negar ارسال شده در اسفند 3، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2014 http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1393/5/4/188802_869.jpg ترب را برش بدهید ،به شکل گل رز در بیارید ، رنگ کنید . و با آن سفره تان را حال و هوای دیگری بدهید. http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1393/5/4/188803_715.jpg بازم پوست کن و ورقه کردن ترب های پوست کنده و بعد گذاشتن ورقه ها داخل آب نمک برای نیم ساعت! http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1393/5/4/188804_274.jpg پیچاندن ورقه ای ترب به دور هم ... http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1393/5/4/188805_521.jpg و برگرداندن لبه ها به طرف پشت ... http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1393/5/4/188806_759.jpg و در نهایت محکم کردن انتهای گل با خلال دندان! http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1393/5/4/188807_423.jpg گل آماده را به مدت یک ساعت داخل آب چغندر پخته (لبو) بگذارید شما یک رز سرخ دارید!! http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1393/5/4/188808_558.jpg با یک تکه اسفنج یا قلم مو فقط لبه ی گل را سایه روشن کنید شما یک رز صورتی دارید!! مراحل ساخت رز هویجی را بدون توضیح ببینید! البته توضیحاتش شبیه توضیح ترب هست . منبع : aftab92.mihanblog.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2014 http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1393/5/4/188809_179.jpg http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1393/5/4/188810_876.jpg http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1393/5/4/188812_793.jpg http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1393/5/4/188813_540.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنفشه صبح ارسال شده در اسفند 4، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 4، 2014 چه جالب [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.