ALI ارسال شده در دی 29، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 29، 2013 http://berooztarinha.com/wp-content/uploads/2013/10/fo1714-300x189.jpg [h=3]روش تهیه مربای پوست پرتقال[/h] یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است. مواد لازم : [TABLE=align: center] [TR] [TD] شکر[/TD] [TD] نیم کیلو[/TD] [/TR] [TR] [TD] پوست پرتقال[/TD] [TD] ۲۰۰ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD] آبلیمو[/TD] [TD] ۱ قاشق سوپخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD] آب[/TD] [TD] دو لیوان[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی : قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم . پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا” ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود . شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید . بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند . بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند . برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید . منبع : بهار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.