ALI ارسال شده در دی 31، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 31، 2013 می خــــــــواهـــــــــم بـــــه یاد مـــن باشــــــــی اگـــــــــــر تــــو به یاد من باشی عین خــــیالم نیست که هـــــمه فراموشم کنند.......................! http://upload7.ir/images/26619594289044365812.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 31، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 31، 2013 ...! http://upload7.ir/images/94342517505934216881.jpgآمدی بشنوی بمانی آمدی شنیدی، رفتی! حالا سال*هاست دیگر کسی از لب*هام نشنیدَه*ست: "دوستت دارم" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 31، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 31، 2013 عادت ندارم درد دلم را ، به همه کس بگویم ..! ! ! پس خاکش میکنم زیر چهره ی خندانم.. ، تا همه فکر کنند . . . نه دردی دارم و نه غمی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 31، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 31، 2013 امشب به استقبال خواب میروم دستان رویایت را میگیرم باخود به خوابم میبرم میخواهم تاصبح برایت عاشقانه بگویم درد دل کنم به چشمان عاشقت خیره شوم و برایت بگویم ناگفته هایم را ، بگویم برایت مدتهاست شانه هایت آرامش سرم شده اند نگاهت نور چشمانم شده اند و صدای نفس هایت آرامش بخشترین موسیقی ام شده است کاش این خواب تمام نشود.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 2013 گراهام بـــل عــــزیز! تلفنی که زنـــگ نمی خورد که نیـــازی به اخــــتراع نداشت!! حوصـــله ات ســـر رفته بود، چــــسب قلـــــب اختراع می کردی می چسباندیم روی ایـــن ترک های قلب صاحب مـــــرده مان وغصـــه زنـــگ نخوردن تلفـــــنی که اختراعش نکرده ای را نمی خوردیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 2013 این شبها از دوری تو دستمالها هم زاییده اند از فشار اشکهایم پیکر تو خالی آغوشم را بی تو کجا دفن کنم؟ شبیه مجسمه ای خمیری خشک شده ام امتداد دستانت کجاست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 3، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 3، 2013 یادداشت های روزانه ی صفحه ی دلم؛ با مدادِ خاطراتِ تو نوشته می شود ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 3، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 3، 2013 لحظه های سکوتم؛ پرهیاهو ترین دقایق زندگی ام هستند؛ مملو از آنچه می خواهم بگویم و نمی گویم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 3، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 3، 2013 از پنجره ی روزگار؛ به درخت عمر که می نگرم؛ خوش تر از یاد عزیزان؛ ثمری بر آن نیست ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 حرف هاي دلم را هرگز كسي نمي فهمد..!! فقط روزي مورچه ها خواهند فهميد... روزي كه در زير خاك گلويم را به تاراج مي برند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 اگر کسی مرا خواست... بگویید رفته باران ها را تماشا کند.. و اگر اصرار کرد... بگویید برای دیدن طوفان ها رفته است..و اگر باز هم سماجت کرد.. بگویید.. رفته است که دیگر باز نگردد........ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 چه غم انگیز است خفتن با چشم های باز و پایان اندیشه ها را نگریستن چه غم انگیز است خفتن آنگاه که شب رفته است و از روز خبری نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 نه حوصلـــه ی دوســـت داشتــن دارم نه می خواهـــــــم کسـی دوستـــــــــم داشتـه باشد ایـن روزهـــا ســـــَــــردم ... مثـل دی , مثـل بهمـــن, مثـل اسفنــــــد مثـل زمستــــــــان احســــــاسـم یـخ زده آرزوهـــــــــایـم قندیــــل بستــه امیــــــدم زیــر بهمــن ِ ســرد ِ احســاساتم دفــــــــن شـده نه به آمـــــدن ی دل خوشــم و نه از رفتـــــن ی غمگیــن ایـن روزهـــا پــُر از سکـــــــــوتـم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 دلم می خواهد بنویسم . . . http://gallery.avazak.ir/albums/userpics/10172/1%20%2819%29~30.jpg دلم می خواهد بنویسم از بی فایی های دنیام،از آشفتگی زندگیم، از کویر های بی انتها، از کوچه های بن بست، از آسمان ابری و شبهای بی ستاره دلم دلم می خواهد بنویسم از آرزو های بر باد رفته ام، از نامه های نخوانده، از آشناهای غریبه و از غریبه های آشنام. می خواهم بنویسم آنقدر که کاغذی نانوشته باقی نماند و حرفی نزده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 وقتی حس و حالت تو قالب کلمات نمیگنجه ... وقتی نمیتونی حالتو برای کسی بگی.... وقتی میبینی با حرف کسی درکت نمیکنه ... وقتی تو این دنیا فقط خودتی و خودت ... وقتی میبینی کلی حرف داری و کسی نیست... پس بهتره ... ســـــــکـــــــوت کنی.... خودتو خفه کن...... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 کفش هایم که جفت میشوند دلم هوای رفتن میکند! بی آنکه فکر کنم چه کسی دلتنگ من خواهد شد… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 http://axgig.com/images/42157887744976261461.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 اگر باران ببارد.. باز می آیم درون کوچه ی امید و از ترکیب دستانم ، برایت چتر می سازم مبادا قطره ای باران بیازارد نگاهت را .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 سحر با صدای غرش آسمان از خواب بیدار شدم و باز با لالایی قشنگ باران به خواب رفتم چه آهنگ زیبایی داشت لالایی باران.چه آهنگ غمگین وآرامیست.بارانم باز مرا خواب کن.بارانم ببار و به من آرامش بده.آسمان امشب چه آرامشی دارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.