mahsa k ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 یه خط وا3 اونی ک دوسش داری بنویس! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali4545 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 خط [خنده][خنده][خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 الکی مثلا یعنی ما هم اره [زبان] در تمام دارو خانه ها موجود است نرم کننده موی سر نرم کننده پوست دست کاش می شد برای نرم کردن دل تو هم ، نسخه ای گرفت . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 تنهایی... چیزهای زیادی به انسان می آموزد... اما تو نرو بگذار من نادان بمانم...http://cdn.combecom.com/images/smilies/nw%20(32).gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aye ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 ایستادنـــ ، اجــبار کوه بود و رفــتن سرنوشتـــ آبــــ ، افتادنـــ تقـــدیـــر برگــــ اسـتـــ ، و صــــبر، پـــــــاداشــــ آدمـــی ! پس بی هیـــچ پــــاداشی نازنينم محبت حراج کن که همــــه مـــا خـــاطــره ایـــم . . . ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elham ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 همیشه در عجب بودم که چرا در جاده عشق پا به پایم نمی آمدی حتی وقتی آهسته و پیوسته میرفتم امروز فهمیدم ریگی که در کفشت بود تو را می آزرد..... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AyHaN ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 چون بقیه بیشتر از یه خط گفتن[خنده 3]من انصراف میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 چون بقیه بیشتر از یه خط گفتن[خنده 3]من انصراف میدم [خنده 2] نههههههههههههههه.. تو نباید انصراف بدیییییییی.. [بیخیال] خب بگو ندارم! چرا الکی بحثو به حاشیه میکشی؟![زبان][پفیلا] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bahare ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 بی تو اینبار میان در و دیوار دلم[گل قرمز] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 salam khubi khoshi harja hati khoshbakht bashi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghasedak ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 سلام عزیزدلم خوبی کجایی که هر جا رو نگاه می کنم نمی بینمت؟ خیلی دوست دارم چشماتو ببینمو و با صدای آروم بگم دوستت دارم و تو هم بخندی و بگی دیوونه من که همش می دیدمت تو چشم دلتو باز می کردی منو می دیدی. خیلی دلم برات تنگ شده بیا [گل قرمز] http://dc691.4shared.com/img/_Tel58Lx/s3/0.03200432737144132/____.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 ازت دلگیرم.. دیر فهمیدم.. خیلی دیر.. ک گلم,عشقم,نفسم,بانو.. تکیه کلامت بود و هست.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 دلم برای جمکرانش تنگ شده است... انجا که وقتی نفس میکشی وجود امامت را حس میکنی انجا که وقتی باران میبارد یاد اشک های اومیفتی انجا که غروب جمعه هایش یادت می اندازت غربت او را خلاصه دلم برای جمکران که اری اما... بیشتر برای او تنگ شده است... برای او که درمیان گناهانمان گم شده است... الهم عجل لولیك الفرج... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.