رفتن به مطلب

فرانک ریبری به مکه رفت

Mohammad Hossein

ارسال های توصیه شده

http://www.varzesh11.com/images/news/franck-rib%C3%A9ry-27427.jpg

به گزارش ورزش 11، بایرنیها سال گذشته بعد از پایان اردوی قطر، به کویت رفتند و در دیداری تدارکاتی هشت بر صفر از سد تیم کویت اسسی گذشتند. اما امسال برنامه باواریاییها سفر به ریاض و دیدار با الهلال است. تمامی 60000 بلیت این بازی که در ورزشگاه شاه فهد برگزار خواهد شد، به فروش رفته است.

پپ گواردیولا در این باره گفت:" ما در حین اردو، به بازیهای تدارکاتی احتیاج داریم، وگرنه سه هفته اردو بسیار تکراری و خستهکننده خواهد شد."

او افزود:" این منطقه به لحاظ فرهنگی بسیار متفاوت است و باید خودمان را وفق دهیم. البته ما اقامت کوتاهی در عربستان خواهیم داشت و حتی یک روز کامل آنجا نخواهیم بود. میرویم تا برای مردم علاقهمند بازی کنیم. باید بیشتر از بازی قبلی در دوحه خودمان را نشان دهیم."

قرار است بایرن مونیخ دیداری هم با پادشاه این کشور داشته باشند. همچنین این سفر با خاطرهای خاص برای دو نفر از مسلمانان معتقد این تیم همراه خواهد بود: فرانک ریبری که سال 2002 در پی آشنایی با همسر عربتبارش به اسلام گروید و حمید آلتینتوپ (بایرنی سابق) به مکه هم سری خواهند زد.

آلتینتوپ که از سال 2012 در گالاتاسرای توپ میزند، در اینباره گفت:" مادرم پیشنهاد کرد، باید به مکه رفت تا حال و هوای آنجا را بتوان لمس و تجربه کرد. من واقعا نمیدانم حسم را چطور توصیف کنم چونکه این یک اتفاق بین من و خدا است و از آن مکان انرژی زایدالوصفی خواهم گرفت."

فرانک ریبری هم که نام اسلامی "بلال" را برای خود انتخاب کرده، برای اولین بار این مکان مقدس را خواهد دید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...