mehdi shamloo ارسال شده در تیر 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 27، 2014 ببخشین من الان پدرم یه چیزی به من گفت خیلی منو برد تو فکر هر چی هم گشتم جوابشو پیدا نکردم چون احتمالا شما هم این جمله رو شنیدین ازتون میپرسم ببینم شما چکار کردین (الان پدرم بهم گفت بچه بگیر بخواب ..........منم امدم بخوابم ولی هرچی فکر کردم نفهمیدم دقیقا چیو باید بگیرم اگه شما هم فهمیدین به منم بگین از فردا اونو بگیرم بخوابم منبع پست بابام:4 (2):cbc:ws47:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 27، 2014 یعنی خواب رو بگیر:a (9):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در تیر 27، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 27، 2014 یعنی خواب رو بگیر :a (9):cbc خوب خوابو چجوری بگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 27، 2014 خوب خوابو چجوری بگیرم از تو هوا میگیری میزاریش تو چشمات, بعد چشماتو میبندی, خوابه میاد و تو رو میبره http://cdn.combecom.com/images/smilies/a%20(9).gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash90 ارسال شده در تیر 28، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 28، 2014 مهدی پدرت دستشم نشون داد گفت بگیر بخواب اگر این کار کرده خواسته بگه اگه نخوابی با پس گردنی میخوابونمت منظور از گرفتن اون بوده نه چیز دیگه ی شب نخواب ببین چی میشه . با تشکر بچه ای که گرفته و خوابیده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنفشه صبح ارسال شده در تیر 28، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 28، 2014 بگیر بخواب یعنی زیادی حرفای گهربار زدی دیگه بسه وقت خوابت شده آقا مهدی :4 (2):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در تیر 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 28، 2014 مهدی پدرت دستشم نشون داد گفت بگیر بخواب اگر این کار کرده خواسته بگه اگه نخوابی با پس گردنی میخوابونمت منظور از گرفتن اون بوده نه چیز دیگه ی شب نخواب ببین چی میشه . با تشکر بچه ای که گرفته و خوابیده اگه انجوری بود باید میگفت نخوابی میام میزنمت تا به زور بخوابی ولی به من گفت بگیر بخواب من الان نمیدونم باید چیو بگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Adel20 ارسال شده در تیر 28، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 28، 2014 منظور پدرتون همون خواب بود گفت بگیر بخواب یعنی برو بخواب انقدر تو دست و پا نباش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در خرداد 2، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 2015 مهدی چه پستی زدی ها [خنده] اما من فکر میکنم منظور از جمله ی بگیر بخواب یعنی : بالش یا پتو رو توی بغلت بگیر بخواب [خنده 3][خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.