SaHaR ارسال شده در اسفند 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2014 [h=2]بستنی انار (مخصوص شب یلدا)[/h] http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1824.jpg مواد لازم برای ۸ نفر:[TABLE=class: zebra, width: 307, align: center] [TR] [TD=class: center, align: center] انار بزرگ[/TD] [TD=class: center, align: center] ۲ عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] لیمو ترش (لیمو شیرازی)[/TD] [TD=class: center, align: center]یک عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] شکر[/TD] [TD=class: center, align: center] یک و نیم پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] خامه غلیظ[/TD] [TD=class: center, align: center]۲ پیمانه[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه بستنی انار : • با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسهای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید). • مقداری از دانههای انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید. • به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند. • به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید. • مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید. • بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانههای انار تزیین کنید. منبع : ihedieh.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.