ایلیا ارسال شده در بهمن 9، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 2014 http://www.ido.ir/myhtml/news/1390/m10/139010060731.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 22، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2014 "خـــــــــــداونــــــــدا" هــــــدایتـــــمان کـــن تــا بـــه ایــن بــاور بــرسیـــــم؛ کــــه جــــواب بــــرخـــــــــی "دعـــاهــــایــــــمان" «صـــــبر» و «انتــــــظار» اســـــت ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Armaghan ارسال شده در اسفند 3، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2014 http://www.lenzor.com/public/public/user_data/photo/5658/5657280-291622730e7506468fa2cc73ca26926b-l.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 2014 خُــدایــا... میـــــدانَم این روزهـــا از دستـَــــم خستـــه ا کـــــمی صبـــر کُن خـــــوب میشــــوم... بُگـــــذار بــــاران بزنــَــــد.. دلـــــم بگیـــــرَد.. میـــــروم زیر آسمــــانَت... دستــــــهایَم را میسپــــارم به دستـَــت.. ســـرم را میـــگیرم به سمتـَت... قلـــــبَم مال تو. اشکــــــهایم که جاری شَــود.. میشــــوم هَمانی کــــه دوســـت داری.. پـــــاک،استــــوار،امیـــــــدوار.. بــُـــــگذار بــــاران بــــــزَنــــد..... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 2014 پروردگارا تو آگاهی از تمامی آنچه که در نهان است و عالمی بر آنچه که در ظاهر و فقط در ظاهر آشکار است پروردگارم آینده برای من مبهم است و پنهان فرداها همیشه برایم شگرف و شگفتند من ناتوان از دیدن راهم لیک تو راه را می دانی و می بینی و من تو را می بینم... عظمتت را... رحمتت را... بخشایشت را... فرداهایم را روشنایی بخش.. آمین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در اسفند 10، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 2014 در هیاهوی زندگی دریافتم چه دویدن هایی که فقط پاهایم را از من گرفت در حالیکه گویی ایستاده بودم ! چه غصه هایی که فقط به سپیدی مویم حاصل شد در حالیکه قصه کودکانه اى بیش نبود ! با اندکی تامل بخاطر اوردم چشمه ها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن معنی پیدا میکنند کوه ها با قله ها و دریا ها با موج ها زندگی پیدا میکنند و بخاطر اوردم که تو آن مشترک مورد نظری هستی که همیشه در دسترسی … http://nahad.nit.ac.ir/file_part/news_image/1392-1-20-201349102449500228611596.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 25، 2014 خدایا …! گاهی که دلم از این و آن و زمین و زمان می گیــرد ، نگاهم را به سوی تو و آسمـان می گیرم ، و آنـقـدر با تــو درد دل می کنـم تا کم کم چشـــــــــم هایم با ابـرهای بارانیت همراهی می کنند و قلبـــم سبک می شود آنــوقــت تو می آیی و تــــــمـــــــــام فضای دلـم را پر می کنی و مـــــن دیـــــــگــــر آرام می شــــــوم و احساس می کنم هیچ چیز نمی تواند مرا از پای دربیـاورد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 15، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 2015 یا رب ، دعای خسته دلان مستجاب کن ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 15، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 2015 [h=3]خدایا![/h][h=3] ما اگر بد کنیم، تو را بنده های خوب بسیار است،[/h][h=3] تو اگر مدارا نکنی ما را خدای دیگر کجاست ؟ [/h] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 27، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 2015 http://s5.picofile.com/file/8163656268/qa.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 27، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 2015 خدایا! تو که دستانت پر از عطر رحمت و بخشندگی است وسعت خالی دستانم را ببخش تو که دلت پر از نسیم مهربانی است نامهربانی دل روسیاهم را ببخش ای به من نزدیکتر از من! پناه دل تنهایم باش. خدایا! اگر همه ی دردها و دلتنگی های دنیا سهم دلم باشد تو که باشی در میان اشکهایم،به همه دلتنگی هایم ،به همه ی بغضهایم لبخند میزنم. تو کنارم باش و یاری ام کن خدایا! به اندازه ی تنهایی ات دوستت دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 29، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 29، 2015 http://s5.picofile.com/file/8123665192/AKSGIF_IR_qorangif_%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1_%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DA%A9_%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%862287.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 29، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 29، 2015 وقتی عاقل تر می شم میفهمم که :یک عمر هر دردی به من دادیحس میکنم عین نیازم بودجایی که افتادم به پای توزیباترین جای نمازم بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 29، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 29، 2015 انقدر دلم پر از درد و حرفه که انگار کلی اضافه وزن پیدا کردم ! همش سعی میکنم بغض هام رو حبس کنم تا کسی چیزی نفهمه اما با حبس کردنشون ، نفس هام با وقفه میان هرچی میخوام حرفامو توی دلم پنهون کنم سینم میگه من تَنگ اومدم ، فــریــــــاد کُـــــن... خداجون کجایی .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 الهی، خنك آن كس كه وقف تو شد! الهی، خودت آگاهی كه دریای دلم را جزر و مدّ است؛ «یا باسط» بسطم ده، و «یا قابض» قبضم كن! ( الهی نامه علامه حسن زاده آملی ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 خدایا درکوره راههای زندگی,تابلوی راهنمایت،تنها امید من برای حرکت در مسیردرست و رسیدن به مقصد است . پس فانوسی از ایمان برآن بیاویز تا هرگز گم نشوم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 خداوندا سراسر نیازم و تو بینیازوجودم سیاه است و تو پاك و ناب...ترسم از این است ای یكتای بینیازگناهانم حائل شوندهوسها و امیال دنیوی وجودم را پر كنندآنگاه به چشم تو بندهی مترود گردمو با كولهباری از گناه و كیسهای پر از نیازمندیتنها و بیكس در منجلاب دنیا فرو رومدستگیرم باش ای بینیاز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 خدایا برای خوب شدن و خوب ماندن ،اراده کرده ام اما بی عنایتت، بال پرواز نخواهم داشت... یاری ام ده تا همانی باشم که از خلقتم بر خود ببالی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 http://ucsa.comxa.com/up/30824bacaaab.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 http://www.up3.98ia.com/images/hyenygq5l2gcx6y9k0h.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.