رفتن به مطلب

انیمیشن های خود را زنده کنید

ارسال های توصیه شده

خیلی مختصر و مفید توضیح میدم :

این ابزار Jiggle نام داره و بسیار کم حجم و سبک اما فوق العاده قدرتمنده و بصورت خودکار با اضافه کردن حرکات ثانوی به انیمیشن های شما حالتهای طبیعی و جالبی رو اضافه میکنه .

حرکات در انیمیشن :

1. حرکت اصلی و کی فریم : این انیمیت به صورت Pose To Pose توسط فرد انیماتور ساخته میشه و سپس حرکات میانی بین فریم ها قرار داره میشود .

2 - حرکات ثانوی : پس از انیمیت اصلی و کی فریم میانی انیماتور های حرفه ای به کاراکتر ها حرکات ثانوی اضافه میکنند ، مثل حرکت نرم نوک بینی ، نفس کشیدن ، دست های آویزان کمی تکان بخورند و ...

حال به کمک این پلاگین خیلی جالب میتونید به صورت خودکار این حرکات ثانوی رو ایجاد کنید ، کافیه جسم رو انیمیت کنید بعد دستور اصلاحی Jiggle رو به آبجکت ها نسبت دهید . به همین سادگی...

جالبه بدونید من خودم اول فکر کردم فقط حالت Spring میده اما وقتی یک کاراکتر کارتونی رو انیمیت کردم و از این ابزار استفاده کردم ، تا 5 دقیقه تو حالت تعجب بودم !!!

گوش ها و نوک بینی کاراکتر به سرعت RealTime تکون میخورن این افکت با دستور اصلاحی Flex به سختی و با سرعتی بسیار کند انجام میشه اما با این پلاگین و به صورت خودکار و سریع اینکار رو انجام میده !!!

و چیز دیگه ای که نظرم رو جلب کرد نفس کشیدن کاراکتر بود چون CAT بود قفسه سینه رو شناخت و انیمیت کرد ...

همینطور یک سری حرکات دیگه مثل تکان خوردن انگشتان و ...

حرکات ثانوی ای که این ابزار میسازه :

کشیدگی عضله و پوست

کشیدگی استخوان

انگشتان دست

نفس کشیدن

نگاه کردن و پلک زدن

شناور کردن قسمت های نرم مثل مو و لبه های لباس

و ...

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...