بنیان گذار کام به کام ارسال شده در تیر 11، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]پروين: از نظر من بازيکنان قهرمان هستند[/h] ورزش 3 [h=2] سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: پرسپوليس با هزار و يک مشکل و بدون پول به عنوان نايب قهرماني ليگ دست يافتند.[/h][/TD] [TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/files/Picture/00939594.jpg [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] علي پروين در مورد نايب قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر اظهار داشت: بازيکنان پرسپوليس بدون پول و هزار و يک مشکل نايب قهرمان شدند. فردا روزي نبايد محمد رويانيان را که زحمات زيادي کشيده بود فراموش کنيم. بازيکنان پرسپوليس لياقت قهرماني داشتند، به نظر من آنها لياقت قهرماني داشتند. وي ادامه داد: پنج سال بود که به آسيا نرفته بوديم. اين تيم با هزار و يک مشکل که داشت از سوي هواداران نمره 20 ميگيرد. روز خوبي براي پرسپوليس بود. به نظرم هواداران هم لذت بردند. به نظر من بازيکنان ما باغيرتترين بازيکنان هستند. سرپرست باشگاه پرسپوليس عنوان کرد: بچهها به فکر پول نبودند، امروز هم به عشق پرسپوليس و پيراهن اين تيم جنگيدند. فصل آينده هم در آسيا ميتوانيم حرفهايي براي گفتن داشته باشيم. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.