tj ارسال شده در تیر 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 2014 فردا پس فردا روز مادر یا همون روز زن هستش برای مادرتون یا زنتون چی خریدی یا میخواهین چی بخرین؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tj ارسال شده در تیر 18، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 2014 من نمیدون هر وقت روز زن یا مادر میشه جلوی همه طلا فروشی ها غوغا میشه ولی رئز پدر که میشه جلوی همه جوراب فروشی ها غوغا میشه:4chsmu1:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در تیر 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 2014 من نمیدون هر وقت روز زن یا مادر میشه جلوی همه طلا فروشی ها غوغا میشه ولی رئز پدر که میشه جلوی همه جوراب فروشی ها غوغا میشه:4chsmu1:cbc این حرفا چیه ماکه شانس هیچی رو نداشتیم . طلا فروشی واسه اون پولداراست . جوراب فروشیم که شلوغ میشه واسه اینه که مردا بیشتر از حدجوراب به زناشون بیشتر پول نمیدن که بهتر واسشون بخرن . اصل اینکه به یاد هم باشن نه اینکه چیز ارزش مند باشه:girl_blush2:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در تیر 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 2014 من واسه مادرم قرار شده گلدون بخرم با گل طبیعی :4chsmu1:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در تیر 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 2014 اوووووووممممممممم:hanghead:cbc :doh:cbc cbcy_whistle: فهمیدم به خواهر برادرام میگم همه پول رو هم بزاریم و اونچیزی که مادرم لازمشه براش بخریم.آره عالیه:40: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در تیر 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 2014 راستی روز ولادت (حضرت فاطمه) باید به منم هدیه بدن؟:girl_blush2:cbc:ds6a5d: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash90 ارسال شده در تیر 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 2014 آسمانی پر از ستاره، دشتی پر از گل، http://www.taknaz.ir/upload/45/0.338489001306235597_taknaz_ir.jpgتقدیم به آنی که بهشت زیر پایش جا داردبه مادرم که مهرش تا ابد در دلم جای دارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در تیر 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 2014 راستی روز ولادت(حضرت فاطمه)باید به منم هدیه بدن؟:girl_blush2:cbc:ds6a5d: na u hanuz fesgheli hasti be u hichi nabayad bedan:vahidrk1:cbc bache por tavagho لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mig migo ارسال شده در تیر 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 2014 gosh dadan b harfesh motmaen bashid behtarin hedyast لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در تیر 19، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 2014 تصمیم گیری برای هدیه به مامان خیلی سخته چون همه چی دارن و در اصل هدیه یه یابوده . همینکه یادشون باشیم و این هدیه با احساس و عشق نثار بشه با ارزشترین هدیه است من یه سکه پارسیان اماده کردم :y2013::ws17:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.