ALI ارسال شده در دی 29، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 29، 2013 تنظیم: شجاعت شفاعی گیتار: مسعود همایونی ترانه سرا و آهنگساز: رضا صادقی http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/8/6/212550_397.jpg متن اهنگ: ♪♪♪ دلم برات تنگ شده دارم دیونه میشم تا وقتی که نبینمت آروم نمیشم بین ما هر دیواری باشه بر می دارم فاصله عمرم که باشه کم نمیزارم بغض ترانه و دلم هردو شکسته چشام به در منتظر نگات نشسـتـه باور نمی کنم فرامــوشـت شدم مـن گواه دلتنگی من تــرانــه ها مــن تویی که بودی هستی و موندی همیشه کنار ترانه ی من واسه ی موندن و خوندن از عشق و ستاره شدی بهانه ی من تویی که بودی هستی و موندی همیشه کنار ترانه ی من واسه ی موندن و خوندن از عشق و ستاره شدی بهانه ی من ♪♪♪♪♪♪ دیگه نه نمیخوام ببینم که نیستی پیشم دیگه خنده ی زورکی سخته برام راضی نمیشم دیگه دوری تو مثه سمه چرا نمی فهمی نزار حس کنم عاشق من نیستی و بی رحمی دیگه بی پرو بالی برده امونم جــونم دیگخ خنده ی زورکی سخته گلم نـمـیتونم بار دوری تو عمری هیچی نگفتم بــردم دیگه خسته شدم بس که تو خلوت شب مــردم مـــــــــــردم تویی که بودی هستی و موندی همیشه کنار ترانه ی من واسه ی موندن و خوندن از عشق و ستاره شدی بهانه ی من تویی که بودی هستی و موندی همیشه کنار ترانه ی من واسه ی موندن و خوندن از عشق و ستاره شدی بهانه ی مــــن دانلود اهنگ: Reza Sadeghi - Boghze Dobare.mp3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.