رفتن به مطلب

سلام یه مشکلی داشتم کسی میتونه کمکم کنه؟

HaMi

ارسال های توصیه شده

سلام

چند وقته فلش پلیرم فایل های فلش رو نشون نمیده بلاک میکنه پیغام میده میگه یا فلش پلیر رو در این لحظه یا همیشه برای این وب سایت مورد نظر فعال کن یا اپدیت کن

وقتی اپدیت میکنم با قندشکن از سیت خودش کلا از مرورگر فایرفاکسم حذف میشه شما هم این مشکلو دارین؟ چیکار باید بکنم

با احترام [زبان]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• بنیان گذار
سلام

چند وقته فلش پلیرم فایل های فلش رو نشون نمیده بلاک میکنه پیغام میده میگه یا فلش پلیر رو در این لحظه یا همیشه برای این وب سایت مورد نظر فعال کن یا اپدیت کن

وقتی اپدیت میکنم با قندشکن از سیت خودش کلا از مرورگر فایرفاکسم حذف میشه شما هم این مشکلو دارین؟ چیکار باید بکنم

با احترام [زبان]

about:addons

این را در مرورگر فایر فاکس باز کن

تو قسمت Extensions ان ببینید پلاگینی چیزی در مورد بلاک کردن فایل های فلش نصب نکردید ؟

اگر نصب کردید ان را غیر فعال کن تمامی فایل های فلش صوتی و تصویری درست پخش میشه

لینک به دیدگاه

• بنیان گذار
ممنون داداش کرومم دارم

ولی یه جاهایی فایرفاکس بیشتر به کارم میاد

دلیل دوم هم اینه که

Shockwave flash اپدیت نباشه [گل قرمز]

دلیل دیگه ای فعلا یاد ندارم

لینک به دیدگاه

about:addons

این را در مرورگر فایر فاکس باز کن

تو قسمت Extensions ان ببینید پلاگینی چیزی در مورد بلاک کردن فایل های فلش نصب نکردید ؟

اگر نصب کردید ان را غیر فعال کن تمامی فایل های فلش صوتی و تصویری درست پخش میشه

ممنون

نه هیچی نصب نکردم فقط ای دی ام نصبه.

الان فایرفاکسو نصب کردم اولش درست بود تا بستم باز کردم فایل های فلش رو بلاک کرد زد اپ دیت

لینک به دیدگاه

• بنیان گذار
ممنون

نه هیچی نصب نکردم فقط ای دی ام نصبه.

الان فایرفاکسو نصب کردم اولش درست بود تا بستم باز کردم فایل های فلش رو بلاک کرد زد اپ دیت

https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/

به این ادرس برید ببینید کدوم پلاگین های موزیلای شما نیاز به اپدیت دارند اگر برای فلش چیزی بود احتمالا باید اپدیت کنید

که ادوب قبلا ما را تحریم کرده بود باید از قند شکنتون استفاده کنید

لینک به دیدگاه

https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/

به این ادرس برید ببینید کدوم پلاگین های موزیلای شما نیاز به اپدیت دارند اگر برای فلش چیزی بود احتمالا باید اپدیت کنید

که ادوب قبلا ما را تحریم کرده بود باید از قند شکنتون استفاده کنید

فلش رو میگه اپدیت کن اگه اپدیت کنم کلا از فایرفاکسم حذف میشه دیگه هم هیچوقت نصب نمیشه

لینک به دیدگاه

• بنیان گذار
فلش رو میگه اپدیت کن اگه اپدیت کنم کلا از فایرفاکسم حذف میشه دیگه هم هیچوقت نصب نمیشه

برای امتحان این کارو کردم برای من جواب داد و فعلا فلش از فایر فاکسم حذف نشده تصمیم با خودته حامد جان شاید سر ایپیت هنگام اپدیت این مشکل پیش بیادم من از کر*و سرور امر**ا استفاده کردم[گل قرمز]

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...