mahsa k ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 انقد جیگر داری؟؟؟ اوله اسم کسی که دوسش داری بنویسی؟ خودم p!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali4545 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 ص لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aye ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 با احترام به استارتر دوست داشتن که جيگر نمي خواد وظيفه انساني و خداييمونه[گل] بعدشم يه نفرو که تنها دوست نداريم که اين همه آدما در طول زندگي بهمون محبت و مهر داشتن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali4545 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 من فکرکنم منظورشون کسیه که از همه بیشتر دوست داریم[تایید] ولی با نظر شما موافقم جیگر نمی خواد [گل] منم منظورم از "ص" صادق بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 با احترام به استارتر دوست داشتن که جيگر نمي خواد وظيفه انساني و خداييمونه[گل] بعدشم يه نفرو که تنها دوست نداريم که اين همه آدما در طول زندگي بهمون محبت و مهر داشتن دوست داشتن جیگر نمیخواد! آدمایی ام ک دوست داریم کم نیستن! حرفه شما کاملا درسته! اما بعضیا رو بیشتر از بقیه دوس داریم! (منظورم غیر از خانواده ست,همه پدرومادرشونو دوس دارن) خیلیا نمیگن خب! و این ینی جرأت نداشتن! جیگر داری ینی جرأت داری بگی؟[تایید] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aye ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 ببخشيد اگه مهسا جان باعث ناراحتيتون شدم عجله کردم طبق معمول شايد منظور يه دوست خوب مخاطب خاص يايه شخص ويژست چون بين پدر مادر و خواهر و برادرا که همهشون مثل هم برامون عزيز و دوست داشتنين[گل قرمز] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 من فکرکنم منظورشون کسیه که از همه بیشتر دوست داریم[تایید] ولی با نظر شما موافقم جیگر نمی خواد [گل] منم منظورم از "ص" صادق بود بلی! دقیقا! این اصلش نوشته بود اسمه کسی ک دوسش داری,خب بعضیا شاید جنس مخالف بگن و دوست نداشته باشن,نوشتم اوله اسم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 ببخشيد اگه مهسا جان باعث ناراحتيتون شدم عجله کردم طبق معمول شايد منظور يه دوست خوب مخاطب خاص يايه شخص ويژست چون بين پدر مادر و خواهر و برادرا که همهشون مثل هم برامون عزيز و دوست داشتنين[گل قرمز] ناراحت وا3 چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تازه خوشحالم شدم ک نظرتو گفتی![تایید] تو پستای من میتونی راحت نظر بدی,اصلا ناراحت نمیشم![گل][گل قرمز] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 "ش" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aye ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 ح لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 س :9 (2):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghasedak ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 «ک» = کام به کام همتون رو دوست دارم دیدین جرأت کردم گفتم به من می گن پر دل و جرأت [زبان][خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 ا[گل قرمز][زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 x [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ایلیا ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 دوست داشتن که جیگر نمی خواد فقط یه دل گنجشگی می خواد:ghalb: میم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elham ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 ماهم ک عشقی نداریم.......... ولی یکی هست اونم عشقش بی نهایت و خاصه خدا........ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.