بنیان گذار کام به کام ارسال شده در بهمن 3، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 3، 2013 مطلبی در www.combecom.com و به نقل از ورزش 3 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]قلعه*نويي: بازيکنان با معرفت بازي کردند[/h] [h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: بازيکنان استقلال امروز با معرفت بازي کردند.[/h][/TD] [TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00944377.jpg[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] امير قلعه*نويي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل سايپا در نشست خبري گفت: به مردم کرج سلام مي*کنم و از همه عزيزان در هيئت فوتبال و عزيزاني که بازي را برگزار کردند، تشکر مي*کنم. خدا را شکر در اين شرايط سخت سه امتياز را گرفتيم تا به شرايط آرماني جدول برسيم. از نظر روحي و رواني اين برد براي ما خيلي خوب بود. خالصانه از همه بازيکنان تشکر مي*کنم. شرايط خوبي نداشتيم، بازيکنان سه اخطاره و مصدوم داشتيم. بازيکنان با معرفت فوتبال بازي کردند و بردند. مقابل تيمي که با برنامه بازي مي*کند و در يک سوم ميانه زمين خيلي خوب است. نيمه دوم سايپا را خوب شناختيم و توانستيم به گل هم برسيم. به گزارش فارس،وي در مورد قهرماني استقلال در نيم*فصل گفت: به قول مورينيو در نيم*فصل جام نگرفته*ام، بايد تلاش کنيم در نيم*فصل دوم شرايط در جدول آرماني شود. يادم است نيم*فصل اول سال قبل دوم بوديم و امسال هم به دنبال اين هستيم که در رده خوبي در نيم*فصل قرار بگيريم. با ترکيب کامل هنوز بازي نکرده*ايم و سه بازيکن فقط روي نيمکت داشتيم. نيم*فصل دوم با بدنسازي خوب به شرايط آرماني مي*رسيم. اين دو بازي را بايد به خوبي پشت سر بگذاريم و در نيم*فصل اول مدام بيرون از خانه بوديم و با بازگشت بازيکنان مصدوم*مان تقويت مي*شويم. قلعه نويي در مورد مصدومان استقلال و جذب بازيکن در نيم*فصل گفت: در بازي با تراکتورسازي بيک*زاده و خسرو حيدري را نداريم و قاضي هم سه اخطاره شد. پستي را اعلام نمي*کنم اما سه چهار بازيکن در نيم*فصل دوم مي*گيرم تا حداقل 18 بازيکن داشته باشيم. بازي در استان البرز برگزار شد و خوشحالم. دقايقي کوتاه مشکلاتي پيش آمد اما اشکالي ندارد. شرايط چمن مي*تواند بهتر شود. همه تلاش کردند. بعد از ورزشگاه آزادي چمن انقلاب کرج بد نبود. خوشحالم که تيم* سايپا در زمين خودش بازي مي*کند. وقتي در ورزشگاه تختي آن زمين بد را مي*بيني تاسف مي*خوري ولي اميدوارم هميشه تيم*ها در زمين خودشان بازي کنند که عدالت فوتبال رعايت شود. وي در مورد داور مسابقه گفت: فغاني خوب بود و فقط يک صحنه کرنر روي دروازه ما بود. قلعه نويي درمورد غش کردن داور گفت: داور غش مي**کند؟ آنها پاک*ترين هستند. امسال هم مقابل استقلال خوزستان و ذوب آهن به اشتباه داوري باختيم و با اشتباه*هاي ترکي و ممبيني جام قهرماني را از دست داديم، ايرادي ندارد. بازيکنان و مربيان دستمزد ميلياردي مي*گيرند اما داوران از فدراسيون طلبکارند و پول خوبي نمي*گيرند. اصلا خوب نيست که دستمزد داوران کم است بايد حرفه*اي دستمزد بگيرند، بازيکن و مربي يک ميليارد مي*گيرد و داور حرفه*اي بايد 100 ميليون حداقل بگيرد. سرمربي استقلال در مورد تعويض عابديني گفت: به دليل اينکه خوب نبود تعويضش کردم. در نيم*فصل دوم هم جانشين مجيدي را مي*آورم و براي استقلال زحمات زيادي کشيد. 48 ساعت قبل از بازي خيلي با او صحبت کردم اما بايد به تصميمش احترام گذاشت اما او تصميم گرفت در لباس مربيگري برود و بايد به تصميمش احترام گذاشت. سرمربي استقلال در مورد تغيير زمان بازي استقلال گفت: رويانيان چهار هفته پيش با من حرف زد و من قبول کردم در صورت موافقت سازمان ليگ بازي به تاخير بيفتد تا پرسپوليس بازي دوستانه*اش را انجام بدهد. وي در مورد تعويض بازيکنان گفت: بازيکنان را بر اساس تفکرات تاکتيکي مي*چينيم و وقتي بازيکني تاثير گذار نيست عوضش مي*کنم و تعويض را براي همين گذاشته*اند. وي در مورد وضعيت تيموريان گفت: او مصدوم است که در تمرينات شرکت نمي*کند سه جلسه فيزيوتراپي در روز مي*کند اگر پول تيموريان فراهم شود در استقلال مي*ماند اگر نشد بايد ببينيم چه اتفاقي مي*افتد. بازيکنان بايد سعه صدر داشته باشد و بعد از بازي با تراکتورسازي با فتح*الله*زاده صحبت مي*کنيم و تصميم*هاي لازم را مي*گيريم. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.