ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 او رفت و انتظارش باقیست پشت قدمش عبور اشکم جاریست ای کاش بداند که پس از او عمری در خلوت من همیشه جایش خالیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 بگذار سر به سینه ی من تا بگویمت اندوه چیست ؟ عشق کدام است ؟ غم کجاست ؟ بگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 به دنبال کدام پایان خلاف جاده ایستادی ؟ چرا تا عادتت کردم به فکر رفتن افتادی ؟ چرا باید به تنهایی دوباره بی تو برگردم ؟ کجای جاده بد بودم ، کجای قصه بد کردم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 شب سردی ست و هوا منتظر باران است وقت خواب است و دلم پیش تو سرگردان است شب بخیر ای نفست شرح پریشانی من ماه پیشانی من ، دلبر بارانی من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 نذر کردم تا بیایی هرچه دارم مال تو چشم های خسته پر انتظارم مال تو یک دل دیوانه دارم با هزاران آرزو آرزویم هیچ ، قلب بیقرارم مال تو ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 نه اینکه فکر کنی مرهم احتیاج نداشت که زخم های دل خون من علاج نداشت تو سبز ماندی و من برگ برگ خشکیدم که داغ سینه ی من را درخت کاج نداشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 بیا دوباره به چشمان هم نگاه کنیم بیا دوباره در این باره اشتباه کنیم من و توایم که تنها گناهمان عشق است عجب گناه قشنگی ، بیا گناه کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 دلم دلگیره این روزا تنم دلتنگ موندن نیست دیگه دلواپس روزو به تاریکی رسوندن نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 ﺁﺑﺎﺩ ﺗﻮ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﺧﺮﺍﺑﻢ ﮐﺮﺩﯼ یک ﺯﻧﺪﻩ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻣﺮﺩﻩ ﺣﺴﺎﺑﻢ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺎ ﺷﻮﻕ ﮐﺒﻮﺗﺮﺍﻧﻪ ﺗﺎ ﺧﺎﻧﻪ ﺗﻮ ﻫﺮﺑﺎﺭ ﮐﻪ ﺁﻣﺪﻡ ﺟﻮﺍﺑﻢ ﮐﺮﺩﯼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 جان رفته ولی زخم وفایت نرود تاثیر طلسم چشم هایت نرود فرشی ز دل شکسته انداخته ام آهسته بیا ، شیشه به پایت نرود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 ﺩﻟﻲ ﺑﻲ ﺗﺎﺏ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻧﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺷﻌﺮﻱ ﻧﺎﺏ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻧﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﺟﻮﻳﺒﺎﺭﻱ ﺍﺯ ﻏﺮﻝ ﺑﺎ ﺳﺮﻭﺩ ﺁﺏ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻧﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 ﺷﺒﻲ ﺩﺭ ﺁﻳﻨﻪ ﺩﻳﺪﻡ ﺩﻟﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﺍﺯ ﻓﮑﺮ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﻗﺪ ﻧﮑﺸﻴﺪﻡ ﺩﻟﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﺍﺯ ﻓﮑﺮ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺑﺎﻝ ﻭ ﭘﺮﻱ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻭﻟﻲ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ ﻧﭙﺮﻳﺪﻡ ﺩﻟﻢ ﮔﺮﻓﺖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 نمیدونی چه کاری با دلم کردی نمیدونی چه غمگینم نفهمیدی نمیشناسی منو از من چقدر دوری تو این روزا چه بی رحمانه مغروری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 http://dl.funiha.com/images/14602786275673085937.jpg در حسرت لحظه ای آرامشم ، همچنان اشک از چشمانم میریزد و در انتظار طلوعی دوباره ام همه چیز برایم مثل هم است ، طلوع برایم همرنگ غروب است ، گونه هایم پر از اشک شده و عین خیالت هم نیست ، لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 http://aloneboy.com/pic/mataleb/matn/derakhte%20%5BAloneBoy.com%5D%20gabram.jpg این روزها فقط به درختی فکر میکنم که بعد از مرگم از خاکم میروید! مغرور… تنها و … با وفا… به نام هایی که بر تنه اش داغ گذاشته اند… قلب هایی که شکسته شده اند…. دیوانه هایی که در آغوش گرفته است… انتظاری که تا تبر همراهیش میکند… و به سیگار روی لبانش… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 http://aloneboy.com/pic/mataleb/sher/heife%20%5BAloneBoy.com%5D%20man.jpg حیف منه که با تو باشم که مثل اشکای چشمام فدا شم رو زمین افتادنم ببینی باز بزاری بری نتونم پاشم حیف منه که با قلب خرابم ببینم روزی رو که نقش برآبم آرزوهام همه جون به تو دادن مثل یه عکس تنهای تو قابم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 به تو عادت کرده بودم اي به من نزديک تر از من اي حضورم از تو تازه اي نگاهم از تو روشن به تو عادت کرده بودم مثل گلبرگي به شبنم مثل عاشقي به غربت مثل مجروحي به مرهم لحظه در لحظه عذابه لحظه هاي من بي تو تجربه کردن مرگه زندگي کردن بي تو من که در گريزم از من به تو عادت کرده بودم از سکوت و گريه شب به تو حجرت کرده بودم با گل و سنگ و ستاره از تو صحبت کرده بودم خلوت خاطره هامو با تو قسمت کرده بودم خونه لبريز سکوته خونه از خاطره خالي من پر از ميل زوالم عشق من تو در چه حالي لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 http://aloneboy.com/kart%20postal/sarnevesht%20%5BAloneBoy.com%5D%20kart%20postal.jpg ای کاش سرنوشت جز این می نوشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 نیمه شب آواره و بی حس و حال در سرم سودای جامی بی زوال پرسه ایی آغاز کردیم در خیال دل بیاد آورد ایام وصال از جدایی یک دو سالی میگذشت یک دو سال از عمر رفت و برنگشت دل بیاد آورد اول بار را خاطرات اولین دیدار را آن نظر بازی آن اصرار را آن دو چشم مست آهو وار را همچو رازی مبهم و سر بسته بود چون من از تکرار او هم خسته بود آمد و هم آشیان شد با منو هم نشین و هم زبان شد با منو خسته جان بودم که جان شد با منو ناتوان بود و توان شد با منو دامنش شد خوابگاه خستگی این چنین آغاز شد دلبستگی وای از آن شب زنده داری تا سحر وای از آن عمری که با او شد به سر مست او بودم زدنیا بی خبر دم به دم این عشق میشد بیشتر آمد و در خلوتم دم ساز شد گفتگوها بین ما آغاز شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 http://aloneboy.com/pic/mataleb/matn/bahune%5BAloneBoy.com%5D.jpg بیزارم از اینکه اسم هرزگی هایت را آزادی و اسم نگرانی هایم را گیر میگذاری و برای بی تفاوتی هایت ، اعتماد را بهانه می آوری… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 آیینه پرسید که چرا دیر کرده است نکند دل دیگری او را اسیر کرده است خندیدم و گفتم او فقط اسیر من است تنها دقایقی چند تاخیر کرده است گفتم امروز هوا سرد بوده است شاید موعد قرار تغییر کرده است خندید به سادگیم آیینه و گفت : http://aloneboy.com/pic/mataleb/matn/ayene%20%28AloneBoy.com%29.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 زندگی قصه ی تلخی است که از آغازش بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم http://aloneboy.com/pic/mataleb/sher/zendg%20gesseye%20talkhist%20%28AloneBoy.com%29.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 http://aloneboy.com/pic/mataleb/sher/Love%20_%20yare%20gadim%20_%20AloneBoy.com.jpg چی شده یار قدیما دیگه باور نداری میری و منو با یادت پشت غمها میذاری چی شده مثل قدیما حرف تازه نداری خبر دلتنگی از من با نگاهت میاری چی شده حرفای تو بوی محبت نمیده قلب تو به راه عشق دل تنگم نمیره ما همون یار قدیمیم تو چه بی وفا شدی نشون از مهر و رفاقت تو نگاهت نمیدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در دی 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 زمان آدم*ها را دگرگون می*کند اما تصویری را که از آنها داریم ثابت نگه می*دارد. هیچ چیزی دردناک*تر از این تضاد میان دگرگونی آدم*ها و ثبات خاطره نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 ببخش که گاهی بهانه ات را می گیرد ، یادش میرود که رفته ای ، دل است دیگر ! هنوز هم تو را میخواهد … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.