negar ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 http://www.irancloob.com/wp-content/uploads/2013/03/cake-baking-tips.jpg قبل از آماده کردن مواد کیک ، فر را روشن کنید تا گرم شود . - آرد کیک را قبل از استفاده ۳ تا ۴ مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند . - بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها ، مخلوط را زیاد هم نزنید . - برای خوب پف کردن سفیده ، مواد را از یک جهت هم بزنید . - سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید ، کیک یا شیرینی شما خشک می شود . - اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید ، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود . - برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود ، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید . - هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود . - اگر کیک شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین ، خامه یا مربا پوشش دهید . منبع : beytoote.com (بیتوته) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.