رفتن به مطلب

بهترین چاشنی های همراه چای


negar

ارسال های توصیه شده

http://www.ariatalk.com/wp-content/uploads/2013/05/0.721401001311504754_jazzaab_ir.jpg

 

 

مخلوط دارچین و هل با چای میتواند قند خون را کاهش دهد و باعث آب شدن

چربیهای دیواره عروقی باشد.

 

چای به تنهایی باعث کاهش شدید آهن موجود در خون میشود که برای جبران

آن افراد باید هنگام خوردن چای، چاشنیهایی را در کنار آن مصرف کنند.

 

لیمو عمانی یکی از چاشنیهایی است که افراد برای افزایش خواص آنتی

اکسیدانی آن را همراه چای در قوری بجوشانند.

 

لیمو عمانی خاصیت ضدسرطانی آن را ۲ برابر میکند و میتواند به عنوان یک

مسکن آرامبخش عمل کند.

 

جوشاندن چای با ادویهها موجب میشود طبع چای معتدل شود و طبق آخرین

تحقیقات مصرف چای همراه با ادویهها علاوه بر مطلوب کردن طعم چای میتواند

خاصیت آنتیاکسیدانی آن را چند برابر کند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...