رفتن به مطلب

آموزش طرز تهیه سمبوسه مرغ


SaHaR

ارسال های توصیه شده

http://www.taknaz.ir/upload/85/0.654709001390291230_taknaz.jpgآماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد لازم :

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD]خمیر ورقه ای[/TD]

[TD] ۱ بسته (۴۵۰ گرم)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] گوشت مرغ پخته و خرد شده[/TD]

[TD]۲ فنجان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] کرفس خرد شده[/TD]

[TD]۱/۲ فنجان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] پیازچه خرد شده[/TD]

[TD] ۱/۴ فنجان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] فلفل سبز خرد شده[/TD]

[TD] ۱۱۵ گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]سس فلفل[/TD]

[TD]۲ قاشق غذاخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]تخم مرغ[/TD]

[TD]۱ عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]سس (سس ترش و شیرین)[/TD]

[TD]به مقدار لازم[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

طرز تهیه:

مرغ، کرفس، پیاز و سس فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.

تخم مرغ را داخل ظرفی بشکنید و هم بزنید و لبه های خمیر را به وسیله تخم مرغ زده شده مرطوب کنید.

یک قاشق چای خوری از مخلوط مرغ را روی خمیر بریزید و خمیر را بپیچید. سپس در روغن داغ سرخ کنید و در آخر با سس ترش و شیرین سرو نمایید.

 

 

تکناز

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...