saleh ارسال شده در اسفند 12، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 12، 2014 «بسم الله الرحمن الرحیم هست کلید درگنج حکیم » http://daneshju-club.com/up/ord92/1400138911.png http://persianpet.org/forum/images/imported/2014/02/51.gif عرض سلام و وقت بخیر دارم خدمت تمامی کاربران معزز و باصفا سایت کام به کام[گل قرمز] می خواهیم در این فصل سرما ،صندلی داغی داشته باشیم البته با حضور و شرکت شما عزیزان داغ می شود برای این کار نخست نیاز به افراد داوطلبی که میخواهند بنشینند روی صندلی داریم کاربرانی که می خواهند بنشینند روی صندلی داغ در این تایپیک اعلام آمادگی فرمایند نحوه برگزاری هم به این صورت است: بعد از اینکه کاربران دواطلب نام نویسی کردند در این تایپیک نظرسنجی برگزار می شود که کاربری در اون نطرسنجی بیشترین رای ها را بیاورد انتخاب می گردد تنها یکبار نظرسنجی برگزار می شود :cbaa12:منتظر حضور سبزتون هستیم:cbaa12: [چای][چای][چای][چای][چای][چای] {مدت نام نویسی 5 روز است یعنی تا ساعت 12 شب 26 آذر ماه(چهارشنبه) 1393} لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadegh ارسال شده در اسفند 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 13، 2014 من اعلام امادگی میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در اسفند 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 13، 2014 من اعلام امادگی میکنم تشکر[گل قرمز][چای] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اسفند 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 13، 2014 من اعلام امادگی میکنم اوه اوه... پوستت کندس [خنده 2] الفاتـــــــــحه [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
حمید مهدوی ارسال شده در اسفند 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 13، 2014 من هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در اسفند 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 13، 2014 من هستم سپاسگذارم[گل قرمز] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اسفند 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 13، 2014 نمیشه یه بار دیگه ؟ [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در اسفند 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 13، 2014 نمیشه یا بار دیگه ؟ [خنده 3] مزش به همون یکباره[خنده 3][چای] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در اسفند 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 15، 2014 http://www.xum.ir/images/2014/05/06/5229321fbce68f45db99d15abdb8194a500.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در اسفند 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 2014 کاربران عزیز تنها تا فردا شد فرصت هست منتظر حضور پرشورتون هستیم[گل قرمز] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اسفند 16، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 2014 بااجازه مدیر صندلی داغ [گل] دوست عزیزی که در آینده ی نزدیک قراره روی صندلی داغ بشینه توجه بنماید [خنده 3] نصف سوالای من طرح شده http://cdn.combecom.com/images/smilies/(87).gif بی صبرانه منتظر ششمین صندلی داغ و فرد خوش شانس این دوره هستیم :iranbb_bandari:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در اسفند 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 2014 بااجازه مدیر صندلی داغ [گل] دوست عزیزی که در آینده ی نزدیک قراره روی صندلی داغ بشینه توجه بنماید [خنده 3] نصف سوالای من طرح شده http://cdn.combecom.com/images/smilies/(87).gif بی صبرانه منتظر ششمین صندلی داغ و فرد خوش شانس این دوره هستیم :iranbb_bandari:cbc ممنون از زحماتتون هانیه خانم[گل قرمز] چرا اینقدر کم استقبال میشه؟؟؟؟؟!!!!!!! الله اعلم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اسفند 16، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 2014 ممنون از زحماتتون هانیه خانم[گل قرمز] چرا اینقدر کم استقبال میشه؟؟؟؟؟!!!!!!! الله اعلم بس که سوالای سخت میپرسین من که میترسم شرکت کنم [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در اسفند 16، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 2014 بس که سوالای سخت میپرسین من که میترسم شرکت کنم [خنده 3] مارکو تو شرکت کن , من قول میدم سوال راحت بپرسم [خنده 3][زبان][خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اسفند 16، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 2014 یاسی جون آقا رامین شما چرا شرکت نمیکنین [خنده 3][تایید] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اسفند 16، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 2014 مارکو تو شرکت کن , من قول میدم سوال راحت بپرسم [خنده 3][خنده 1][زبان] شما راحت میپرسین..بقیه رو چیکار کنم؟؟[خنده 3] راستش از هانیه و بنی خیلی میترسم..بد سوالا میپرسن [خنده 1][خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در اسفند 16، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 2014 :ws47:cbc من تضمین میکنم سوال سخت نپرسن [تایید] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اسفند 16، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 2014 :ws47:cbc من تضمین میکنم سوال سخت نپرسن [تایید] نه.. اگه سوالای بچه هارو با جوابش کش بری بهم بدی شااااااااااید شرکت کنم [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadegh ارسال شده در اسفند 16، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 2014 بااجازه مدیر صندلی داغ [گل] دوست عزیزی که در آینده ی نزدیک قراره روی صندلی داغ بشینه توجه بنماید [خنده 3] نصف سوالای من طرح شده http://cdn.combecom.com/images/smilies/(87).gif بی صبرانه منتظر ششمین صندلی داغ و فرد خوش شانس این دوره هستیم :iranbb_bandari:cbc فقط میگی به جنگ میخا ی بری که از قبل خودتو اماده کردی [خنده 2][خنده 2][خنده 2] [هندوانه] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اسفند 16، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 2014 شما راحت میپرسین..بقیه رو چیکار کنم؟؟[خنده 3] راستش از هانیه و بنی خیلی میترسم..بد سوالا میپرسن [خنده 1][خنده 2] چون تجربه کردم مطمئن باش سوال سخت نمی پرسم . [تایید] و غیر از این هم صندلی باید دااااااااااااااااااااااغ باشه [خنده 3] دیگه از اسمش معلومه . قرار نیست خسته کننده باشه که [گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اسفند 16، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 2014 فقط میگی به جنگ میخا ی بری که از قبل خودتو اماده کردی [خنده 2][خنده 2][خنده 2] [هندوانه] میخوام ششمین صندلی از مال خودمم داغ تر و هیجانی تر باشه [سیگار] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در اسفند 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 2014 میخوام ششمین صندلی از مال خودمم داغ تر و هیجانی تر باشه [سیگار] پس چه صندلی داغی داشته باشیم این دوره ان شاالله تعداد شرکت کنندگان بیشتر بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در اسفند 17، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 17، 2014 نه.. اگه سوالای بچه هارو با جوابش کش بری بهم بدی شااااااااااید شرکت کنم [خنده 3] نگران نباش سوالارو بهت میرسونم [خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اسفند 17، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 17، 2014 نگران نباش سوالارو بهت میرسونم [خنده 1] استفاده از ماشین حساب مجازه؟؟ [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.