بنیان گذار کام به کام ارسال شده در بهمن 11، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2013 ____________________زیر خط فقر؟؟_______________________ دوباره قلب ها پر شده از غم.... دوباره در نگاهم رنج و ماتم.... دوباره قلب من رنجور گشته..... چرا چون که رسید ماه محرم..... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 17، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 17، 2013 مشترک گرامی اهنگ پیشواز شما تمدید شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 2013 همش فکر میکردم زن خودمی مهمونا اومدن. فعلا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در بهمن 24، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 24، 2013 مگه من چیکارت کردم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 24، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 24، 2013 برداشت شما از حساب بانکی .........این مبلغ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mordab70 ارسال شده در بهمن 24، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 24، 2013 دل عاشقم همیشه تنگ چشمای تو میشه عطر تو میپیچه تو هوا میشه با تو خاطره ساخت میشه دل به عشق تو داد میشه واست مرد بخدا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 صندلیت را کنار صندلی ام بگذار! همنشینی باتو یعنی تعطیلی رسمی تمام دردها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 من پیش دوستام هستم خانمی ندیدم اس دادی. باشه بخواب عزیزم. شب بخیر . بوس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 هر دو دستم به دعا بردارم ، تا هر انجا که خوشی هست تو انجا باشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در اسفند 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 :4chsmu1:cbcالان ميام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 علي هستي؟ يه ساعت ديگه خودم بهت زنگ ميزنم:a (9):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در اسفند 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 ديگه دوسم نداشت اس نداد!خسيس موندم 1ساعت بگذره:smilie_girl_101:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 ديگه دوسم نداشت اس نداد!خسيس موندم 1ساعت بگذره:smilie_girl_101:cbc پس تو هم عين من سركاري لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در اسفند 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 پس تو هم عين من سركاريتو چرا پست منو ويرايش كردي؟!:ws27:cbc نخيرم سركار نيستم.:iranbb_bandari:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 تو چرا پست منو ويرايش كردي؟!:ws27:cbc نخيرم سركار نيستم.:iranbb_bandari:cbc چون ناظم بودن يني فضول:a (1):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 چرا اهنگ پیشواز تو حذف کردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در اسفند 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 سلام زری جان بزنگم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 4، 2013 زیبایی عشق به سکوت است نه فریاد ، پس با تمام سکوتم دوستت دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در اسفند 4، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 4، 2013 عزیزدلمی. خیلی دوست دارم. ببخش منو شب خوش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در اسفند 5، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 2013 ارتباط مستقیم با رامبد جوان بازیگر وکارگردان با ارسال رامبد به ........ روزانه یک میلیون تومان جایزه هزینه:100تومان اینم پیامک های که واسه من میاد:smilie_girl_238:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 2013 سلام هستی کجایی خوابی بیداری؟خخخخخخخخخخخ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در اسفند 11، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 2013 من هنوز هیچ اس مسی نگرفتم:154fs232528:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sahaar ارسال شده در اسفند 11، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 2013 سلام جيجررررر خونه اي بزنگم دلم برات ي چوچولو شده:4 (2):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در اسفند 11، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 2013 نبودنت مثل تمام کردن سیگار است در نیمه شبی برفی...........وقتی تمام دکه های شهر بسته اند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 5، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 5، 2014 آخه چرا ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.