سزار ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 عصمتالدوله (۱۲۳۴، تهران-۱۲۸۵، تجریش) دختر ناصرالدینشاه. مادرش تاجالدوله دومین زن عقدی ناصرالدینشاه و دختر سیفالله میرزا پسر فتحعلیشاه بود.ناصرالدین شاه پدر عصمتالدوله در یکی از خاطرات خود درباره او مینویسد: «وعده داشتیم خانه ظلالسلطان از صبح رفتیم ... من و ظلالسلطان و نایبالسلطنه رفتیم اندرون از همان راه گلخانه ... عصمتالدوله سبیل داشت به قدر سبیل نایبالسلطنه». http://www.fardanews.com/files/fa/news/1393/12/6/278422_401.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 [تعجب] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سزار ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 قابل توجه دخترها امروزی[خنده 3],باور کنید اگه ایشان در دوره زمانه شما ها با این همه امکانات آرایشی می زیستند قیافشون شبیه آنجلیا جولی بود.[خنده 2] تازه ایشون دختر شاه بوده و وضعش این بود[زبان درازیفکر کن اگه شما اون زمان بودید و دختر رعیت بودید قیافتون چی می شد؟[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 ماشالا مردی بوده برای خودش [خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 تازه ایشون دختر شاه بوده و وضعش این بود[زبان درازیفکر کن اگه شما اون زمان بودید و دختر رعیت بودید قیافتون چی می شد؟[خنده] خب پسرای اون دور زمونم همچون اوضاع خوبی نداشته الان مثل دخترا میچرخن[زبان درازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سزار ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 به نظرتون به کجا می نگرد و در چه فکری هست؟[خنده 2][زبان درازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 به نظرتون به کجا می نگرد و در چه فکری هست؟[خنده 2][زبان درازی به اینکه شوهری مثل خودش گیر میاد یانه[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سزار ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 به اینکه شوهری مثل خودش گیر میاد یانه[خنده] واقعا دلم واسه شوهرش می سوزه.اووووق[زبان درازی به نظرت فکر یه همچین روزی میکرد که یکی مثل من و تو دستش بندازیم![زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 واقعا دلم واسه شوهرش می سوزه.اووووق[زبان درازی به نظرت فکر یه همچین روزی میکرد که یکی مثل من و تو دستش بندازیم![زبان] نه بیچاره. خدا مارو ببخشه اخه زشتا هم دل دارن[گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سزار ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 نه بیچاره. خدا مارو ببخشه اخه زشتا هم دل دارن[گل] زشت کجا بوده؟ایشان زمان خودشون ملکه ایران بودند[زبان] فکر شو بکن[زبان]یه دستی شوهرشو بلند می کنه:a (1):cbc:bollywood1:cbc و می گه بیا اینجا عجیقم:20:cbc:flirtysmile3:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elham ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 بخدا ی لحظه ک خودمو جای ایشان گذاشتم داشتم از برج میلاد خودمو پرت میکردم پایین.اصلا ی وضعی بود سریع از جای گزینی اومدم بیرون...... والا آرزو دارم بخدا........[خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 زشت کجا بوده؟ایشان زمان خودشون ملکه ایران بودند[زبان] فکر شو بکن[زبان]یه دستی شوهرشو بلند می کنه:a (1):cbc:bollywood1:cbc و می گه بیا اینجا عجیقم:20:cbc:flirtysmile3:cbc اگه خودش اینجا بود تیکه بزرگه گوشمون بود خدا مارو ببخش[زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 میشه با سبیلاش ماست بخوری فقط[خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سزار ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 میشه با سبیلاش ماست بخوری فقط[خنده 2] اه[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 من دیگه دارم میرم ازش دفاع کنم [بیخیال]خودتون سیبل دارید[زبان درازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elham ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 میشه با سبیلاش ماست بخوری فقط[خنده 2] نیست ک شماها نداشتین و حالا شاید ندارین! !!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 حالا این که خوبه من یه عکس دیگه هم دبیر تاریخمون از ایشون نشونم داده اون خیلی........[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elham ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 خب چرا تنهایی میخندی هانی بفرست همه با هم بخندیم عجبا ااااااااااه. ...... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 http://www.fardanews.com/files/fa/news/1393/12/6/278422_401.jpg خانم ها توجه داشته باشین که این داف مورد نظر براساس مد اون روز دیزاین شده بوده و توجه داشته باشین مد امروز چه قدر جالب می تونه باشه برای نسل های بعدی [تایید] به کجا چنین شتابان [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 سال سوم دبیرستان که تاریخ داشتیم عکسش رو آورد سرکلاس . الان از کجا بیارم :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elham ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 سال سوم دبیرستان که تاریخ داشتیم عکسش رو آورد سرکلاس . الان از کجا بیارم :| آدم باید خاطراتو نگه داره قربونت برم واس ی همچین روزایی بدرد میخوره حالا اشکال نداره ما هم تو تصوراتمون ب اون عکسه میخندیم دیگه چاره چیست؟[خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 آدم باید خاطراتو نگه داره قربونت برم واس ی همچین روزایی بدرد میخوره حالا اشکال نداره ما هم تو تصورات من ب اون عکسه میخندیم دیگه چاره چیست؟[خنده 3] خدایی این تاپیک رو دیدم از یه چیزی خجالت کشیدم شما هم حس من رو داشتین ؟ :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elham ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 خدایی این تاپیک رو دیدم از یه چیزی خجالت کشیدم شما هم حس من رو داشتین ؟ :| هانی خجالت واس دقیقه اول بود من ک نابود شدم خدایی درکت میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.