proshat ارسال شده در بهمن 7، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 2014 http://8pic.ir/images/ju9f73furhjs0wdj6he3.gif [خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در بهمن 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 2014 خانم شما اسمتون افق نیست؟ - نه، چطور مگه؟ - آخه آدم دلش میخواد محوتون بشه [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در بهمن 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2014 ببین دختر چه لوسه. خوراکش یکی دو _______ [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2014 I ببین دختر چه لوسه. خوراکش یکی دو _______ [خنده 2] [خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2014 پدرای قدیم:دختر چند روز دیگه عروسیته ، آماده شو. دختر: اما…بابا من که ندیدمش… پدر:اما و اگر نداریم ، همین که گفتم دخترای جدید:پدرجون من و سامی فردا عروسیمونه پدر:اما دخترم من که نمیشناسمش… دختر:دیگه حرف نباشه ، خواستید بیاین نخواستید نیاین ، همین که گفتم [تعجب] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2014 دینگ دینگ گوشیو برداشتم ببینم کی sms داده . . new massag from Ayda خدایا آیدا نداشتیم تو مخاطبین... فورا باز کردم نوشته بود سلام...من ایرانسلم....خخخخخ اینقده واسه من شاخ شدی که پیامامو نخونده حذف میکنی؟؟؟ کور خوندی....خب حالا بگو ببینم مسابقه شرکت میکنی یا نه؟؟؟ [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2014 میدونید ﺍﻭﻥ ﭼﻪ ﮐﺸﻮﺭﯾﻪ ﮐﻪ ﺗﻮﺵ ﻫﻔﺘﺎﺩ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﻧﻔﺮ ﻭﺍﺳﻪ ﻫﻢ ﻣﺘﺎﺳﻔﻦ !؟ ﯾﻌﻨﯽ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ؟؟؟؟ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﻣﺘﺎﺳﻔﻢ... :viannen_38:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 5، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 2014 ﺳﺎﻟﻬﺎ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮔﺮﺍﻥ ﺷﺪﻥ ﻧﺎﻥ : . . . . . . . . ﻣﺎﺩﺭ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮ : ﺩﺧﺘﺮ ﻟﮕﺪ ﺑﻪ ﺑﺨﺘﺖ ﻧﺰﻥ ! ﭘﺴﺮﻩ ﻧﻮﻥ ﺧﺸﮑﯿﻪ[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 5، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 2014 پسر : میتونی فراموشم کنی ؟ دختر با گریه : چه جوری فراموشت کنم در حالیکه اسمـت پسوورد ایمیلَمـه ؟ چشمـان پسر پُر از اشک شد و ... * * * * * * * * * * * * * * * سریع به خانه برگشت و ایمیل دختر را باز کرد و با دوست های او دوست شد....:)) اینجا ایرانـه ، ما با کسی شوخی نداریم ، والاااا??????[خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 5، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 2014 ما یه کیلو گوجه داریم فهمیدین پولداریم یا بازم بگم؟[خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 5، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 2014 مطلب خاصی به ذهنم نمیاد...... فقط قدر منو تو این گروه بدونید ، شاید از گروههای دیگه بیان با من قرارداد ببندن و من مجبور بشم این گروه رو ترک کنم![سیگار] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 5، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 2014 ﻫﻤﻴﻦ ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺘﻮ ﻣﻴﺒﻴﻨﻴﻦ كه ﺍﻳﻨﻘﺪ ﺳﺮﻋﺘﺶ ﺍﻓﺘﻀﺎﺣﻪ ... . . . . . . . . . . فقط ﮐﺎﻓﻴﻪ ﻳﻪ ﭼﻴﺰ ﺁﺑﺮﻭﺑَر ﺭﻭ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﯽ ﺑﻔﺮﺳﺘﯽ؛ ﺩﺭﮐﺴﺮﯼ ﺍﺯ ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺳِﻨﺪ ﻣﻴﺸﻪ اونام که سالی دوازده ما off بودن زرت on میشن میبینن![بیخیال] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 5، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 2014 یک عدد نان سنگک، از دورهی دویست تومانی، در فریزر مانده، کاملاسالم، بدون کپک، به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود. قیمت پایه ۳۰۰ تومان ![خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 5، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 2014 بچه دو ملیون از جیبم بردار برو سه تا نون بخر... :| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . میخندین?خواهیم دید...[خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 5، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 2014 - زندگیم برام تکراری شده، دلم تنوع میخواد . . . . مثلا بشینم رو تلوزیون مبلو نگاه كنم[خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 5، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 2014 یروز یه کارت شارژ پیدا کردم رو زمین 1% احتمال دادم خراشیده نباشه :| چند بار چشمامو باز و بسته کردم دیدم خراشیده نشده :)) . . . . . . . . . . . . . هیچی دیگه انقدر از حولم با ناخن تراشیدم همه عددآ رفت :| کم مونده بود رگمو بزنم :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 5، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 2014 ناﻣﻮﺳﻦ ﺩﯾﺸَــﺐ ﺧـﺪﺍ ﺑﻬــﻢ ﺭﺣــﻢ ﮐَــﺮﺩ ... . . . .ﺣﻮﺍﺳــﻢ ﺑـﻪ ﻭَﻟﻨﺘﺎﯾﻦ ﻧﺒـــﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘــﻢ ﺑـﺎ ﯾﮑـﯽ ﺩﻭﺱ ﻣﯿﺸــﺪﻡ!!![خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 5، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 2014 به دختره تو چت می گم اسمت چیه ؟؟ میگه : sory گفتم خواهش می کنم عزیزم چیزی نگفتم ک ... میگم اسمت چیه ؟؟ باز گفت sory :| گفتم بابا اسمت چیه گفت: سوری بابا سووووووری نه وجدادنن سوری اسمیه ک بخوای به فینگیلیش بگی :||| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 7، 2014 /___ ____ \ // ` - - - ' \\ l l l l l / _______ _____ \l nl =l - o- )=( - o- l=ln \l ` - - ' l l ` - - ' l / l ` . _. ' l \ _____ / \ - - / l ` - . ____- ' l خواستگار آوردم برای مجردهای انجمن آقآآآآا حمله نکنید میترسه در میره اروم اروم بیایدنیگا کنید... (خودش نون وایی داره باباشم با وانت گوجه میفروشه[خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 7، 2014 قیافه ی دخترا و پسرا بعد از دیدن نمره هاشون: 20= دخترا [خنده 3] پسرا [خنده 3] 18=دخترا :1 (2):cbc پسرا [خنده 3] 15= دخترا :13 (2):cbc پسرا[خنده 3] 10=دخترا:2 (2):cbc پسرا[خنده 3] 8= دخترا :hanghead:cbc پسرا[خنده 3] 5= دخترا :smilie_girl_238:cbc پسرا [خنده 3] 1= دخترا:9:cbc پسرا [خنده 3] 0= دخترا ( خدا رحمتشون کنه ) پسرا[خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 7، 2014 لطفا کسی بامن حرف نزنه چون درحده من نیستید . . . . . . ما امشب شام نون سنگک و گوجه داریم..[خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 7، 2014 عــروس خـانـم بـرای بـار سـوم مـیـپـرسـم،: آیــا وکـیـلم شـما را بـا مـهـریـه 14 قـرص نـان سـنـگـک بـه عـقد دامـاد درآورم؟ حـاج آقـا دوجـعبـه گوجـه هـم اضـافـه کن[خنده 3] صـلـوات بـفـرسـتـیـد ببلللله[تایید] [خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 7، 2014 ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺣﻮﺻﻠﻢ ﺳﺮ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮔﻮﺷﯽ پسر ﺧﺎﻟﻢ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻢ ﺍﺳﻢ ﺩﻭﺱ ﺩﺧﺘﺮﺍﺷﻮ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩﻡ . . . . . . . . . . ﺍﻻﻥ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﻭﺱ ﺩﺧﺘﺮ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻣﺮﯾﺾ ﻧﯿﺴﺘﻤﺎ ﺣﻮﺻﻠﻢ ﺳﺮ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ[خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 7، 2014 دختره بهم زنگ زد ، همينكه برداشتم یکی شروع کرد به صيغه عقد خوندن!؟؟ با تعجب گفتم بله!!!؟؟ هيچى ديگه صداى جيغ و هورای ده پونزده نفرميومد ! عقدم کردن رفت!؟؟ اصن ببينيداين كمبودشوهر چه ميكنه! خواستم بهتون بگم درجريان باشين ، ترفند جدید دختراس! مراقب خودتون باشين شماره ناشناس جواب ندين!!!![خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 http://8pic.ir/images/ucku1tgp1fcz9blcisfe.jpg [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.