Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 امشب باز شب توست امشب باز شب از تو گفتن است و شبی است غرق سکوت و من در این سکوت تو را می بینم تو را می شنوم و تو را می خوانم و من این سکوت را می پرستم سکوتی که پر از صدای توست... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 بیا که لحظه لحظه های انتظار تمام وجود خسته مرا به نیستی کشانده است... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 باور می کنی؟؟ دلم گرفته. .. یه آسمون..یه زمین.. یه دریا... یه دنیا... دلم گرفته.. کاش اینجا بودی.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 دوست دارم چقدر ماتم را بی تو این چشم های زمزم را کاش بی تو خراب می کردند بر سرم دردهای عالم را ای که در زیر پایت می ریزم هر چه دارم و ندارم را می سرایم غزل غزل با آه روزهای که با تو بودم را بی تو حتی بهشت زیبا نیست می خرم آتش جهنم را خلوتم را گواه می گیرم اشک هایی که ریخت -نم نم - را لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 این شعر را برای تو میگویم در یک غروب تنهء تابستان در نیمه های این ره شوم آغاز در کهنه گور این غم بی پایان این آخرین ترانه لالائیست در پای گاهوارهء خواب تو باشد که بانگ وحشی این فریاد پیچد در آسمان شباب تو بگذار سایهء من سرگردان از سایهء تو، دور و جدا باشد روزی به هم رسیم که گر باشد کس بین ما،نه غیر خدا باشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 هـرجـایِ دنیایی دلم اونجاست مـن کـعـبـه مـو دورِ تو میسازم مـن پـشـت کـردم به همه دنیا تـا رو به تـو سـجــاده بــنــدازم هرروز حِسِت تـازه تـر مـیـشــه غرقِ تو میشم بلکـه دریـا شـم بـیـزارم از ایـنـکــه تـمــامِ عـمـر از رویِ عادت ، عاشـقـت باشم گاهی پرستیدن ، عبادت نیست بـا ایـنـکـه سـر رو مـهر میـذاری گــاهـی بـرای دیـدن عـشــقت بــایــد سـر از رو مـهـر بــرداری یک عمر هر دردی به مـن دادی حـس مـیــکـنـم عـینِ نیازم بود جـایـی کـه افـتــادم بـه پای تو زیـبـاتــریـن جـایِ نـمــازم بــود هر جای دنیایی دلم اونجاست مـن کعـبـه مـو دور تو میسازم مـن پـشـت کردم به همه دنیا تـا رو بـه تـو سـجــاده بـنـدازم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 پاییز را دوست دارم... بخاطر غریب و بی صدا آمـدنـش بخاطر رنگ زرد زیبا و دیـوانـه کـنـنـده اش بـخاطر خش خش گـوش نواز برگ هایش بخاطر صدای نم نم باران های عاشقانه اش بخاطر رفتن و رفتن... و خـیـس شـدن زیـر باران هـای پـایـیـزی بـخـاطر بوی مست کننده خاک باران خـورده کـوچـه هـا بـخـاطـر غـروب هـای نــارنجی و دلـگـیـرش بـخـاطـر شـب هـای سرد و طولانی اش بخاطر تنهایی و دلتنگی های پاییزی ام بخاطر پیاده روی هـای شـبـانـه ام بـخـاطـر بـغـض های سنگین انتظار بخاطر اشـک هـای بـی صدایم بخاطر سالها خاطرات پاییزی ام بخاطر مـعـصـومـیـت کــودکی ام بخاطر نشاط نوجوانی ام بخاطر تنـهایی جـوانـی ام بخاطر اولین نفس هایم بـخـاطـر اولـیـن گـریه هایم بخاطر اولین خنده هایم بخاطر دوباره مـتـولـد شدن بخاطر رسیدن به نقطه شروع سفر بخاطر یک سال دورتر شدن از آغاز راه بخاطر یـک سـال نـزدیــک تـر شدن به پایان راه بخاطر غـریـبـانه و بی صدا رفتنش پـایـیـز را دوسـت دارم، بــخـاطـر خـود پـایـیـز و مـن عاشقانه پاییز را دوست دارم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 بـرگرد بـی تـو بـغض فـضـا وا نـمـی شـود یک شاخه یاس عـاطـفـه پـیـدا نمی شود در صفحه دلم تـو نـوشـتــی صــبـور باش قـلـبـم غـبــار دارد و مـــعــنــا نمی شود بی تـو شـکـسـت و پـنـجره رو به آسمان غـم در حـریـم آبـی دل جــا نــمـی شود دریــای تـو پـنـاه نــگــاه شـکـسته است هـر دل کـه مـثـل قلب تو دریا نمی شود می خواستم بچینم از آن سوی دل گـلی امـا بــدون تـو کــه گـلــی وا نـمی شـود دردیـســت انـتـظـار کـه درمـان آن تویـی ایـن درد تـلـخ بـی تـو مـداوا نمـی شـود زیـبـاتـریـن گـلـی کـه پسندیده ام تویـی گـل مـثـل چـشـمهای تو زیبا نمی شـود بـی تـو شـکـسـتـه شـد غـزل آشناییـم شـبـنـم گـل نـگـاه مرا باز شسته اسـت دل در کـنـار یـاد تـو تـنـهـا نـمـی شـــود گلدان یاس بی تو شکست و غریب شـد گـلـدان بـدون عـشق شکوفا نمی شـود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 بــاران کــویــر روح مــرا مـی بـرد بــه اوج امــا دلــم بــدون تــو شــیــدا نمی شود رفتی و بی تـو نـام شـکـفـتـن غریب شد دیـگـر طـلــوع مـهـر هـویـدا نـمـی شـود رویای من همیشه بـه یـاد تـو سـبـز بود رفــتــی و حرفی از غـم رویــا نمی شود رفتی و دل میـان گلستـان غـریـب مـانـد دیـگـر بـهــار مـحـو تـمـاشا نمـی شــود یک قاصدک کنار من آمد کمی نشسـت گفتم که صبح این شب یلدا نمی شـود دل هـای مـنـتظر همه تقدیم چشم تـو امـروز بـی حـضـور تـو فـردا نـمی شـود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 وسعت تنهایی یک تن را با عطر غزل سربکش گاه گاهی... مفهوم گنگ آب بی معنی است من به زندگی ماهی قرمز در دستانت ایمان دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 آفــتــاب و آســـمـان ارزانــی چــشـــمان دریاییـــت میدانســتی رنگ چشمــانت دنیا را برایـم زیبا میکند -مــیدانستی آفریدند مرا عاشــق چشمــانت باشم- خـیــره شـــدن در چــشـــمـان تـــو ســخـت است هـمـواره می گـریـزم از خلســه چشــمان مســـتت چـــون مـــی دانـــم رمــــز آســـمـــان را بــلـــدنــد حـــالا تـــــو بــرای عــاشــــقــت حـرفـــی بــــــزن -آب کـــن بـــرف مـــرا بـــا هـــرم نــفــسـهــایــت - دیگر خــبری از قندیلــهای رنگــی تنهــاییم نیـــست - مــی بینـــی - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 من از پشت شبهای بی خاطره من از پشت زندان غم آمدم ... من از آرزوهای دور و دراز من از خواب چشمان نم آمدم .. تو تعبیر رویای نادیده ای تو نوری که بر سایه تابیده ای تو یک آسمان بخشش بی طلب تو بر خاک تردید باریده ای تو یک خانه در کوچه زندگی تو یک کوچه در شهر آزادگی تو یک شهر در سرزمین حضور تو یک راز بودن - به این سادگی... مرا با نگاهت به دریا ببر مرا تا تماشای فردا ببر دلم قطره ای بی طپش در سراب مرا تا تکاپوی دریا ببر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 در چشم های من نگاه تو جا مانده است زیر یک اتفاق سپید پشت پس کوچه سبز آشنایی در شهر دوستت دارم های آبی بر بال رویاها و کنار نبض خیس عشق ................ مرا به کجا تبعید کرده ای؟؟؟ شعر نگاهت تا ابد در چشمهایم سپید می ماند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 سلامی به رنگ تعبیر رویاهای پر از باران و سلامی به تابش آدینه های بی پایان سلامی به گریه های عاشقانه در پگاه و سلامی به چشم های منتظر به راه سلامی به لبخند زندگی بر لب پنجره ها و سلامی به حکایت عشق در یاد خاطره ها سلامی به آرزوهای قلم در قلب من و سلامی به گلهای نرگس در جان و تن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 به در دلم قفلی می زنم٬هیچ کلیدی بازش نکند من از وقتی در تاریکی رها شدم٬توبه کردم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 به ایینه گفتم دلم گرفته شاید بهار را گم کرده ام به پاییز که نزدیک می شوم بغض می کنم و کمی تردید انتظار زیادی ندارم شاید این جا دیگر جای من نباشد... شاید اسمان دلم بوی سفر دارد و ارزوهایم که با قلم نوشته نشده تمام........ انگار رازی دارم که با تو ان را مرور می کنم..... اگر روزی نباشم چه کسی می بوید گلهای زیبای من؟ قصه های ناگفته ام را چه کسی می خواند؟ وقتی که چکه چکه شده اشکهای دل من اگر باران ببارد ایا کسی بیاد می اورد اندوه دل من؟ ایینه امان نداد و سخت گریه اش گرفت سیب و بهار و عشق ومریم برای گلهای زیبای دل پر غم گل خاموش و زیبای شقایق برای وفادارترین مادر عاشق نگاه حسرتم را از ایینه می دزدم من راز دلم را به او گفتم......... ایینه روبرویم به خواب می رود و ارام می شکند......... عطر رازقی و نرگس و یاس برای ایینه ی لبریز از احساس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 وای از وقتی که ایینه لب به سخن بگشاید!!! چه حرفها که نمی زند به چهره ات خیره می شود و می گوید تو کیستی کاش دلت ارام بگیرد و به شیشه اش سنگ نزنی ایینه می خواهد تو را به درد برساند!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 دلم را می نویسم سرشار از عطر خاطره ها خودم را می نویسم لبریز از نفس نرگس ها تو را می نویسم زلال تر از زلال اینه ها دلم را برای تو می نویسم دلبسته به قطره های مهر تو عاشق نرگس های چشم تو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 انقدر رویاهایم زود به خواب رفتند که دیگر عطر هیچ نرگسی بیدارشان نمی کند و من بی هیچ افقی نگران نهال سبز کوچکی می شوم که در خوابهای صورتیم به قامت خیالش رنگ احساس زده ام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 فردا که افتاب زیبای بهار سر بزند شکوفه های سرخ وسفید را می چینم و به خوابهای صورتیم هدیه میکنم شاید که ارام ارام زمزمه های دلتنگیم در ایوان بهار به خواب رود و سهم من ازقصه عشق خود عشق شود... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 به او بگویید دوستش دارم حتی اگر کوچه باغ آشنایی را دیگر با من قدم نزند به او بگویید دوستش دارم حتی اگر لحظه های خاطره را دیگر با من ورق نزند *** به او بگویید دوستش دارم... و دوست داشتنم را نقاشی کرده ام و نگاه دوست داشتنم را تا اشتیاق غربتش رنگ عشق زده ام به او بگویید دوستش دارم... و صدای دوست داشتنم را تا حکایت هر چه رفت نقش خاطره زده ام به او بگویید دوستش دارم... تا دلم جز او برای کسی تنگ نشود و قطره قطره نفسهایم برای او باشد به او بگویید دوستش دارم... و دوست دارم از پنجره تنهای دلم تمام گل سرخ های باغ را به یاد او عاشق شوم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 اشک های من آسمان را به هر چه قسم بدهی باز خواب می بیند از آواز باران دل پنجره ها را شسته است دیگر شک ندارم چشمهای رنجیده ی من از آواز آسمان بیدار می شود " گاهی می بینم که چشم هایم تب می کند تبی که ستاره ها را خیس و باران را لطیف می کند " لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 اگر مشت هایم را باز کنی بوی عشق می دهد عشقی که سبزی نفسهایش شرجی چشمان توست و از دل این همه آشنایی بالهایی گشوده می شود تا به تمام اتفاق های سفید سر بزند و خودش را ببیند...... دلبسته به قصه ای که یکباره سلام داده شد و ماندگار روزها و سال ها حال رنگ زندگی سبز سبز نفسهامان سپید و آرام پنجره ها باز می شود رو به شکفتن غنچه آرزوها تا اشتیاق نگاه خیس ما و دوستت دارم های همیشه آبی تا خود دنیا و تا آخر آخر آغازهای بی پایان ***** می نویسم قصه عشق تو را بر بال شاپرکهای آرزو می گذارم نام زیبای تو را بر دوستت دارم های بی گفتگو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در بهمن 8، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 من به انتظار آمدنش نشستم. وقتی که دیگرنمی توانست مرا دوست بدارد من او را دوست داشتم. وقتی که او تمام کرد من شروع کردم.... وقتی او تمام شد .... من آغاز شدم. و چه سخت است تنها متولد شدن مثل تنها زندگی کردن است .... مثل تنها مردن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2013 هنوز باور نمی کنم سهم من از دوست داشتن تو فقط چشمانی خیس و نگاهی ناتمام است پشت دیوار انتظار تو آسمان هم خاکستری شد برو.....بگذار ساده تر تمام شوم هنوز باور نمی کنم سهم من از اتفاق تو فقط خیالی آبی و خوابی بی آرزوست پشت خاطرات دل تو خاطرم آتش گرفت از سکوت تو برو.....بگذار ساده تر خاموش شوم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.