بنیان گذار کام به کام ارسال شده در تیر 11، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]بائو: بعيد است در تراکتورسازي بمانم[/h] [h=2] بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: با شرايطي که من در اين باشگاه دارم بعيد است فصل آينده در تراکتورسازي بمانم.[/h][/TD] [TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/files/Picture/00036091.jpg [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] ميثم بائو پس از پيروزي سه بر يک تراکتورسازي تبريز برابر استقلال در مورد اينکه فصل آينده در چه تيمي بازي خواهد کرد؟ اظهار داشت: هنوز هيچ چيز مشخص نيست و تصميمم را نگرفتهام اما با شرايطي که وجود دارد بعيد است در تراکتور بمانم. به گزارش فارس، وي در مورد مشکلاتش در تراکتورسازي تصريح کرد: هم مشکل مالي داريم و هم ساير موارد، من تاکنون تنها 51 درصد از مبلغ قراردادم را گرفتهام، از طرفي هم چند وقت است مديرعامل را نديدهام. بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز با گلايه از مديريت باشگاه ها در ليگ برتر فوتبال خاطرنشان کرد: متأسفانه زماني که ميخواهند پول تقسيم کنند به يک بازيکن 50 درصد، به بازيکن ديگر 90 درصد و به برخي بازيکنان 30 درصد ميدهند و هيچ قانون مشخصي براي اين کار وجود ندارد. وي ادامه داد: من در ليگ برتر 7 تيم عوض کردهام و از 5 تيم طلب دارم، از طرفي هيچ کس به داد بازيکنان نميرسد، اما اگر يک روز به تمرينات نرويم جريمه ميشويم. ورزش 3 [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.