negar ارسال شده در مهر 28، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2013 تا به فراق خو کنم صبر من و قرار کو ؟! وعده وصل اگر دهد طاقت انتظار کو ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در مهر 28، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2013 و ان که گیسوی تو را رسم تطاول اموخت هم تواند کرمش داده من غمگین داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 28، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2013 دیگر ای گندم نمای جو فروش با ردای عجب، عیب خود مپوش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 28، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2013 [TABLE=class: block] [TR] [TD=class: v, align: justify]در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند [/TD] [TD=class: vsp, align: center] [/TD] [TD=class: v, align: justify]گر تو نمی*پسندی تغییر کن قضا را[/TD] [/TR] [/TABLE] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در مهر 29، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 (ویرایش شده) اي غم ، تو که هستي از کجا مي آيي؟ هر دم به هواي دل ما مي آيي باز آي و قدم به روي چشمم بگذار چون اشک به چشمم آشنا مي آيي! ویرایش شده مهر 29، 2013 توسط JaVaD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مهر 30، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 30، 2013 یارب به وقت گل گنه بنده عفو کن . . . وین ماجرا بس و لب جویبار بخش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 Up :ws38:cbc نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در آبان 7، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 شکستن صف من کار بی صفایان نیست که شهریارم و صاحبدلان سپاه منست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 تو خود شعري و چون سحر و پري افسانه را ماني به افسون کدامين شعر در دام من افتادي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 یارب چها به سینه این خاکدان در است کس نیست واقف اینهمه راز نهفته را راه عدم نرفت کس از رهروان خاک چون رفت خواهی اینهمه راه نرفته را نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در آذر 24، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 24، 2013 آنچه از دریا به دریا می رود از همان جا کامد، آنجا می رود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آذر 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 2013 در ابعاد این عصر خاموش من از طعم طصنیف در متن ادراک یک کوچه تنها ترم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در آذر 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 2013 معرفت نیست درین قوم خدایا سببی . . .تا برم گوهر خود را به خریدار دگر :nw (32):cbc نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آذر 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 2013 رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در آذر 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 2013 در شمار ار چه نیاورد کسی حافظ را . . . شکر کان محنت بیحد و شمار آخر شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آذر 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 2013 دلا دیشب چه می کردی تو در کوی حبیب من الهی خون شوی ای دل تو هم گشتی رقیب من؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در آذر 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 2013 مغنی دف و چنگ را ساز ده . . . بآیین خوش نغمه آواز ده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آذر 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 2013 (ویرایش شده) همه سهم من از عشق تو غم بود ولی دوست دارم که ترا شاد ببینم ای دوست ویرایش شده آذر 25، 2013 توسط negar نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در آذر 26، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 2013 تو را با اشک پروردم ندانستیّ و باکی نیست نداند تلخی رنج پدر را هیچ فرزندی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در آذر 26، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 2013 یارب آن روییست در پیرامنش بند کلاه . . . یا بگرد ماه تابان عقد پروین بسته اند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در آذر 26، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 2013 دارم از زلف تو اسباب پریشانی جمع ای سر زلف تو مجموع پریشانیها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آذر 29، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 29، 2013 آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در دی 12، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 2013 آبروی حسین به كهكشان می ارزد***** یك موی حسین بر دو جهان می ارزد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در دی 12، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 2013 ده روز مهر گردون افسانه است و افسون نیکی بجای جانان فرصت شما یارا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در دی 13، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 2013 آتش دوست اگر در دل ما خانه نداشت عمر بی حاصل ما این همه افسانه نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .