رفتن به مطلب

بیوگرافی ژیلا صادقی

ارسال های توصیه شده

مطلبی در تالار گفتمان کام به کام WWW.COMBECOM.COM برداشته شده از تکناز

بیوگرافی ژیلا صادقی

http://www.taknaz.ir/upload/56/0.524210001315153294_taknaz_ir.jpg

بیوگرافی ژیلا صادقی

ژیلا صادقی: مجری باید عاشق باشد

(ژیلا صادقی) مجری خوش بیانی است كه در سال*های اخیر از او در برنامه*های مختلف تلویزیون به ویژه شبكه سه اجراهای خوبی دیده*ایم. وی مدتی است كه برنامه پر بیننده (خانه مهر) را راس ساعت ده صبح

از شبكه سه اجرا می**كند. خیلی*ها دوست دارند بدانند ژیلا صادقی كه كلامی بسیار شیوا دارد كیست؟

ژیلا صادقی در شهریورماه سال 1352 به دنیا* آمد. گرچه اصلیت خانواده*اش، نیاركی هستند (منطقه*ای بین رودبار و منجیل در استان گیلان) و لیسانس گرافیك از دانشگاه آزاد اسلامی دارد... وی كار خود را با گویندگی در واحد دوبلاژ آغاز كرد. در سال 69 -70 در تلویزیون تست داد و قبول شد، اما از سال 78 به عنوان مجری، مقابل دوربین رفت... گرچه او طی این مدت بازی در فیلم، چند مجموعه را هم تجربه كرد... در سریال*های هزاران چشم، آینه عشق كه به عنوان بهترین بازیگر خانواده انتخاب شد، بادهای موسمی كه بهترین بازیگر جشنواره استانی شد و دردسرهای طلایی كه از جمله كارهای او در تلویزیون است، اما فیلم*های خیلی دور خیلی نزدیك، بی**همتا و به خاطر سوگند از جمله كارهای سینمایی او بود...

ژیلا صادقی می**گوید: بازیگری خیلی سخت است و برای همین ترجیح می**دهم پا توی كفش بزرگ*ترها نكنم و كمی عقب*تر بیایم و سعی كنم در اجرا، كارم را قوی*تر كنم.

ژیلا صادقی به ورزش علاقه وافری دارد. او می**گوید: به ورزش سواركاری علاقه*مندم، دوره كامل تیر و كمان را گذرانده*ام. همچنین كلاس غواصی را هم پشت سر گذاشته*ا*م و در مرحله دوم غواصی می*باشم...

وی می**گوید: اگه كار اجرا را كنار بگذارم، خیلی كارها می**توانم انجام دهم، مثل سواركاری*، خطاطی و... به هر حال از وقتم استفاده می**كنم.وی از دوران كودكی*اش این*گونه تعریف می**كند: بچه آرامی بودم، وقتی حرفی برای گفتن داشتم می**زدم تا جایی كه مادرم می**گفت قانع*ترین بچه*اش بودم. الان هم هنوز همان ژیلای كودكی هستم، یادم می**آید به زور، خواهر و برادرم را می**نشاندم و برایشان صحبت می**كردم، احساس درونی خود را با صحبت می**گفتم، این حس را همیشه داشتم، اما دیر به استعداد خود پی بردم. وی درباره ویژگی*های یك گوینده می**گوید: در حرفه گویندگی ابتدا باید عشق و علاقه خود را نشان داد. یعنی باید عاشق كاری باشی كه انجام می**دهی، باید با مخاطب ارتباط تنگاتنگ برقرار كنی. گوینده نباید رفع تكلیف كند، به نظر من گوینده خوب گوینده*ای است كه هم شنوایی خوبی داشته و هم دارای اعتماد به نفس فراوان و تمركز زیاد باشد...ن و تمركز زیاد باشد...

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...