل ژله ایجاد میشود، به این ترتیب همین کار را مجددا کنار هم انجام داده و دقت میکنیم که هر چه به طرف لبه ظرف میرسیم سرنگ را به صورت اریبتر فرو برده تا پرچمها زیباتر به نظر برسد (هرگاه از رنگ روی سطح ژله بیرون زده شد هر دفعه با یک دستمال مرطوب آن را پاک کنید تا بتوانید دقت بیشتری در حین کار داشته باشید) و هر مثلث را به یک رنگ زده تا تمام سطح ژله پر شود، باقی مانده شیر را گرم کرده، با ژله آناناس مخلوط میکنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار داده تا مخلوط یکدست شود. از روی حرارت برداشته پس از خنک شدن روی ژله آلوئهورا ریخته و به مدت دو ساعت داخل یخچال میگذاریم تا ژله فرم بگیرد، سپس ته ظرف نشکن را داخل آب داغ یک لحظه فرو برده تا ژله از ظرف جدا شود، ظرف مسطحی را روی ظرف گذاشته و برگردانده تا ژله از آن جدا شود و به دلخواه دور آن را تزیین و سرو مینماییم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی...

من ک خیییییییییییلیییییییییییییییییی خوشم امد...[تایید]

ممنووووووووووووووون...[گل]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...