mahsa k ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 بچه ها بد جور حوصلم سر رفته بیاین درباره ی رفتارهای ساختارگرایانه از رهیافته های مدرن پوپولیستی در جوامع توسعه نیافته با رویکرد انتقادی مکتب فرانکفورت از دید روشنفکران بلوشوویست و چپی های سیورال بحث کنیم!!![خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 :22 (2):cbc:22 (2):cbc:22 (2):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bahare ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 شفاف سازی کن بعد تریبون ازاد بزار اخه دخمل گل تو حوصله ت سر رفته اسم فامیل میذاشتی بتونیم پست بیاریم بالا چرا قیجقاجی برش میزنی،این مکتب پرونده ش توسط همون بلوشویستهای دور اتیش بومی جیز شده مختومه س[بیخیال]صلوات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghasedak ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 مهسای گلم بحث خوبی رو شروع کردی من هم موافقم در این مورد بحث کنیم [تایید] فقط لطفا عزیزم شما مطلب رو شروع کن تا رشته کلام بیاد دستم[خنده 2] من ادامش رو می گم ممنون گلم[خنده 3] [هندوانه] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 :)))))) این پست صرفا جهته خندس! من بحثو شروع کنم؟ قاصدک جان من پیشه شما همچین جسارتی نمیکنم!!!! وای وای وای.. خدا منو ببخشه!!![زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.