SaHaR ارسال شده در اسفند 20، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 20، 2014 [h=2]طرز تهیه اسنک کدو[/h] http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2696.jpg این اسنک که در درجه حرارت بالای فر آماده می شود، دارای لبه های ترد و قسمت نرم در داخل است. حتی خوردن این اسنک با سس دلخواه می تواند برای کودکان لذت بخش باشد. مواد لازم :[TABLE=class: zebra, width: 339, align: center] [TR] [TD=class: center, align: center]کدوی سبز رنده شده[/TD] [TD=class: center, align: center]یک و نیم پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center]تخم مرغ هم زده شده[/TD] [TD=class: center, align: center] یک عدد بزرگ[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center]پنیر رنده شده چدار[/TD] [TD=class: center, align: center] نصف پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] خرده نان[/TD] [TD=class: center, align: center] یک چهارم پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center]پودر سیر، نمک، فلفل[/TD] [TD=class: center, align: center]هر کدام یک چهارم قاشق مرباخوری[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : فر را روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. سینی فر را با کاغذ روغنی آماده کنید. آب اضافه کدوی رنده شده را بگیرید. کدو و تمامی مواد را در ظرف مخلوط کنید. با قاشق و با فاصله مواد را بریزید و سپس با دست مواد را کمی فشار دهید. به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید، سپس با سس دلخواه سرو کنید. منبع : khorasannews.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.