رفتن به مطلب

نظر آیت الله مکارم شیرازی درباره حریم بودن داخل خودرو

yasi

ارسال های توصیه شده

یکشنبه 3 اسفند 1393

[h=3] [/h] http://images.hamshahrionline.ir/images/2015/2/position36/2015_2_22_18_2_12.jpg

آیت الله ناصر مکارم شیرازی مرجع تقلید، در پاسخ به سوالی نظر خود را در خصوص حریم خودرو شخصی بیان کرد.

به گزارش ایرنا، در پاسخ آيت الله ناصر مكارم شيرازي به سوال «آیا داخل خودرو شخصی، تابع احکام حریم خصوصی است؟» آمده است: داخل خودرو جزو حریم خصوصی است و دیگری حق ندارد به آن تجاوز کند، مگر اینکه ضرورتی برای تفتیش وجود داشته باشد، ولی در هر حال سرنشینان باید جهات شرعی مانند حجاب و امثال آن را در داخل خودرو رعایت کنند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حرام است

آیه الله مکارم شیرازی هیچوقت هیچ حکمی رو اینطور صادر نمیکنه که سریعا بگه : حرام است .

اگر مرجع تقلید من هست که هیچ جا ندیدم اینطوری باشه [گل قرمز]

لینک به دیدگاه

آیه الله مکارم شیرازی هیچوقت هیچ حکمی رو اینطور صادر نمیکنه که سریعا بگه : حرام است .

مشکلی ندارم من ولی نسبت به بقیه مراجع بیشتر دخالت میکنه تو مسائل اجتماعی و سیاسی

البته هم میتونه خوب باشه هم بد

بد بودنشو تو نسل تری جی اینترنت مشاهده کردیم که بخاطر حکم ایشون کلا زیربنای اینترنتو ریختن بهم

لینک به دیدگاه

منم موافقم من هم فتواهای ایشان را زیاد می خونم ولی به صورت مستقیم حکمی را درباره ی مسائل روزندیدم اگر هم حکمی را تحت عنوان حرام یا واجب بدهند آن را به صورت مشروط بیان می کنند[تایید]

لینک به دیدگاه

منم موافقم من هم فتواهای ایشان را زیاد می خونم ولی به صورت مستقیم حکمی را درباره ی مسائل روزندیدم اگر هم حکمی را تحت عنوان حرام یا واجب بدهند آن را به صورت مشروط بیان می کنند[تایید]

این حرفتون جالبه از هر کسی بپرسی میدونه دیگه به روزترین مرجع مکارم هست کسی که تو همه زمینه ها هست ولی خوب نیست

لینک به دیدگاه

ممنون از عزیزانی که نظر خوشونو ارسال کردند [گل]

این یک تاپیک خبری هست و بهتره شکافتن این موضوع رو بسپاریم به مراجع ذی صلاح [گل قرمز]

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...