رفتن به مطلب

::: بیماران قلبی میوه*های قرمز رنگ بخورند! :::


بنفشه صبح

ارسال های توصیه شده

تغذیه - میوه و سبزی- یک کارشناس تغذیه می گوید:

افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی باید مصرف میوه و سبزیجات را به چهار یا پنج وعده در هفته افزایش دهند.

http://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2014/1/red_fruits.jpg

 

 

مریم شیرمستی در گفت وگو با ایسنا، درباره تغذیه مناسب برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی، گفت: این افراد به ویژه آنهایی که تازه عمل جراحی قلب داشته اند باید از مصرف غذاهای مصنوعی، قهوه، نوشابه گازدار، آب میوه مصنوعی، سوسیس و کالباس و ... خودداری کنند.

وی مصرف غذاهای پرچرب را نیز برای مبتلایان به بیماری های قلبی مضر دانست و اضافه کرد: این افراد باید از مصرف روغن جامد، پوست مرغ، کره و خامه نیز پرهیز کنند.

به گفته این کارشناس تغذیه، افرادی که بیماری قلبی دارند باید از روغن هسته انگور و یا روغن زیتون استفاده کنند و غذاها را به صورت بخارپز و یا کبابی میل کنند.

شیرمستی با بیان اینکه تغذیه افراد مبتلا به بیمارهای قلبی باید مبتنی بر مصرف ماهی باشد، اظهار داشت: این افراد باید دو تا سه وعده در هفته ماهی بخورند.

وی در خصوص مصرف میوه و سبزیجات برای مبتلایان به بیماریهای قلبی نیز تصریح کرد: توصیه می شود میوه مورد استفاده این افراد تازه باشد و کمتر از میوه های خشک و یا کمپوت استفاده کنند.

این کارشناس تغدیه یادآوری کرد: در طب سنتی استفاده از میوه های قرمز و ارغوانی برای بیماران قلبی از جمله شاه توت، انار و سایر میوه های دارای رنگدانه های قرمز مورد تاکید است.

شیرمستی معتقد است: بیماران قلبی باید از سبزیجات تیره از جمله سبزی خوردن بیشتر استفاده کنند.

سیب، سیر و پیاز نیز از دیگر میوه و سبزیجاتی است که به گفته وی برای مبتلایان به بیماریهای قلبی مفید است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...