mahsa k ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 چشماتو ببند و تصور کن رفتی بیمارستان و دکتر صاف جلوی روت وایساده و میگه" یه هفته دیگه بیشتر زنده نیستی"(دور از جونه همتون) تو اون یه هفته چه کارایی میکنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali4545 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 واقعا نمی دونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aye ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اول يه سکته ميزنم بعد اگه زنده موندم توبه مي کنم نمازامو سر وقت مي خونم ميرم کلاسايي که آرزو داشتم و نرفتم اسم بنويسم سعي مي کنم همش بخندم با اين که غرورم اجازه نميده ولي زنگ بزنم از همه حلاليت بطلبم چاره ايي نيست واي يه عالم کار يه هفته کمه....خدا نصيب هيچ کي نکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اول يه سکته ميزنم بعد اگه زنده موندم توبه مي کنم نمازامو سر وقت مي خونم ميرم کلاسايي که آرزو داشتم و نرفتم اسم بنويسم سعي مي کنم همش بخندم با اين که غرورم اجازه نميده ولي زنگ بزنم از همه حلاليت بطلبم چاره ايي نيست واي يه عالم کار يه هفته کمه....خدا نصيب هيچ کي نکنه الهی بمیرم! چه استرسی گرفتی!!!!!![گل] خدا نیاره ایشاالله! وا3 هیچکس! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 خدا نکنه و نیاره برا هیچکس ولی عادی به رو خودم نمیارم [گل قرمز] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سزار ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 1-یه لبخند ملیح [خنده 4] 2-کار تعطیل[خنده 1] 2-کیفمو می بندم ,میرم شمال,لب ساحل یه آتیش مشتی درست می کنم و غروب آفتاب رو نظاره گر میشوم و میگم :خدایا شکرت چه زود آرزومو برآورده کردی[گل قرمز]:angel:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.