mehdi shamloo ارسال شده در آبان 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 شما هم قبل از خاموش کردن لامپ وامیستین مسیر برگشت به جای خوابتون و جای گوشیتون رو از حفظ میکنین یا فقط من اینجوریم !؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در آبان 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 من لامپ رو خاموش میکنم و با نور موبایلم مسیرمو طی می کنم [خنده 2] حالا فکرشو کن گوشیمم شارژ نداشته باشه :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در آبان 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 منم اینجوریم نگران نباشید سالمیم [خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash90 ارسال شده در آبان 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 همه سالمیم مشگل از لامپ هاست نه ما چاکر داش مهدی[گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در آبان 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 شما هم قبل از خاموش کردن لامپ وامیستین مسیر برگشت به جای خوابتون و جای گوشیتون رو از حفظ میکنین یا فقط من اینجوریم !؟ من دقیقا همینطورم [خنده] ولی هیچوقت بهش فکر نکرده بودم , مرسی [خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.