Mohammad Hossein ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 کیو از همه بیشتر دوست داری؟؟؟ (صد در صد واقعی) 1-عددی دلخواه بین(1-9)انتخاب کنید. 2-آنرابا10جمع کنید. 3-دوباره با5 جمع کرده. 4-بازحاصل بدست آمده رابعلاوه8 کنید. 5-این بارعدددلخواهی راکه ابتدا انتخاب کرده بودیدرا ازحاصل کم کنید. حالا با توجه به لیست زیر کسی رو که از همه بیشتر دوست دارید رو پیدا کنید. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . 1-خدا 2-پدر 3-مادر 4-خواهر 5-برادر 6-عمو 7-دایی 8-عمه 9-خاله 10-همسر 11-دخترعمو 12-پسرعمو 13-دختردایی 14-پسردایی 15-دخترعمه 16-پسرعمه 17-دخترخاله 18-پسرخاله 19-دخترخواهر 20-پسرخواهر 21-دختربرادر 22-پسربرادر 23-محمد حسین 24-زن عمو 25-زن دایی 26-شوهرعمه 27-شوهرخاله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali4545 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 آقا مارکو فکر نکنم واقعی باشه چون اعداد به دست امده حتما از 7 بالا تره[تایید] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 آقا مارکو فکر نکنم واقعی باشه چون اعداد به دست امده حتما از 7 پایین تره[تایید] خیر عزیز..اشتباه محاسبه کردید... اگه خیلی هنگ کردی استفاده از ماشین حساب مجازه..اشکال نداره :) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali4545 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 خیر عزیز..اشتباه محاسبه کردید... اگه خیلی هنگ کردی استفاده از ماشین حساب مجازه..اشکال نداره :) چه عددی بگیریم تا یک به دست بیاد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 چه عددی بگیریم تا یک به دست بیاد ؟ هر گونه ایجاد اختلال در سوال شرعا و قانونا حرام است :) راستشو بگو... کی شد؟؟ بگو خجالت نکش کار دله دیگه... چه میشه کرد :) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AyHaN ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 سرکاری[گل قرمز] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali4545 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 شد پسر دایی ولی سوال من اینه شما یه عددبگو که از 7کوچیکتر بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aye ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 من 7 انتخاب کردم شد 23 اشتباهه فکر کنم [تعجب] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 شد پسر دایی ولی سوال من اینه شما یه عددبگو که از 7کوچیکتر بشه اقا این کارا چیه.. نباید که هی بشینی حساب کنی همه ی عددارو... یه عدد انتخاب کن ببین چی میشه دیگه... به زور که نمیخوای کسیو دوست داشته باشی.. ببین چی در میاد [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 من 7 انتخاب کردم شد 23 اشتباهه فکر کنم [تعجب] در بالا عرض کردم: "صد در صد واقعی " [خنده 3] به هر حال.. جذبه است دیگه.. چه کنیم دگر [خنده 3] ادم دوست داشتنی نباشه.. هعییییی [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghasedak ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 سلام آقا من که هر چی انتخاب می کنم می شه 23 [بیخیال] آقا حالا خودمونیم سرکاریه [تایید][هندوانه] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aye ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 در بالا عرض کردم: "صد در صد واقعی " [خنده 3] به هر حال.. جذبه است دیگه.. چه کنیم دگر [خنده 3] ادم دوست داشتنی نباشه.. هعییییی [خنده 3] مگه شما محمد حسينيد بزرگوار؟ چه گولي خورديم من اينو چند بار برام داده بودن تو وايبر دوستام گزينه من در مي اومد شما گزينه من رو تغيير داديد اسم خودتون گزاشتيد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 سلام آقا من که هر چی انتخاب می کنم می شه 23 [بیخیال] آقا حالا خودمونیم سرکاریه [تایید][هندوانه] نه بابا .. سر کاری چیه... اینا همش کار دله [خنده 3] چرا نمیخواین قبول کنین؟؟ چقدر مغرورین.. اعتراف کنین دیگه [خنده 3] بالاخره باید به طرف ابراز کنین یا نه؟؟ باید بهش بگین یا نه؟[خنده 3] ــــــــــــــــــــــ من تا نیم ساعت دیگه انجمن هستم.. میخواین بگین در خدمتم [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 کیو از همه بیشتر دوست داری؟؟؟ (صد در صد واقعی) 1-عددی دلخواه بین(1-9)انتخاب کنید. 2-آنرابا10جمع کنید. 3-دوباره با5 جمع کرده. 4-بازحاصل بدست آمده رابعلاوه8 کنید. 5-این بارعدددلخواهی راکه ابتدا انتخاب کرده بودیدرا ازحاصل کم کنید. حالا با توجه به لیست زیر کسی رو که از همه بیشتر دوست دارید رو پیدا کنید. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . 1-خدا 2-پدر 3-مادر 4-خواهر 5-برادر 6-عمو 7-دایی 8-عمه 9-خاله 10-همسر 11-دخترعمو 12-پسرعمو 13-دختردایی 14-پسردایی 15-دخترعمه 16-پسرعمه 17-دخترخاله 18-پسرخاله 19-دخترخواهر 20-پسرخواهر 21-دختربرادر 22-پسربرادر 23-یاسی 24-زن عمو 25-زن دایی 26-شوهرعمه 27-شوهرخاله [خنده] 23-یاسی [خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 [خنده] 23-یاسی [خنده 1] همونطور که عرض کردم: هرگونه اختلال ایجاد کردن در سوال شرعا و قانونا حرام است... به خدا سپردمت [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali4545 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 مگه شما محمد حسينيد بزرگوار؟ چه گولي خورديم من اينو چند بار برام داده بودن تو وايبر دوستام گزينه من در مي اومد شما گزينه من رو تغيير داديد اسم خودتون گزاشتيد دوست گرامی من که اول از همه گفتم اشتباهه چرا گوش نکردین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 مگه شما محمد حسينيد بزرگوار؟ چه گولي خورديم من اينو چند بار برام داده بودن تو وايبر دوستام گزينه من در مي اومد شما گزينه من رو تغيير داديد اسم خودتون گزاشتيد با اجازتون... [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 دوست گرامی من که اول از همه گفتم اشتباهه چرا گوش نکردین عزیز من شما میگی هر عددی انتخاب کنی جوابش کمتر از هفت میشه که اینطور نیست !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aye ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 دوست گرامی من که اول از همه گفتم اشتباهه چرا گوش نکردین اخه من نخوندم پيام بقيه رو تقصير خودم بود البته تاپيک ايشون هم جهت فان بود واقعيت که نيست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali4545 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 عزیز من شما میگی هر عددی انتخاب کنی جوابش کمتر از هفت میشه که اینطور نیست !! نه اقا محمد گفتم هر عددی انتخاب کنید بیش تر از 7 می شود الان هم میگم هر عددی انتخاب کنی 23میشه[تایید][تایید][تایید] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 نه اقا محمد گفتم هر عددی انتخاب کنید بیش تر از 7 می شود الان هم میگم هر عددی انتخاب کنی 23میشه[تایید][تایید][تایید] یه بار دیگه نگاه کن... گفتی هر عددی انتخاب کنی پایین تر از هفت میشه.. ولی باشه بیخیال.. هی چی تو میگی اصلا :) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bahare ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 [بیخیال]استخفرالله،یا من اسمه دوا..[تعجب] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 [بیخیال]استخفرالله،یا من اسمه دوا..[تعجب] [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 دختر عمم؟:)))) آوره,حتما همینطوره![خنده 2] با اون همه افاده اصا تو دله من نمیاد ینی جا نمیشه!:)))) واللللا![تایید] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 24-زن عمو [تعجب] من کجا زن عموم رو دوست دارم اصلا بین ایــــــــــن همه آدم چرا باید اونو دوست داشته باشم :| آقا اشتباهه سرکاریه [خنده 2] [سیگار] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.