رفتن به مطلب

طرز تهیه ی اسنک کدو


SaHaR

ارسال های توصیه شده

[h=2]طرز تهیه اسنک کدو[/h]

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2696.jpg

این اسنک که در درجه حرارت بالای فر آماده می شود، دارای لبه های ترد و قسمت نرم در داخل است. حتی خوردن این اسنک با سس دلخواه می تواند برای کودکان لذت بخش باشد.

 

مواد لازم :[TABLE=class: zebra, width: 339, align: center]

[TR]

[TD=class: center, align: center]کدوی سبز رنده شده[/TD]

[TD=class: center, align: center]یک و نیم پیمانه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]تخم مرغ هم زده شده[/TD]

[TD=class: center, align: center] یک عدد بزرگ[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]پنیر رنده شده چدار[/TD]

[TD=class: center, align: center] نصف پیمانه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] خرده نان[/TD]

[TD=class: center, align: center] یک چهارم پیمانه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]پودر سیر، نمک، فلفل[/TD]

[TD=class: center, align: center]هر کدام یک چهارم قاشق مرباخوری[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

طرز تهیه :

فر را روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

سینی فر را با کاغذ روغنی آماده کنید.

آب اضافه کدوی رنده شده را بگیرید.

کدو و تمامی مواد را در ظرف مخلوط کنید.

با قاشق و با فاصله مواد را بریزید و سپس با دست مواد را کمی فشار دهید.

به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید، سپس با سس دلخواه سرو کنید.

 

منبع : khorasannews.com

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...