بنیان گذار کام به کام ارسال شده در تیر 12، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 12، 2014 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]فيرات:برنامههاي فصلبعد را به مديرانباشگاه دادم[/h] [h=2] سرمربي تيم سايپا البرز گفت: براي همکاري با تيم سايپا در فصل بعد بايد با خانوادهام مشورت کنم.[/h][/TD] [TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/files/Picture/00945721.jpg [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] انگين فيرات سرمربي تيم سايپاي البرز پس از نتيجه تساوي صفر بر صفر مقابل صباي قم اظهار داشت: بازياي که امروز برگزار شد به پشتوانه تمريناتي بود که از اول فصل انجام داده بوديم امروز اصلا خوب بازي نکرديم. ما قرار بود کنارهها را ببنديم و ميانه زمين را براي صباييها پرس کنيم که تنها دقايقي را شاهد اين تاکتيک بوديم. وي افزود: زماني که تيم صاحب توپ شد عملا بازيکنان ما با خودشان بازي ميکردند نه با حريف به نظرم اصلا بازي زيبايي براي ما و تماشاگران نبود. سرمربي تيم سايپا گفت: تنها نکتهاي که براي من مثبت بود استفاده از 7 بازيکني بود که از تيم اميد براي تيم ما بازي کردند خوشبختانه همه آنها جواب اعتماد من را به خوبي دادند. فيرات در ادامه خاطرنشان کرد: از خبرنگاران ورزشينويس ايران تقاضا دارم از جوانان تازهوارد حمايت کنند چراکه اين بازيکنان هستند که آينده فوتبال ايران را تامين خواهند کرد. وي در پاسخ به اين سوال که آيا فصل بعد هم به عنوان سرمربي تيم سايپا خواهيد بود يا خير گفت: ابتدا بايد با خانوادهام مشورت کنم من چند پيشنهاد از کشورهاي ديگر دارم هميشه در مورد چنين مسائلي با خانوادهام مشورت ميکنم من مربي حرفهاي هستم و برنامه سال آينده تيم سايپا در رده بزرگسالان و اميد را در اختيار مديريت باشگاه قرار دادم. وي در واکنش به اين سوال که نظر شما در مورد کيفيت ليگ و نحوه برگزاري مسابقات چيست گفت: نحوه برگزاري ليگ برتر خوب بود اما تنها از تعطيلات بين ليگ ناراحتم چراکه اين اتفاقات به تيم ما ضرر زد. سرمربي تيم سايپا در پايان در واکنش به اين سوال که آيا شما با تماشاي مسابقات جام جهاني از بين بازيکنان که بهترينها هستند را به تيمتان دعوت خواهيد کرد يا خير گفت: در فوتبال ايران نه امکاناتي وجود دارد و نه وضعيت مالي مشخص است که ما بخواهيم از بازيکنان خوب در جام جهاني استفاده کنيم. [/TD] [/TR] [/TABLE] ورزش 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.