بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 قسمت 3 لغات پر کاربرد امیدوارم به کارتون بیاد [TABLE=width: 700, align: center] [TR] [TD]به زودی می بینمت [/TD] [TD=align: left]See you soon [/TD] [/TR] [TR] [TD]این است . [/TD] [TD=align: left]This is [/TD] [/TR] [TR] [TD]اقا / خانم [/TD] [TD=align: left]Mr / Mrs [/TD] [/TR] [TR] [TD]دوشیزه ... [/TD] [TD=align: left]Miss ... [/TD] [/TR] [TR] [TD]شوهر من [/TD] [TD=align: left]My husband [/TD] [/TR] [TR] [TD]خانم من [/TD] [TD=align: left]My wife [/TD] [/TR] [TR] [TD]دختر من [/TD] [TD=align: left]My daughter [/TD] [/TR] [TR] [TD]پسر من [/TD] [TD=align: left]My son [/TD] [/TR] [TR] [TD]حالتان چطور هست ؟ [/TD] [TD=align: left]How are you ? [/TD] [/TR] [TR] [TD]خیلی خوب است , متشکرم [/TD] [TD=align: left]Very well , thanks [/TD] [/TR] [TR] [TD]شما چطورید ؟ [/TD] [TD=align: left]And you ? [/TD] [/TR] [TR] [TD]زندگی چطور می گذرد ؟ [/TD] [TD=align: left]How's life? [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.