mahsa k ارسال شده در شهریور 24، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 24، 2013 خیلی مختصر و مفید توضیح میدم : این ابزار Jiggle نام داره و بسیار کم حجم و سبک اما فوق العاده قدرتمنده و بصورت خودکار با اضافه کردن حرکات ثانوی به انیمیشن های شما حالتهای طبیعی و جالبی رو اضافه میکنه . حرکات در انیمیشن : 1. حرکت اصلی و کی فریم : این انیمیت به صورت Pose To Pose توسط فرد انیماتور ساخته میشه و سپس حرکات میانی بین فریم ها قرار داره میشود . 2 - حرکات ثانوی : پس از انیمیت اصلی و کی فریم میانی انیماتور های حرفه ای به کاراکتر ها حرکات ثانوی اضافه میکنند ، مثل حرکت نرم نوک بینی ، نفس کشیدن ، دست های آویزان کمی تکان بخورند و ... حال به کمک این پلاگین خیلی جالب میتونید به صورت خودکار این حرکات ثانوی رو ایجاد کنید ، کافیه جسم رو انیمیت کنید بعد دستور اصلاحی Jiggle رو به آبجکت ها نسبت دهید . به همین سادگی... جالبه بدونید من خودم اول فکر کردم فقط حالت Spring میده اما وقتی یک کاراکتر کارتونی رو انیمیت کردم و از این ابزار استفاده کردم ، تا 5 دقیقه تو حالت تعجب بودم !!! گوش ها و نوک بینی کاراکتر به سرعت RealTime تکون میخورن این افکت با دستور اصلاحی Flex به سختی و با سرعتی بسیار کند انجام میشه اما با این پلاگین و به صورت خودکار و سریع اینکار رو انجام میده !!! و چیز دیگه ای که نظرم رو جلب کرد نفس کشیدن کاراکتر بود چون CAT بود قفسه سینه رو شناخت و انیمیت کرد ... همینطور یک سری حرکات دیگه مثل تکان خوردن انگشتان و ... حرکات ثانوی ای که این ابزار میسازه : کشیدگی عضله و پوست کشیدگی استخوان انگشتان دست نفس کشیدن نگاه کردن و پلک زدن شناور کردن قسمت های نرم مثل مو و لبه های لباس و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.