بنیان گذار کام به کام ارسال شده در فروردین 24، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 24، 2015 [h=1]عذرخواهی ایرانیها از بنجامین ویلیامز تقلبی![/h] [h=2] قضاوت ناعادلانه بنجامين ويليامز استراليايي در ديدار ايران مقابل عراق باعث ناراحتي هواداران ايراني شد و آنها به صفحات اجتماعي اين داور حمله ور شدند. البته در اين بين بنجامين ويليامز آمريکايي هم به اشتباه مورد هجمه شديدي توسط ايرانيها قرار گرفت.[/h] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3]به گزارش "ورزش سه"، هواداران ایرانی که به شدت از قضاوت داور استرالیایی ناراضی بودند، مانند تمام اتفاقات گذشته که لیونل مسی و ... از آن باخبر هستند به سمت صفحات شخصی بنجامین ویلیامز هجوم آوردند و با کامنتها و ... خود از شرمندگی داور نگونبخت در آمدند. البته در این میان بودند ایرانیهایی که پروفایل بنجامین اصلی را اشتباه یافتند و به جای داور استرالیایی به سراغ همنام او در مریلندز آمریکا رفتند تا او را شگفت زده کنند. http://static2.varzesh3.com/files/picture/01002016.jpg بنجامین ویلیامز امریکایی در این باره گفت: برایم اول شگفت آور بود که با این هجم از پیام از سوی ایرانیها روبرو شدم. در ادامه برایم کمی جنبه شوخی و فان گرفت و البته باید اقرار کنم در انتها خیلی ترسیدم! وی ادامه داد: آنها مرا تهدید می کردند و می گفتند امشب به راحتی نمیتوانی بخوابی و من متوجه منظور آنها نمیشدم و شدت تهدید در پیامها به سمتی رفت که آنها اعلام کردند مراقب پشت سرم باشم تا مورد هدف قرار نگیرم. البته امروز آنها متوجه اشتباه خود شدند و پیامهای زیادی بابت عذرخواهی از رفتار روز گذشته دریافت کردم. آنها اعلام کردند مرا با داور استرالیایی همنام خودم اشتباه کردند و بابت رفتارشان عذرخواهی کردند. ویلیامز آمریکایی تقلبی در مورد نظرش در مورد ایرانیها هم گفت: من شاید 4-5 دوست ایرانی داشته باشم و احترام زیادی برای آنها قائلم و رفتار ناشایستی از آنها ندیدهام. این یک اشتباه به خاطر همنامی ما بود و همانطور که گفتم بیشتر شبیه یک شوخی بود. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.