negar ارسال شده در اسفند 10، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 2013 http://static.parset.com/Files/Content/Mod/x/xqawx858rw.jpg اگر اولين بارتان است كه كوفته درست مي كنيد حتما با مشكل وارفتگي كوفته ها مواجه شده ايد . سه راه حل ساده براي اين مشكل وجود دارد. 1-برای اینكه كوفته های شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به مواد آن بیافزائید. 2_ می توانید مقداری عدس خام را چرخ کرده و در موادتان از آن استفاده کنید. 3_ پس از گلوله کردن کوفته ها و قرار دادن در قابلمه،حرارت آتش را زیاد كنید تا بجوشد و سپس کم کنید تا با آرامش بپزد.ا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 2014 تيز کردن قيچي هيچ چيزبدتر از داشتن يک قيچي کند موقع برش پارچه نيست. قيچي بعد از استفاده ي زياد، رو به کندي مي*رود. براي تيز شدن قيچ*هاي کند و قديمي اين راهکار را امتحان کنيد. با قيچي چند ورق آلومينيومي يا کاغذ سمباده را ببريد. اين کار باعث تيز شدن تيغه*هاي قيچي خواهد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 2014 هر گاه از جوجه گردان فر استفاده مي كنيد: روي سيني زيرين يك ورق فويل ( كاغذ آلومينيوم ) بگذاريد و بعد از استفاده برداريد تا فر كثيف نشود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 رفع بوی سیر اگر می خواهید بوی سیر را از بین ببرید کافی است ۳۰ دقیقه پس از خوردن آن یک قاشق عسل با کمی جعفری یا یک سیب بخورید. همچنین می توانید کاهو بجوید، خوردن کاهو پس از خوردن سیر بوی سیر را از بین می برد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 [h=2] سرکه و نمک در فنجان چایی[/h] برای شستن لیوانها وفنجانهای شیشه ای خود که براثر خودرن چایی ، کدر وبد منظره شده اند می توانید هفته ای یکبار همه لیوان ها را در محلول سرکه ونمک خیسانده ، بعد شسته وآبکشی نمایید تا درخشندگی روز اول خود را پیدا کنند . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 [h=2] با لیمو خوشبو شوید![/h] حتما برایتان اتفاق افتاده است که بوی نم یا ماندگی در خانه پراکنده شده باشد. در این صورت بهترین کار این است که بوی خانه را تغییر بدهید یک ظرف نسوز را تا نیمه آب کنید و یک لیموترش را با پوست در آن رنده کنید، سپس این ظرف را روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد. عطر لیمو، فضای خانه را پر خواهد کرد. برای این کار میتوانید از نارنج هم استفاده کنید.اگر اسانس خوراکی یا غیرخوراکی دارید، چند قطره از آن را در نعلبکی پیرکس زیر و روی ظرفی قرار دهید تا بتوانید زیر آن یک شمع گرد کوچک روشن کنید، پس از چند لحظه با گرمشدن اسانس، عطر آن همه جا را پرمیکند.برای برطرفکردن بوی غذای سوخته هم میتوانید پوست لیموترش را بسوزانید تا اتاقها خوشبو شوند. میتوانید همیشه مقداری پوست لیموترش در فریزر نگهداری کنید.برخی مواقع هم ممکن است شما غذای سیردار خورده باشید. برای آنکه این بوی بد را از ذهن خود برانید، چند قطره آب اکسیژنه را در یک لیوان بریزید و آن را یکی، دو بار قرقره کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 [h=2] روان کردن کمد و دراورها[/h] درب کمدها و دراورها یی که سفت شده دارای خشونت در صدا هستند وسفت باز وبسته می شوند ولی به آسانی شما می توانید با یک صابون دراورها را از محل سایش صابون خشک بمالید ومحل راصاف کنید که موجب از بین رفتن صدا وباعث آسانی کار در باز وبسته شدن آنهامی شود . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 1، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 2014 http://www.irannaz.com/images/2014/09/solution-to-remove-the-smell-of-burning-rice.jpg اگر احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن برنج می تونین نون رو بردارید. اگه فکر می کنید برنج رنگ نون رو می گیره، یک پیاز را پوست کنین و داخل برنج فرو ببرین تا بوی سوختگی رو بگیره. نکته : وقتی قصد دارین برنج رو آبکش کنین، آب چلو رو دور نریزین، می تونین از آب چلو برای سوپ و خورشتتون استفاده کنین به شرطی که خیلی شور نباشه. اگر هم برنج دمی درست می کنین، بهتره کمی شلتوک برنج رو خوب شست و شو بدین و بذارین با آن بجوشه، آبش رو صاف کنین و برای آب دمی از اون استفاده کنین. ایران ناز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 26، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 2015 با بطری های پلاستیکی به راحتی زرده تخم مرغ از سفیده را جدا کنید. ابتدا تخم مرغ را در یک بشقاب بریزید. سپس یک بطری پلاستیک خالی را برداشته و روی زرده تخم مرغ قرار دهید. سپس با فشار دادن بدنه بطری زرده تخم مرغ را داخل بطری بکشید. کشیدن زرده تخم مرغ داخل بطری را تا جایی ادامه دهید که زرده تخم مرغ کاملا داخل بطری برود. سپس در ظرف دیگری زرده تخم مرغ را خالی کنید. http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1393/7/22/250446_472.jpg منبع : seemorgh.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 [h=2]اگر می خواهید سیر پوست بگیرید ، بدون این که با پوست دستتان تماس پیدا کند و دستتان بوی سیر بگیرد ، می توانید سیرها را برای ۱۵ تا ۲۰ ثانیه درون فر قرار دهید . خواهید دید که پس از آن پوست سیر به راحتی جدا می گردد .[/h][h=2]همچنین از راه های دیگر ، می توان به خیس کردن سیر در آب سرد اشاره کرد .[/h] منبع : irancloob.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.