رفتن به مطلب

روش تهیه مربای پوست پرتقال


ALI

ارسال های توصیه شده

http://berooztarinha.com/wp-content/uploads/2013/10/fo1714-300x189.jpg

[h=3]روش تهیه مربای پوست پرتقال[/h] یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است.

مواد لازم :

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD] شکر[/TD]

[TD] نیم کیلو[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] پوست پرتقال[/TD]

[TD] ۲۰۰ گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] آبلیمو[/TD]

[TD] ۱ قاشق سوپخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] آب[/TD]

[TD] دو لیوان[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی :

قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم .

پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا” ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود .

 

شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید .

 

بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند .

بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند .

 

 

برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .

 

منبع : بهار

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...