mehdi shamloo ارسال شده در اسفند 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 2013 ارزش دوست برایم: آنقدر هست که حاضرم برای قدمهایش پل عبوری شوم حتی اگر نگاهش برای لحظه ای به زیر پایش نیفتد........... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در اسفند 28، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 28، 2013 در این زمانه نامرد حاضرم جای پت دستو پا چلوفتی باشم ولی یه دوست واقعی مثل مت داشته باشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنفشه صبح ارسال شده در اسفند 29، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 2013 وقتیکسی که باورش کردی باورت نکرد بدان وقت رفتنت فرا رسیده... یاد بده به خودت برایهمیشه کسی که تو را دوست داشته باشد برای ماندن با تو "تلاش" میکند واگر با هر بهانه ای رهایت کرد پس بدان دنبال بهانه بوده برای "رفتن"... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنفشه صبح ارسال شده در اسفند 29، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 2013 میدانم سخت است اما چاره چیست ...ماندن در جایی که "کلامت " را باور نکنندارزش ندارد..."دوستداشتن" مقدس است و از ژرفای قلب یک نفر جاری می شود اگر زمانی دوست داشتی وباورت نکردند یعنی تو را "هیچ" به حساب اورده اند...دوستانواقعی هیچگاه حتی به اندازه یک روز تو را تنها رها نمیکنند...دوستان واقعی حتی اگربارها راه را اشتباه بروی به حرمت دوست داشتن تو بازهم اغوششان برای تو باز است...دوستانواقعی به معنای واقعی تو را دوست دارند...طاقت یک لحظه غم تو را ندارند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در اسفند 30، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 30، 2013 دیروز رفتم ساعت بخرم اما هیچ ساعتی به قشنگی ساعتی که دوره هم بودیم نبود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در فروردین 1، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 1، 2014 ای دوست من قصه تورا تا ابد اینگونه آغاز میکنم: یکی بود هنوزم هست خدایا همیشه باشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 22، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2014 دوست دانا مایه عزت آدمی است و موجب طراوت و زنده دلی جسم وروح انسان می گردد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.