بنیان گذار کام به کام ارسال شده در تیر 11، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]ابراهيمزاده: در مورد آقازماني صحبت نميکنم[/h] [h=2] سرمربي تيم فوتبال راهآهن گفت: در مورد صحبتهاي آقازماني که بازي نکرده است صحبت نميکنم.[/h][/TD] [TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/files/Picture/00004502.jpg [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] منصور ابراهيمزاده پس از شکست خانگي يک بر صفر تيمش مقابل ذوبآهن گفت: حکايت ليگ امسال براي راهآهن صبر و حوصله، جنگندگي و مردانگي بود مقابل تمام تيمها با قدرت بازي کرديم و کم نگذاشتيم. وي ادامه داد: طبيعي بود که امروز ذوبآهن باانگيزه و با فشار بازي کند چرا که آنها به سه امتياز اين مسابقه نياز داشتند هر چند که روي اشتباه ما به گل رسيدهاند. بازيکنان ما با استرس بازي نکردند و شاهد معرفي چهرهاي مانند قدرتيپور به ليگ بوديم. وي با اشاره به اينکه فلاحزاده، دروازهبان اول راهآهن بعد از ديدار با پرسپوليس آسيب ديده بود گفت: قدرتيپور امروز چهره خوبي از خود به نمايش گذاشت و نويدبخش آينده روشني بود. سرمربي راهآهن در خصوص ارائه فوتبال پاک در هفتههاي پاياني ليگ گفت: مردم از ما ميخواهند هم خوب بازي کنيم و هم جوانمردانه. ما هم تلاش ميکنيم خواستههاي آنها را برآورده کنيم قبل از بازي با پرسپوليس هم صحبتهاي زيادي مطرح شد اما کساني که ميخواهند در اين ورزش و فوتبال دوام داشته باشد به سمت و سوي اين مسائل نميروند. ابراهيمزاده افزود: بازيکنان جوان ما در هفتههاي اخير خيلي خوب کار کردند فوتبال ميتواند فرهنگ پاکي را نشان دهد که خوشبختانه ما هم ارائهگر بازي پاک بوديم. وي در خصوص فتح ليگ برتر امسال گفت: خيلي سخت بود، اينکه در روز آخر چند تيم شانس قهرماني دارد نزديکي تيمها را نشان ميدهد اما شايد کيفيت را پايين ميآورد چون شاهد تيم شاخصي نبوديم. جواناني در ليگ چهره شدند که ميتوانند در جام جهاني به تيم ملي کمک کنند. ابراهيمزاده در خصوص صحبتهاي سامان آقازماني مبني بر اينکه وي او را کتک ميزند گفت: بهتر است اگر قرار است صحبت کنم در مورد بازيکناني نظير عظيمي و عليپور و بازيکناني که بازي کردند صحبت کنم نه در مورد بازيکني که بازي نکرده است من هم تا روز پاياني هم به بازيکناني نظير آقازمانيها بازي دادم. در ارتباط با دروغ و تهمت صحبتي ميکنم و اگر قرار باشد اين موضوع را به باشگاه اطلاع ميدهم. ابراهيمزاده در خصوص ادامه همکاري با راهآهن گفت: اول اجازه بدهيد ببينيم راهآهن فصل بعد در ليگ است فعلا استراحت ميکنم تا آمادگي جسماني خوبي براي فصل آينده کسب کنم. سرمربي راهآهن در خصوص غيبت علي عظيمي که هفته گذشته گل سرنوشتسازي در ديدار مقابل پرسپوليس به ثمر رسانده بود گفت: متأسفانه دو مهاجم سرعتي ما از جمله عظيمي که حساب ويژهاي روي آنها باز کرده بوديم در تمرينات مصدوم شدند و نتوانستيم از آنها در اين ديدار استفاده کنيم. [/TD] [/TR] [/TABLE] ورزش 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.