ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 بهانه ای بود که زیر چتر من تا انتهای کوچه بیایی . کاش نه کوچه انتهایی داشت و نه باران بند می امد . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 دردها فراموش خواهند شد اما … همدردها هرگز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 هزار بار آمدم خطت بزنم از قلبم خود خودت را یادت را اسمت را اما … فقط قلبم پر شد از خط خطی های عاشقانه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 …گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است ! باور کن …داشتن بعضی ها فقط تنها ترت می کند …تنهای تنها! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 دیگر سوسوی هیچ چراغی امیدوارم نمی کند دیگر گرمای دستی دلم را به تپیدن وا نمی دارد میروم تا در تاریکی راه خود را پیدا کنم که به چراغهای نورانی و دستهای گرم دیگر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 خالی تر از سکوتم … انبـوهــی از ترانـه بــا یـاد صبـح روشـن اما … امیـد باطل شب دائـمی ست انـگار … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 دیگر بهار هم سرحالم نمیکند چیزی شبیه معجزه زلالم نمیکند آه ای خدا مرا به کبوتر شدن چکار وقتی که سنگ هم رحم به بالم نمیکند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 دلم به کما رفته برای مردنش دست به دعا شوید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 پیراهنم را اتو می زنم کفش ها را دستمال می کشم زندگی اما مرتب نمی شود… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 صــداے تپـش هـاے قلبمــ رو میشنوم ولـے هیچـ علاقه اے به زندگـے کردטּ توشـ نیستـــ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 همـچـون ساعـت شنی شــده ام کــه نـفــس هـای آخـرش را مـیـزنـد و الـتـمـاس مـیـکــنــد یـکـی پـیـدا شـود و بـرش گــردانـد مــن هــم … نه …! ! لـطــفـا بـرم نـگــردانـیـد ! ! ! بــگـذاریــد تــمام شــوم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 صبحی کـــه بجـــای عـــشق با سیـــگار شروع بـــشه . . . یــــک شــــــروع دوبـــاره نیــــست امـــــتداد پایان اســــت بــــــرای کــــسی که دیــگر امــــیدی بـــه ادامه نـــدارد !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 گاهـــی احساس میڪنَمــ روی دَستـــــ خـدا مــانده اَمــ خَســتہ اَش ڪَردمـــــ خــودَش هَــم نــمــیــدانـــــــد با مَن چــہ ڪــنَــد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 شانس یکبار در خونه آدم رو میزنه… ولی بد شانسی دستش رو از رو زنگ ور نمیداره… بدبختی هم که کلید داره هر وقت بخواد رسما میاد تو ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 چیـزی نمیـخـوآهَم جـز . . . یـکــ اتــآقِ تـآریک یـکـ مـوسیقـے بے کَلآم یـکـ فنجـآن قهـوه بـهـ تَلخـی ِ زهـر ! وَ خـوآبـے بـه آرآمـے یـکــ مـَرگ هَمیشـگـے لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 چقدر این سربالایی ها ادامـــــــه دارند ؟ من از زندگی که هیچ . . پاهایم از من شکایت دارند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 خدا میشود بلیطم را پس بگیری . . . ؟ مقصد را اشتباه آمدم . . اینجا را نمی خواهم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 از این دنیا شرمنده ام که واردش شدم ای کاش درب خروجی هم داشتی . . . خسته ام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 ماهی در برکه و برکه تهی از آب دانه در کویر و کویر تشنه پرنده در قفس و آسمان در انتظار او شب در کمین روز خفته چشمها بسته همه خسته ، همه بی کس شهر پر از زندان در بسته امید ناامیدان روزنی است از نور غافل از آنکه روزن را نیست طاقت آن نور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 رسیده ام به حس برگی که میداند بادازهرطرف که بیاید سرانجامش افتادن است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 زمان گذشت بدون توجه به چیزهای کوچکی که کم هم نبودند چیزهای کوچکی که حداقل می توانستند تحمل کردن زندگی را آسان تر کنند گاهی فرصت نبود گاهی حوصله و من خیلی دیر این را فهمیدم خیلی دیر هر چند که شاید هنوز هم پشت این همه سیاهی کسی ، چیزی پیدا شود که نام من را از یاد نبرده باشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 تو این دو روز زندگی ، شبیه من فراوونه یه لحظه چشماتو ببند ، گذشتن از من آسونه . . این تو نیستی که مرا از یاد برده ای این منم که به یادم اجازه نمیدهم حتی از نزدیکی ذهن تو عبور کند صحبت از فراموشی نیست ، صحبت از لیاقت است !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 در خیالم پشت سرت آب ریختم نه برای اینکه برگردی ، تا پاک شود هرچه رد پای توست از زندگی جالب است که انسانها دو چشم دارند ولی با یک چشم به دیگران می نگرند و جالب تر اینکه انسانها یک چهره دارند اما دورویی می کنند نمیتونم ببخشمت ، دور شو برو نبینمت تیکه ای بودی از دلم ، گندیدی و بریدمت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 همیشه درد از دیگران است گاهی از نبودنشان گاه از بودنشان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2013 این که هر بار سرت با یکی گرم باشد دلیل بر ارزشت نیست آنقدر بی ارزشی که خیلی ها اندازه تو هستند در آغوش خودم هستم من خودم را در آغوش گرفته ام ! نه چندان با لطافت و نه چندان با محبت اما وفادارِ وفادار چه قدر تلخ شده ای !!! آنقدر که حتی وقتی صدایت را می شنوم احساس می کنم دیگر دلم برایت نمی لرزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.