بنیان گذار کام به کام ارسال شده در تیر 11، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]فرکي: تقدير بود که در تبريز قهرمان ليگ شويم[/h] [h=2] سرمربي تيم فولاد خوزستان بعد از قهرماني تيم خود در ليگ سيزدهم با ابراز خوشحالي از اين موضوع گفت: در اواخر مسابقات ليگ خودم را فراموش کرده بودم و به فکر مردم بودم.[/h][/TD] [TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/files/Picture/00037366.jpg [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] حسين فرکي بعد از قهرماني تيمش در سيزدهمين دوره ليگ برتر گفت: اين قهرماني مبارک مردم خوزستان و باشگاه فولاد باشد. به گزارش فارس، وي ادامه داد: لطف خدا و تلاش بچهها بود. به شهادت خيلي از مردم کشورمان قهرماني حق ما بود و از اين موضوع خوشحال هستم تقدير اين بود جام حذفي را از دست بدهيم و جام ليگ برتر را در تبريز بگيريم. به شاگردانم گفتم اين خواست خدا بود که اگر در اهواز نتوانستيم جام بگيريم حکمت اين است که در تبريز آن را به دست آوريم. سرمربي تيم فوتبال خوزستان ادامه داد: خيلي زير فشار بودم. اواخر مسابقات خودم را فراموش کرده بودم و به فکر مردم بودم که آرزويشان قهرماني فولاد بود که اين اتفاق رخ داد. فرکي در پاسخ به سؤال ديگر فارس، مبني بر اينکه شما امروز گفتهايد بعد از عمل جراحي درباره ماندنتان صحبت ميکنيد عنوان کرد: الان صحبت نميکنم اجازه دهيد بعدها مفصل صحبت کنيم اما جاي نگراني نيست. فولاد هميشه قدرتمند است و به يک نفر برنميگردد. بلکه مجموعه فولاد قهرمان است و من هم جزئي از اين مجموعه هستم. [/TD] [/TR] [/TABLE] ورزش 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.