رفتن به مطلب

طرز تهیه ماهی قزل آلا روی زغال


ZARSA

ارسال های توصیه شده

ماهی قزل آلا را پاک کرده وبعد داخل شکم هر کدام را برش لیمو و جعفری قرار داده و پودر کاری و نمک و فلفل می دهیم .سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته می کنیم .

مواد لازم

 

1- 4 ماهی قزل آلا تازه

 

2- 2 عدد لیمو

 

3- جعفری تازه خرد شده

 

4- نمک و فلفل برای طعم و مزه

 

5- 4 قاشق غذاخوری کره

 

http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m995//a05764220214102a.jpg

روش تهیه

مرحله 1

ماهی قزل آلا را پاک کرده وبعد داخل شکم هر کدام را برش لیمو و جعفری قرار داده و پودر کاری و نمک و فلفل می دهیم .سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته می کنیم .

 

http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m995//a11764220214102a.jpg[h=2][/h]

 

http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m995//a25764220214102a.jpg

 

مرحله 2

 

هر ماهی را به صورت جداگانه در فویل آلومینیوم ضخیم قرار می دهیم و هر طرف ماهی داخل فویل را به مدت 15 دقیقه روی زغال قرار می دهیم یا تا زمانی که تکه های گوشت به راحتی از پوست جدا شود

 

http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m995//a32764220214102a.jpg[h=2][/h]

 

http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m995//a45764220214102a.jpg

مرحله 3

 

و بعد با جعفری و برشهای لیمو تزیین می کنیم و با پوره سیب زمینی یا برنج سرو کنید .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...