negar ارسال شده در بهمن 11، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2013 یک روزقسمت بود خدا هستی را قسمت کند، خدا گفت : چیزی از من بخواهید هرچه که باشد شما را خواهم داد. سهمتان را ازهستی طلب کنید زیرا خدا بسیار بخشندهاست و هر که آمد چیزی خواست یکی بالی برای پریدن و دیگری پایی برای دویدن، یکی جثه بزرگ خواست و آن یکی چشمان تیز، یکی دریا را انتخاب کرد و یکیآسمان را. در این میان کرمی کوچک جلو آمد و به خداگفت : من چیز زیادیاز هستی نمی خواهم نه چشمانی تیزو نه جثه ای بزرگ نه بالی و نه پایی نهآسمان نه دریا. تنها کمی از نور خودت را به من بده و خدا کمی نور به او داد . نام او کرم شب تاپ شد. خدا گفت: آنکه نوری با خود دارد، بزرگ است حتی اگربه قدر ذره ای باشد. توحالا همان خورشیدی که گاهی زیر برگ کوچک پنهانمی شوی و رو به دیگران گفت: کاش می دانستید که این کرم کوچک، بهترین را خواست زیرا که از خدا جز خدا نباید خواست. هزاران سال است که او می تابدو وقتی ستاره ای نیست چراغ کرم شب تاب روشن است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 11، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2013 من برای خودم و اطرافیانم از خدا دلی شاد و لبی خندان ارزو میکنم که نشان دهنده بارز همه مثبت هاست غم تو دلتون نباشه......:cbaa12: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در بهمن 11، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2013 از خدا میخوام همه بنده هاشو ببخشه از جمله خودم که از همه بدترم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در بهمن 11، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2013 ازخدا براي همه بچه هاي انجمن كام به كام ، آرامش ميخواهم:(148):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2013 برا همه دوستانم سلامتی رو ازش میخواهم چون بالاترین نعمته:cbaa12: ولی دوستای گلم این داستان بود نه تاپیک دنباله دار :w16:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 11، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2013 بله نگار جون ممنون از متن زیباتون استارت زدم همه فیض ببرند دلم نیامد تاپیک قشنگت بالا نباشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2013 مرسی عزیزم شما همیشه محبت دارید بهم گفتم که مقامات بالا در جریان باشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.