HaMi ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 سلام چند وقته فلش پلیرم فایل های فلش رو نشون نمیده بلاک میکنه پیغام میده میگه یا فلش پلیر رو در این لحظه یا همیشه برای این وب سایت مورد نظر فعال کن یا اپدیت کن وقتی اپدیت میکنم با قندشکن از سیت خودش کلا از مرورگر فایرفاکسم حذف میشه شما هم این مشکلو دارین؟ چیکار باید بکنم با احترام [زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AyHaN ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 فایر فاکس برای منم معمولا اینطوری هست با مرورگر دیگه امتحان کن من از کروم استفاده میکنم و مشکلی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 سلام چند وقته فلش پلیرم فایل های فلش رو نشون نمیده بلاک میکنه پیغام میده میگه یا فلش پلیر رو در این لحظه یا همیشه برای این وب سایت مورد نظر فعال کن یا اپدیت کن وقتی اپدیت میکنم با قندشکن از سیت خودش کلا از مرورگر فایرفاکسم حذف میشه شما هم این مشکلو دارین؟ چیکار باید بکنم با احترام [زبان] about:addons این را در مرورگر فایر فاکس باز کن تو قسمت Extensions ان ببینید پلاگینی چیزی در مورد بلاک کردن فایل های فلش نصب نکردید ؟ اگر نصب کردید ان را غیر فعال کن تمامی فایل های فلش صوتی و تصویری درست پخش میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 ممنون داداش کرومم دارم ولی یه جاهایی فایرفاکس بیشتر به کارم میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 ممنون داداش کرومم دارم ولی یه جاهایی فایرفاکس بیشتر به کارم میاد دلیل دوم هم اینه که Shockwave flash اپدیت نباشه [گل قرمز] دلیل دیگه ای فعلا یاد ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 about:addons این را در مرورگر فایر فاکس باز کن تو قسمت Extensions ان ببینید پلاگینی چیزی در مورد بلاک کردن فایل های فلش نصب نکردید ؟ اگر نصب کردید ان را غیر فعال کن تمامی فایل های فلش صوتی و تصویری درست پخش میشه ممنون نه هیچی نصب نکردم فقط ای دی ام نصبه. الان فایرفاکسو نصب کردم اولش درست بود تا بستم باز کردم فایل های فلش رو بلاک کرد زد اپ دیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 ممنون نه هیچی نصب نکردم فقط ای دی ام نصبه. الان فایرفاکسو نصب کردم اولش درست بود تا بستم باز کردم فایل های فلش رو بلاک کرد زد اپ دیت https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/ به این ادرس برید ببینید کدوم پلاگین های موزیلای شما نیاز به اپدیت دارند اگر برای فلش چیزی بود احتمالا باید اپدیت کنید که ادوب قبلا ما را تحریم کرده بود باید از قند شکنتون استفاده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/ به این ادرس برید ببینید کدوم پلاگین های موزیلای شما نیاز به اپدیت دارند اگر برای فلش چیزی بود احتمالا باید اپدیت کنید که ادوب قبلا ما را تحریم کرده بود باید از قند شکنتون استفاده کنید فلش رو میگه اپدیت کن اگه اپدیت کنم کلا از فایرفاکسم حذف میشه دیگه هم هیچوقت نصب نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 فلش رو میگه اپدیت کن اگه اپدیت کنم کلا از فایرفاکسم حذف میشه دیگه هم هیچوقت نصب نمیشه برای امتحان این کارو کردم برای من جواب داد و فعلا فلش از فایر فاکسم حذف نشده تصمیم با خودته حامد جان شاید سر ایپیت هنگام اپدیت این مشکل پیش بیادم من از کر*و سرور امر**ا استفاده کردم[گل قرمز] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 عجب گیری کردیما قند شکنممم کار نمیکنه کل سیستمو تونل نمیکنه[تعجب] نمیشه اپ کرد چجورب اپ کنم حالا؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.