بنیان گذار کام به کام ارسال شده در تیر 12، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 12، 2014 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]هاينکس: بايرن ميتواند سه گانه را به دست آورد[/h] [h=2] سرمربي سابق بايرن معتقد است که اين تيم در فصل جاري هم اين شانس را دارد که سه گانه فوتبال آلمان و اروپا را به دست آورد. او شانس شاگردان گوارديولا براي صعود به فينال ليگ قهرمان اروپا را بيشتر از رئال دانست.[/h][/TD] [TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/files/Picture/00032751.jpg [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] بايرن مونيخ فصل گذشته نمايش خيرهکننده اي با يوپ هاينکس داشت و سه گانه فوتبال آلمان و اروپا را به دست آورد با اين حال هاينکس در پايان فصل از اين تيم جدا شد تا پپ گوارديولا جانشين او شود. بايرن مونيخ در فصل جاري با گوارديولا هم نمايش بسيار خوبي داشته است و اين شانس را دارد تا عنوان هاي قهرماني خود را در فصل جاري هم تکرار کند. هاينکس سرمربي سابق بايرن پس از مدتها سکوت خود را درباره تيم سابقش شکست. او معتقد است بايرن پتانسيل بسيار بالايي دارد و اين توانايي را دارد که در فصل جاري هم سه گانه فوتبال اروپا و آلمان را به دست آورد. هاينکس گفت: شاگردان گوارديولا در فصل جاري قهرماني خود در بوندسليگا را نهايي کردهاند و اين هدف نخست آنها بود که به آن رسيدهاند. بايرن همواره تيمي بلند پرواز است و ميتواند در هر رقابتي براي کسب عنوان قهرماني بجنگد. باتوجه به عملکرد بايرن در فصل جاري اين تيم اين شانس را دارد که بازهم سه گانه فوتبال آلمان و اروپا را به دست آورد. الان تيم گوارديولا به يک هدف خود رسيده است و بايد دو هدف ديگر را هم که قهرماني در جام حذفي و ليگ قهرمانان اروپا است به دست آورد. او افزود: موفقيتهاي ما در فصل قبل تصادفي نبود. بازيکنان بايرن شخصيت بسيار قوي دارند. روحيه تيمي آنها بالا است و اين ميتواند کمک زيادي به آنها کند. بايرن در اين فصل بازيکنان جوان و بااستعدادي چون ماريو گوتسه و تياگو را جذب کرده است که هر دوي آنها ميتوانند کمک زيادي به اين تيم کنند. آينده درخشاني در انتظار بايرن است. ديدن فلسفه کرايف در بايرن زيبا است. گوارديولا با آمدن خود به بايرن فلسفه جديدي را به اين تيم آورده است. من خودم در بوروسيا مونشنگلادباخ رشد کردم. فلسفه ما متفاوت با فلسفه گوارديولا است. بايرن هميشه تيم خوبي بوده است چرا که ساختار اين تيم قوي است و در تمام پست ها بازيکنان توانا و شايستهاي در اختيار دارد. براين باورم که بايرن در چهار پنج سال آينده نه تنها در بوندسليگا بلکه در فوتبال اروپا هم يکه تاز خواهد بود. هاينکس که چهره بسيار محبوبي در آليانس آرهنا به شمار ميآيد، ادامه داد: چيزي که در شرايط کنوني به بايرن روحيه مي دهد اين است که اين تيم با اختلاف زياد قهرماني خود در بوندسليگا را نهايي کرد و اين ميتواند کمک زيادي به آنها کند. گوارديولا مي تواند با ريکاوري خوب شاگردانش آنها را آماده رقابت در هر جامي کند. او بايد براي هر بازي طرح و برنامه خاصي را در ذهن داشته باشد. بايرن در حساس ترين بازي نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا بايد به مصاف رئال مادريدي برود که ستارههاي زيادي در اختيار دارد با کارلو آنچلوتي انگيزه زيادي براي کسب دهمين قهرماني تاريخ خود دراين رقابتها دارد. هاينکس معتقد است که بايرن پيروز اين رويارويي سخت است. او گفت:رئال مادريد در 5 سال اخير همواره در آلمان برابر بايرن کار سختي پيش رو داشته است. بر اين باورم که شانس بايرن براي صعود به دور بعد بيشتر است. بايرن اين توانايي را دارد که در سانتياگو برنابئو دروازه رئال را باز کند. هاينکس در سال 1998 با رئال مادريد قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را تجربه کرد. او فصل گذشته هم با بايرن قهرمان اين رقابت ها شد. سرمربي سابق بايرن در ادامه سخنان خود به ستايش از تيم اتلتيکو مادريد پرداخت و گفت:اتلتيکو در فصل جاري نمايش بسيار خوبي داشته است. شاگردان ديگو سيمئونه با نمايش خوب خود همه را غافلگير کردند. بدون شک ديدار با اين تيم براي هر تيمي سخت خواهد بود. اتلتيکو يک تيم بابرنامه و کامل است که فوتبال نظاممند و آهنگيني را به نمايش ميگذارد. همه ما ديديم که اين تيم با شايستگي برابر بارسلونا به پيروزي رسيد و به نيمه نهايي صعود کرد. هاينکس درباره اين سوال که آيا به بازگشت از مستطيل سبز فکر مي کند، اين گونه پاسخ داد: اصلا در انديشه بازگشت به فوتبال نيستم. حتي اگر پيشنهاد سرمربي گري در تيم ملي فوتبال آلمان به من داده شود آن را قبول نخواهم کرد. دوست دارم فقط در برنامه هاي فوتبالي و تحليلي شرکت کنم. [/TD] [/TR] [/TABLE] ورزش 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.