رفتن به مطلب

((چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ))


negar

ارسال های توصیه شده

http://faraznews.com/FileCenter/News/6-onion_agagcjr.jpg

 

 

[TABLE=width: 550, align: center]

[TR]

[TD]ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کرده و باعث باز شدن شریانهای

کوچک و نایژه میشود و برای همین به آنهایی که دچار سرماخوردگی میشوند

مصرف پیاز به صورت خام یا در کنار غذا توصیه میشود.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

پیاز اثرات درمانی زیادی مانند پیشگیری از سرطان، کنترل قند خون و نقش

آنتیبیوتیکی قویای دارد.

 

پیاز سرشار از ترکیبات گوگردی است و قادر به متوقف کردن روند تغییر شکل سلولها

است به همین دلیل گفته میشود که این نوع ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان

از جمله سرطان سینه را تا حد زیادی کاهش میدهد و کسانی که با غذای خود

کمی پیاز خام میخورند کمتر به سرطان مبتلا میشوند.

 

همچنین مادهای به نام پروپیلسولفات در پیاز وجود دارد که از ابتلا به سرطان معده

و روده جلوگیری میکند اما نباید فراموش کرد که پیاز خام تأثیر بیشتری نسبت به

پیاز پخته شده بر سلامت بدن دارد.

 

همچنین ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کرده و باعث باز شدن

شریانهای کوچک و نایژه میشود و برای همین به آنهایی که دچار سرماخوردگی

میشوند مصرف پیاز به صورت خام یا در کنار غذا توصیه میشود.

 

پیاز در تنظیم قند خون نیز بسیار مۆثر است تصریح کرد: در پیاز ترکیباتی مانند یک نوع

انسولین گیاهی وجود دارد که قند خون را تنظیم میکند. ولی نباید فراموش کرد که

افرادی که دچار قند خون میشوند نباید بیش از حد پیاز مصرف کنند.

 

این ماده غذایی یک آنتیبیوتیک بسیار قوی بوده و در از بین بردن میکروبهای مختلف

نقش مۆثری دارد به همین جهت معمولاً در کنار غذاهای گوشتی و پرچرب و مهمان

خانههای بین راهی توصیه میشود تا حتماً پیاز در کنار غذا به صورت خام خرده شود.

 

وب سایت سلامت

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...