ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 تشییع عشق چه تلخ است تشییع عشق،بر روی شانه های فراموشی،،، و چه سخت است سپردن دل،به قبرستان جدایی،،، وقتی بدانی 5 شنبه ای نیست،تا رهگذری بر بی كسی هات فاتحه ای بخواند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 کجایی پس ... http://ash0o.persiangig.com/image/regret4%20-%20Copy.jpg نمی بخشمت .... به خاطر تمام خندهایی که از صورتم گرفتی ... به خاطر تمام غمهایی که بر صورتم نشاندی ....... نمی بخشمت ...... به خاطر دلی که برایم شکستی .... برای احساسی که برایم پر پر کردی ... نمیبخشمت ..... به خاطر زخمی که بر وجودم نشاندی به خاطر نمکی که بر زخمم پاشیدی ... و می بخشمت به خاطر عشقی که بر قلبم حک کردی و عاشقم کردی ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 نفرین نفرین به اون کسایی که روی دلا پا می ذارن تا که می بینن عاشقی میرن و تنهات می ذارن نفرین به آدمایی که تو سینه ها دل ندارن عاشق عاشق کشین ، رحم و مروت ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 دوستت دارم این روزها فهمیدن زبان مادری سخت شده است قبلتر ها وقتی می گفتند "دوستت دارم" معنی فارسیش ساده بود "دوست داشتن" اما حالا " دوستت دارم" هزار معنی مختلف می دهد بجز دوست داشتن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 حیا فلسفه بافی میکنم تا این رابنویسم نگاهی که زیبایی چشمانت رامی طلبدزیباییش هدیه برای همه است دستانی که تورامی طلبد بارها طلبیده شده وآن وقت که جام بلورین حیا می شکندهیچکس صدایش رانمی شنود جز کودکی که بی پدری میکشدو دختری که از شرم دستانش راروی صورتش فشار میدهد چه که همه مادرش را فاحشه می نامند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 کم کم ياد خواهي گرفت.. تفاوت ظريف ميان نگه داشتن يک دوست و زنجير کردن يک روح را اينکه عشق تکيه کردن نيست و رفاقت، اطمينان خاطر و ياد مي*گيري که بوسه*ها قرارداد نيستند و هديه*ها، معني عهد و پيمان نمي*دهند. با آنکه فکر میکنی میدانی ولی کم کم ياد ميگيري... که حتي نور خورشيد هم مي*سوزاند اگر زياد آفتاب بگيري… بايد باغ ِ خودت را پرورش دهي به جاي اينکه منتظر کسي باشي تا برايت گل بياورد… ياد ميگيري که ميتواني تحمل کني که محکم باشي پاي هر خداحافظي ياد مي*گيري که خيلي مي*ارزي و از سر باز نمیکنی لحظه لحظه زندگیت را... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 شب که می شود تمام نبودن هایت را زیر بالشم می گذارم و شجاعت خود را زیر سوال می برم... دوام می آورم تا فردا؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 راستش را بخواهی فاجعه ی رفتن تو چیزی را تکان نداد .. من هنوز هم چای میخورم .. ...... سیگار می کشم , کار می کنم, قدم میزنم هستم اما, تلخ تر ... تنهاتر ... بی اعتمادتر... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 مواظب عشقم باش... دلم میخواد گریه کنم..............................واسه همه تنهایی هام واسه عشقی که رفت..........................واسه همه بی کسی هام دلم میخواد گریه کنم..........به حال امروزم.......................واسه عمری که رفت............به دیروزم دلم میخواد بدونم .................................... همه کسم کجاست؟ چی شد که دستامون..................................... امروز از هم جداست؟ دلم میخواد بمیرم و..................................... این روزارو نبینم دلم میخواد بدونی.....................................بی تو بودن واسه من مرگ بی صداست دلم میخواد بدونی ............................... واست از خودم هم گذشتم نمیدونستم عشقت به من......................................فقط یه ادعا ست! آره میخوام گریه کنم..........................گریه کار عاشقاست گریه کنم و بگم عزیزم تو خوش بااااااش ....................... به فکر من هم نباش! دلم میخواد داد بزنم ................................بگم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بگم خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ......................مواظب عشقم باش. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 نـــوازشـــمــــــــ کــن، نــتــرس! تــنــهــایـــے امـــــــ واگــیــر نــدارد... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 تنها هستم تنها هستم با غم و اندوه خودم تنها هستم با درد دل خودم تنها هستم در شادی و خوشی تنها هستم در همه حالی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من که در او اثر ندارد غلط است هر که گوید دل به دل راه دارد دل من ز غصه خون شد دل تو خبر ندارد می رسد روزی که بی من روزها را سر کنی می رسد روزی که تنها مرگ را باور کنی می رسد روزی که تنها در کنار قبر من شعرهای کهنه ام را مو به مو از بر کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 دیگر بوی بهار هم سرحالم نمی کند چیزی شبیه گریه زلالم نمی کند آه ای خدا مرا به کبوتر شدن چکار ؟ وقتی که سنگ هم رحمی به بالم نمی کند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 * ترسم که تو هم یار وفادار نباشی عاشق کش و معشوق نگه دار نباشی من از غم تو هر روز دوصد بار بمیرم تو از دل من هیچ خبردار نباشی * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 رفتی و ندیدی که چه محشر کردم با اشکتمام کوچه را تر کردم وقتی که شکست بغض تنهایی من وابستگی ام را به تو باور کردم * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 دورم ز تو ای خسته خوبان چه نویسم؟ من مرغ اسیرم به عزیزم چه نویسم؟ ترسم که قلم شعله کشد صفحه بسوزد با آن دل گریان به عزیزم چه نویسم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 درسکوت دادگاه سرنوشت عشق برما حکم سنگینی نوشت گفته شد دل داده ها از هم جدا وای بر این حکم و این قانون زشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 کجایی ای رفیق نیمه راهم که من در چاه شبهای سیاهم نمی بخشد کسی جز غم پناهم نه تنها از تو نالم کز خدا هم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 تو کسی که خنده اش طعم زمستان میدهد من همان که ابتدایش بوی پایان میدهد خوب میدانم که یک شب ، یک شب بی انتها عشق روی دستهای بی کسم جان میدهد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 چقدر زمونه بی وفاست نمی دونم خدا کجاست یکی بیاد بهم بگه کجای کارم اشتباست ؟ گاهی می خوام داد بکشم اما صدام در نمیاد بگم آخه خدا چرا دنیا به آخر نمیاد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 میزنم کبریت بر تنهایی ام تا بسوزد ریشه بیتابی ام میروم تا هر چه غم پارو کنم خانه ام را باز هم جارو کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 لحظه جدایی از تو ، لحظه اومدن غم بعد رفتنت عزیزم ، جون میدم تو دست ماتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 بودنم را هیچ کس باور نداشت هیچکس کاری به کار من نداشت بنویسید بعد مرگم روی سنگ با خطوطی نرم زیبا و قشنگ آنکه خوابیده در این گور سرد بودنش را هیچ کس باور نکرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 درد یک پنجره را پنجره ها میفهمند معنی کور شدن را گره ها میفهمند سخت بالا بروی ، ساده بیایی پائین قصه تلخ مرا ، سرسره ها میفهمند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 کاش میشد هیچکس تنها نبود کاش میشد دیدنت رویا نبود گفته بودی باتو میمانم ولی رفتی و گفتی که اینجا جا نبود سالیان سال تنها مانده ام شاید این رفتن سزای من نبود من دعا کردم برای بازگشت دستهای تو ولی بالا نبود باز هم گفتی که فردا میرسی کاش روز دیدنت فردا نبود … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.