negar ارسال شده در آذر 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 23، 2013 وسایل چوبی منزل را با تکه ای اسفنج و پارافین پاک کنید ، علاوه بر براق و زیبا شدن کمتر خاک را جذب کرده ورنگ آن خراب نمی شود. - برای رفع بوی سیگار یا دود علاوه بر روشن کردن شمع می توان آب وسرکه را مخلوط کرد و یک حوله در آن خیس کرد و در اتاق تکان داد. - برا ی زدودن رسوب داخل اتو مقدار ی آب و سرکه سفید در آن بریزید و بگذارید چند دقیقه بخار کند سپس ار برق کشیده و بگذارید 1 ساعت بماند سپس آن را خالی کنید. لکه های کف اتو را با سرکه و نمک پاک کنید و برای براق شدن ظاهر اتو از خمیر دندان استفاده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آذر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 23، 2013 برای زدودن گچ کتری آب و سرکه رادر آن بریزید جوش آید سپس آتش را خاموش کنید بگذارید شب تا صبح بماند یا می توان جوش شیرین و آب در آن ریخته بجوشانید. - برای پاک کردن مداد رنگی روی دیوار خاکستر سیگار را با انگشت روی آن بمالید. - برای پاک کردن قابهای طلایی تیره از ماءالشعیر استفاده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آذر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 23، 2013 لکه های چای و قهوه را روی چینی با جوش شیرین از بین ببرید. - برای کندن کاغذ از رو ی وسایل چوبی مقداری روغن مایع روی آن بمالید بگذارید کمی بماند سپس با پارچه ی نرمی مالش دهید تا کنده شود. - برای پاک کردن عکس برگردان روی کمد و......... می توان سرکه روی آن مالید بگذارید بماند سپس آنرا پاک کیند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آذر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 23، 2013 خمیر دندان خشهای افتاده روی شیشه ها مثل تلویزیون و سی دی را پاک می کند. - برای پاک کردن ظروف مفرغی از برگ کلم یا خاکستر استفاده کنید. - تلفن را با الکل پاک کنید. - شیشه عینک را با چند قطره سرکه یا الکل و دستمال کاغذی پاک کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آذر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 23، 2013 گلهای مصنوعی را در پاکت نمک بگذارید و خوب تکان دهید تا تمیز شود. - برای پاک کردن لکه شمع ، شمعدان را یک ساعت در فریزر قرار دهید تا به آسانی لکه های شمع پاک شود یا شمع های را با الکل پاک کنید. - برای پاک کردن فلاسک یا ظروف پلاستیکی از جوش شیرین استفاده کنید. - اگر پیاز را زیر آب سرد بگیرید یا قبل از خرد کردن در یخچال بگذارید اشک در نمی آورد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 2013 [h=2]از بین بردن خط و خش میز شیشه*ای[/h] کشیدن اشیائی مانند ظرف*های غذا یا وسایل آشپزی و انداختنن ظروف روی میز شیشه*ای خط و خش به جا می*گذارد. این خطوط ابتدا برجسته بوده و به مرور با تجمع گرد وغبار و جرم تیره می*شوند. تمیز کردن آن*ها موقت خواهد بود. با کثیف شدن مجدد، مشکل به قوت خود باقی می*ماند. وسایل مورد نیاز : _ دستمال نرم _ خمیر دندان سفیدکننده غیر ژله*ای _ شیشه پاک*کن طرز استفاده : 1 - شیشه را با یک دستمال نرم تمیز کنید. با دستمال، جرم داخل خطوط را پاک کنید. 2 - مقدار کمی خمیردندان سفیدکننده روی نوک انگشت خود بگذارید. برای هر یک از خطوط از خمیردندان استفاده کنید. بگذارید خمیر10 تا 15 دقیقه روی آن باقی بماند تا فرصت کافی برای نفوذ داخل خطوط را داشته باشد. 3 - یک پارچه نرم دور انگشت خود بپیچید. خمیردندان را به صورت دورانی و سریع دو یا سه دقیقه روی خط*ها بمالید. 4 - به خطوط نگاه کنید. در صورت باقی ماندن، روی آن*ها خمیردندان مالیده، مراحل را تکرار کنید. تمام خط*ها را از میز شیشه*ای محو کنید. 5 - از شیشه شور برای تمیز کردن سطح شیشه استفاده کنید. باقی*مانده خمیردندان را با یک پارچه تمیز پاک کنید. منبع : salamatnews.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 30، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 نگهداری موز برای مدت طولانی امكان پذیر نیست و این میوه زود از بین می*رود. برای این*كه بتوانید مدت زمان بیشتری از این میوه نگهداری كنید، باید آن را درون كاغذ آلومینیومی* بپیچید و در یخچال بگذارید. به این ترتیب آن را برای زمان بیشتری حفظ خواهید كرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 30، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 برای این*كه جعفری در غذایتان سبز باقی بماند، كافی است به محض آن*كه غذا شروع به جوشیدن كرد، جعفری را به آن اضافه كنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 30، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 برای پاك كردن لكه*های چای و قهوه از روی ظروف پلاستیكی و سبدها از محلول جوش شیرین و آب و یك برس برای شستشو استفاده كنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 لكه چاي و قهوه لكه چاي و قهوه روي فرش و موكت مانند لكه زدايي شير است و بايد ابتدا اضافي آن را برداشت و با آب نيم گرم و مقداري پودر لباس شويي و اسفنج آن را تميز كرد و اگر لكه ها باز باقي ماند از آب اكسيژنه 5درصد و مقداري آب لكه زدايي را ادامه دهيد تا خوب پاك گردد و سپس با دستمال محل را خشك كنيد و مالش دهيد تا زيبايي خود را پيدا كند و مثل قبل تميز و زيبا گردد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 لكه قطرات شمعشايد گاهي براي شما رخ بدهد كه اشك هاي شمع در تولدها و يا در زمان قطعي برق روي زمين افتاده و لكه هايي را به وجود آورد. براي حل اين مشكل يك كاغذ قهوه اي رنگ يا يك كاغذ خشك كن روي نقطه موردنظر بگذاريد و سپس يك اتوي داغ را روي خشك كن يا پاكت بگذاريد پس از چند دقيقه شمع به كاغذ مي چسبد در صورت لزوم اين كار را چند بار تكرار كنيد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 [TABLE=width: 100%, align: right] [TR] [TD] براق کردن چرم [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: td, align: justify]اگر لباس و یا کفش هایی دارید که از چرم طبیعی ساخته شده است، می توانید با استفاده از سرکه آن را کاملاً شفاف و براق کنید. یک پارچه نخی را به سرکه آغشته کنید و آن را آرام روی سطح لباس چرمی به صورت یکنواخت بکشید، خواهید دید که لباس کاملاً براق خواهد شد. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 http://www.parsnaz.ir/user_files/L138100018757.jpg برای طبخ مربا، 7 نکته کلیدی وجود دارد : 1 - از هر قابلمه*ای می*توانید برای پخت مربا استفاده کنید فقط قبل از شروع، لازم است مقداری آب در آن بجوشانید و خالی کنید. سپس قابلمه را خالی روی اجاق بگذارید تا آبش کاملاً تبخیر شود سپس آن را از روی حرارت بردارید تا سرد شود و سپس مراحل پخت مربا را آغاز کنید. به این ترتیب قابلمه شما از هر آلودگی عاری بوده و امکان فساد مربایتان به حداقل ممکن می*رسد. یادتان باشد که درب قابلمه حتماً فلزی باشد و از قابلمه*هایی که درب آن*ها شیشه*ای است، استفاده نکنید. این کار در بهبود کیفیت مربای پخته شده موثر است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 2 - برای هم زدن و ریختن مربا در ظروف دیگر، بهتر است از قاشق چوبی یا استیل استفاده کنید. این قاشق هم حتماً باید تمیز و خشک باشد زیرا در غیر این صورت مربا کپک خواهد زد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 3 - مربا را در ظروف شیشه*ای که از قبل مدتی در آب جوش قرار داده شده*اند، بریزید. البته بعد از مرحله جوشاندن ظروف، بهتر است آن*ها را در سینی فر به مدت 10 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی*گراد قرار دهید تا عاری از هر میکروبی شوند و امکان کپک زدن مربا به حداقل برسد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 4 - برای شیرین کردن مربا می*توانید به جای شکر سفید، از شکر قهوه*ای استفاده کنید. شیره خرما، توت و ریختن میوه*های شیرینی مانند انواع توت در مربای توت*فرنگی یا انبه در مربایی مانند مربای پرتقال، طعم شیرینی به آن خواهد داد. یادتان باشد ریختن شکر زیادی در مربا، باعث شکرک زدن آن می*شود، بنابراین به مقدار شکری که در مربا می*ریزید، دقت کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 5 - وقتی مربا پخته شد، آن را در ظروفی که می*خواهید مربا را در آن نگهداری کنید، بریزید و توجه داشته باشید که ظرف کاملاً پر شود. سپس در ظروف را بگذارید و آن*ها را برعکس کنید تا هوا خارج و در آن محکم بسته شود. بعد از خنک شدن، ظرف مربا را در یخچال بگذارید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 6 - برای آنکه مربا کیفیت بهتری پیدا کند، بهتر است شکر را چند ساعت ( تقریباً 10 ساعت ) با تکه*های میوه مخلوط کنید. به این مرحله «شکرپاش کردن» گفته می*شود که برای بسیاری از مرباها می*توان آن را انجام داد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 7 - هرگز برای ترد شدن تکه*های میوه، از آب آهک استفاده نکنید زیرا مصرف چنین مرباهایی برای افراد، به خصوص کودکان و زنان باردار خطرناک است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 با بوی بد ماهی چکار کنیم؟ افراد زیادی از پخت غذاهای دریایی حذر می*کنند چون معتقدند بوی بدی می*دهد و نمی*توانند تحمل کنند. به همین دلیل از خواصی که این نوع غذا*ها دارند خود را محروم می*کنند. اگر شما هم جزو این افرادید، چند راه حل ساده در این نوشتار کوتاه را برای از بین بردن بوی بد ماهی امتحان کنید. 1 - اگر بعد از شستن و قطعه کردن ماهی بوی ماهی روی چاقو، تخته یا ظرف*های شما باقی ماند، می*توانید با کمک محلول خردل زرد و آب این بو را از روی ظرف*ها پاک کنید. 2 - برای از بین رفتن بوی ماهی از سینک ظرفشویی کافی است یک استکان سرکه را درون یک لیوان آب بریزید و محلول را روی سینک اسپری کنید. سپس آن را با کمک سیم ظرفشویی خوب بشویید. 3 - طعم دار کردن ماهی با کمک سبزی*های معطر و خوشبو یا استفاده از ادویه و پودرهای سوخاری معطر می*تواند تاثیر زیادی در از بین رفتن بوی ماهی هنگام طبخ داشته باشد و گوشت آن را ترد و لطیف کند. 4 - در صورتی کــه کــف آشپزخانه*تان سرامیک است و امکان تمیز کردن آن وجود دارد می*توانید سرکه را درون افشانه ریخته و آن را در طول پوست کندن یا پختن ماهی در هوا اسپری کنید. 5 - یکی دیگر از روش*های از بین بردن بوی ماهی در فضای آشپزخانه و خانه، استفاده از اسانس وانیل یا اکالیپتوس است. می*توانید اسانس این گیاهان را روی یک دستمال اسپری کنید و آن را روی میز آشپزخانه یا پیشخوان قرار دهید. 6 - در صورتی که بوی ماهی در فضای خانه*تان پیچیده بهتر است یک لیوان سرکه را روی میز آشپزخانه بگذارید تا بوی بد را به خود جذب کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 4، 2013 ● چند راه نگهداری* پنیر ▪ برای* جلوگیری* از خشك* شدن* پنیر، روی* طرف* بریده* شده* آن*، كمی* كره* یا روغن* بمالید.برای* این* منظور همچنین* می*توانید دستمال*تمیزی* را كه* پرز پس* ندهد به* وسیله* سركه* خیس*كرده* و به* دور قالب* پنیر بپیچید. ▪ اگر پنیر را درون* ماست* بیندازید بسیار لذیذ می*شود. ▪ چنانچه* پنیر را درون* فویل* آلومینیومی*بپیچید، برای* جلوگیری* از خشك* شدن* آن* موثراست*. ▪ اگر پنیر را میان* پارچه*ای* كه* در سركه* انگورخیسانده*اید قرار دهید، طعم* و مزه* خوبی* خواهدیافت* و ضمنا مدت* زیادتری* تازه* خواهد ماند. ▪ اگر پنیرشما نرم* است* و می*خواهید سفت*شود، آن* را درون* آب* نمك* جوشیده* ولی* سردشده* بیندازید. هر چقدر مقدار نمك* بیشتر باشدپنیر سفت*تر می*شود. ▪ برعكس* اگر پنیر سفت* است* و می*خواهیدنرم* شود آن* را درون* آب* جوشیده* بدون* نمك*بیندازید. ▪ همچنین* می*توانید پنیر سفت* را درون*دوغ*، خیس* كنید. ▪ پنیری* را كه* كپك* زده* است* دور نریزید بلكه*آن* را درون* ظرف* در داری* قرار دهید، چند حبه*قند در آن* بیندازید و سپس* در ظرف* را بگذارید بااین* كار كپكها از پنیر جدا شده* و سراغ* قندمی*روند. سپس* در ظرف* را برداشته*، پنیر را میل*كنید و حبه* قندها را بیرون* بیندازید. ▪ چنانچه* برای* تهیه* بعضی* از غذاها مانند پیتزابه* پنیر رنده* شده* نیاز دارید قبل* از رنده* كردن*پنیر، اندكی* روغن* روی* رنده* بمالید، به* این* ترتیب*پنیر به* رنده* نخواهد چسبید و به* آسانی* شسته*خواهد شد. ▪ اگر می*خواهید پنیر دیر فاسد شود همیشه*آن* را در ماست* یا آب* ماست* بیندازید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 5، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 2013 اگر پیدا کردن گوجه فرنگی خشک سخت است راحت و بدون دردسر میتوانید آنرا در خانه تهیه کند. یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند. یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر. در بوفه ایتالیائی که دستور چند غذا رو داده بودم باید دیده باشین که از گوجه فرنگی خشک زیاد استفاده شده بود ودر ضمن هر نوع سالادی هم که تهیه میکنید میتوانید این گوجه ها را اضافه کنید. معمولا در خیلی غذاهای ایتالیائی و اسپانیائی گوجه خشک زیاد مصرف میشود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 5، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 2013 نمک ناپز ! هنگام پختن نخود و لوبیا سایر حبوبات هیچگاه به آن نمک نزنید زیرا سفت خواهد شد و دیرتر می پزد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 7، 2013 پاک کردن اثر رنگ از روی شیشه رنگ کهنه و یا خشک شده یا قلم مو ها با استون پاک می شود. شیشه ها را با پارچه آغشته به استون پاک کنید، اثری از رنگ باقی نمی ماند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 7، 2013 اگر هنگام پختن پلو یا کته یعنی زمانی که برنج در داخل آب شروع به جوشیدن می کند، مقدار کمی آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره یا یک تکه زاج سفبد به آب برنج اضافه کنید، نه تنها پلو یا کته را مانند یاس سفید می کند، بلکه دانه های آن را نیز از هم جدا ساخته مانع از چسبیدن آنها به یکدیگر و در نتیجه له شدن برنج می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.