SaHaR ارسال شده در بهمن 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 29، 2014 http://www.taknaz.ir/upload/85/0.654709001390291230_taknaz.jpgآماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد لازم : [TABLE=align: center] [TR] [TD]خمیر ورقه ای[/TD] [TD] ۱ بسته (۴۵۰ گرم)[/TD] [/TR] [TR] [TD] گوشت مرغ پخته و خرد شده[/TD] [TD]۲ فنجان[/TD] [/TR] [TR] [TD] کرفس خرد شده[/TD] [TD]۱/۲ فنجان[/TD] [/TR] [TR] [TD] پیازچه خرد شده[/TD] [TD] ۱/۴ فنجان[/TD] [/TR] [TR] [TD] فلفل سبز خرد شده[/TD] [TD] ۱۱۵ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD]سس فلفل[/TD] [TD]۲ قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]تخم مرغ[/TD] [TD]۱ عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD]سس (سس ترش و شیرین)[/TD] [TD]به مقدار لازم[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه: مرغ، کرفس، پیاز و سس فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. تخم مرغ را داخل ظرفی بشکنید و هم بزنید و لبه های خمیر را به وسیله تخم مرغ زده شده مرطوب کنید. یک قاشق چای خوری از مخلوط مرغ را روی خمیر بریزید و خمیر را بپیچید. سپس در روغن داغ سرخ کنید و در آخر با سس ترش و شیرین سرو نمایید. تکناز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.